Πριν καμιά 10++ χρόνια είχα βρει μία αγγελία από αγγελιοχώρο για "μελαχρινή μασαζ σε χώρο της"
Η αγγελία φαινόταν "καθαρή" και η φωνή καυλωτική.
Χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνω την καυλωμένη μου ψωλή και οδεύω προς ανατολικά.
Εάν θυμάμαι καλά ήταν κάπου στη δελφών ή 25η Μαρτίου .
Φτάνω από κάτω και με ρωτάνε οι ένοικοι που έβγαιναν εάν πάω στον Χ όροφο και με αυστηρό υφάκι ότι εδώ μένουμε οικογένειες......χαχαχα
Οι καύλες τις τότε ηλικίας με έκαναν να παραβλέψω το αρχικό red flag και να οδεύσω προς τον όροφο της ηδονής.
Βγαίνω από το ασανσέρ έχοντας φτάσει στον όροφο και επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι. Παράθυρα πουθενά και δεν μπορώ να βρω το φως. Ακούγεται ο ήχος από μία πόρτα να τρίζει στο βάθος και μία λεπτή γραμμή φωτός με κατευθύνει προς τα εκεί.
Φτάνω παγωμένος έξω από τη πόρτα αλλά και ταυτόχρονα ήδη μισοκαυλωμένος με τη σκέψη ότι θα δω τη καυλιάρα μιλφ που μιλούσα πριν στο τηλέφωνο μαζί της. (ξέρετε αυτό το πορνο ένστικτο που επικρατεί 2-3 δεύτερα πριν αντικρίσεις το πρόσωπο)
Ένα χέρι με γραπώνει από τη ζώνη του παντελονιού και με βάζει μέσα βιαστικά.
Στο σπίτι επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι εκτός από κάτι κεράκια που παρέχουν το βασικό φως για να ξεχωρίζεις ίσα ισα πως να περπατήσεις για να μη πέφτεις πάνω στα έπιπλα .
Αυτή μπροστά να με τραβάει από το χέρι και εγώ από πίσω να θαυμάζω τη κωλάρα που πάνω στα πορνοτάκουνα ήταν στο 1.80 το λιγότερο.
Φτάνουμε σε ένα καναπέ που το φως από τα κεράκια πλέον δεν επαρκεί ούτε για μισό μέτρο ορατότητας.
Αισθάνομαι ένα χέρι να με ψιλαφίζει στα αρχίδια και τότε καταλαβαίνω από το λιγοστό φως που υπάρχει στο χώρο ότι το πρόσωπο δεν είναι μιλφάρα αλλά τρανσάρα με ακραίες πλαστικές σε μάτια ,μύτη,στόμα ,χείλη,μάγουλα .Ένα πράγμα σαν κλόουν .
Δεν έκατσα να εξακριβώσω εάν τον έχει πιο μεγάλο από μένα η τον έχει κάνει μουνί και μία κίνηση πετάγομαι σαν ελατήριο από τον καναπέ και λέω κάτι του τύπου ξέχασα τα λεφτά στο μηχανάκι και να κατέβω να τα πάρω.
Ακολουθεί λίγο σκηνικό fort boyard με εμένα τρέχοντας να πέφτω πάνω σε έπιπλα και τοίχους και κατεβαίνω όλες τις σκάλες με μία ανάσα.....
Δεν ήταν η λένκα μάγκες.
Αναρωτιέμαι μετά από τόσα χρόνια εάν την έχει πατήσει κανείς άλλος με το συγκεκριμένο μιλφοτρανσ