Νέα

Εγχειρησμένες σε Σπιτάκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TrasLias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TrasLias

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ελάτε ρε μόρτες να κάνουμε μια λίστα για να ξέρουμε που πάμε , για εγχειρησμένα τρανσάκια λέω .
Εκτός απο Άντζελα στο 104 που δεν έχω πάει αλλα θέλω και  εκτός απο το απόλυτο μώρο την Βίκυ  ποιές αλλες ξέρουμε ?

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Απιστευτο μωρο που δεν ξερω αν δουλευει πλεον η Καρμεν απο Φυλης 99 αν ξερει κανεις αν δουλευει και που αν ενημερωσει :)

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Απιστευτο μωρο που δεν ξερω αν δουλευει πλεον η Καρμεν απο Φυλης 99 αν ξερει κανεις αν δουλευει και που αν ενημερωσει :)

που τη θυμηθηκες ρε φιλε ;;; πσσσ μιλαμε για το απιστευτο ... καταπληκτικο εντυπωσιακοτατο εκεινη την εποχη δουλευε μαζι της και ενα αλλο ξανθο λεπτο ψηλο δεν θυμαμαι ονομα

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Ελάτε ρε μόρτες να κάνουμε μια λίστα για να ξέρουμε που πάμε , για εγχειρησμένα τρανσάκια λέω .
Εκτός απο Άντζελα στο 104 που δεν έχω πάει αλλα θέλω και  εκτός απο το απόλυτο μώρο την Βίκυ  ποιές αλλες ξέρουμε ?
Μαριάννα,βίκυ από αγκύρας
        Στου ψυρρή οδός Λούκα Νίκα έχει διάφορες

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μην ανοίγετε τέτοια θέματα είπαμε... θα τα πάρει στο κεφάλι πάλι ο φούφουτος. :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Mια πολυ καλη εγχειρησμενη σε σπιτακι ειναι η αννετα Σ ΕΝΑ δυαρακι στον κολωνο..ειναι κρεβατωμενη εκανε εγχειρηση στο γονατο μετα απο ατυχημα με μηχανακι.

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Mια πολυ καλη εγχειρησμενη σε σπιτακι ειναι η αννετα Σ ΕΝΑ δυαρακι στον κολωνο..ειναι κρεβατωμενη εκανε εγχειρηση στο γονατο μετα απο ατυχημα με μηχανακι.
glx 50cc λευκό το μηχανάκι? :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom