Νέα

Έφοδος σε κλαμπ στο Γκάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Σιγά ρε φίλε, Αγγλία σε τέτοια πάρτυ ντου συνέχεια, προ δεκαετίας, άσε τώρα τις παπαριές

Π
4 χρονια στην Αγγλια ποτε δεν απασχολησε την επικαιροτητα τετοιο θεμα, η Αστυνομια εκανε επεμβαση στα κλαμπ για να χωρησει μεθυσμενους και μεθυσμενες κατα 99.99%, κοψτε τις μαλακιες οτι αυτα γινονται εξω ειδικα εαν δεν εχεται παει περα απο το μπαρακι τη γειτονιας σας!!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
4 χρονια στην Αγγλια ποτε δεν απασχολησε την επικαιροτητα τετοιο θεμα, η Αστυνομια εκανε επεμβαση στα κλαμπ για να χωρησει μεθυσμενους και μεθυσμενες κατα 99.99%, κοψτε τις μαλακιες οτι αυτα γινονται εξω ειδικα εαν δεν εχεται παει περα απο το μπαρακι τη γειτονιας σας!!!

Τώρα δε θέλω να λέω αλλά πιστεψέ με έχω πάει λίγο πιο πέρα από το μπαράκι της γειτονιάς. Ας πούμε ότι έχω πιει τα pints μου στην local pub αρκετές φορές.

Π

Επισκέπτης
Εμας τους ματακηδες μας κυνηγανε παρα πολυ.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
2,6 γραμ. Κάνναβη, 3,5 γραμ. Κοκαΐνη, 1,7 γραμ. Ηρωίνη, 3,2 γραμ. MDMA, 2 δισκία ecstasy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αν τα νουμερα ειναι σωστα.

....60 μπατσοι,κλουβες,οπλα μεσα σε κλειστο χωρο με 300+ ατομα μαζεμενα.....ελπιζω να εχουν μεριμνησει ηδη να ξηλωθει ο οργανωτης αυτου του επικινδυνου φιασκου...

30 ατομα να ψαξουν γυρω απ'την Ομονοια περισσοτερα θα βρουν  :headbang:

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Μεγαλα κλαμπ με τεκνομουσικες προσφερουν ακομα και τεστ για να εξακριβωνει ο χρηστης αν το ναρκωτικο
του ειναι καθαρο απο επικυνδυνες προσθετες ουσιες... ποια ντου, αυτα δεν υπαρχουν εξω... απο την αλλη σε μερικα κλαμπ υπαρχουν σεκιουρηταδες που σε δινουν στεγνα στους μπατσους οχι ομως τετοια φασιστικα ντου...απαραδεκτο

Στο εξωτερικό (Λονδίνο) περνάνε οι security ανάμεσα σου οταν μιλας με τον άλλο, αν βρουν οτιδήποτε έχεις φυγει σηκωτός στο δευτερόλεπτο.

Δεν την πέφτει η αστυνομία έτσι, φανταστείτε τι θα γινόταν αν κάποιο φώναζε "βόμβα" ή "τρομοκράτης" , έπαιζε πανικός, όλοι να τρέχουν και να είχαμε άλλα σκηνικά.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.993
Πόντοι
5.506
ναι στο "εξωτερικο" δεν πινουν τιποτα.ειναι πολιτισμενοι.το εχω δει με την μυτη μου

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ίσα ρε μπουχέσογλου απο δώ που θα πουλήσεις και πνεύμα.
0 δικός σου ξεχειλωμένος πρωκτός που τον μοστράρεις σε κάθε πρόταση ψώνιο

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
κατω η χουντα ΤΗΣ ΝΔ

μετα τον τζοκερ τωρα και στα κλαμπ

να μπουκαρουνε σε κανενα λαμογιο αλλα ξεχασα αυτους τους γλειφουν  :vomit: :vomit:

Αμα ξανακατοικηθεί και η Μακρόνησος και η Γυάρος , Κούλης με δυο χέρια μια ζωή.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
να ξεκαθαροισω οτι οχι μονο δεν ειμαι αντιθετος με το κυνηγι και παταξη των ναρκο, οποδηποτε ΑΚΟΜΑ φυσικα και αππο κλαμπ.

ΟΜΩΣ στα ματια μου εμφανιζονται ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΟΙ συτοι που σχεδιασαν και εκτελεσαν αυτη την επιχειρηση. Και για να το ξεκαθαρισω: δεν εννοω επιχειρησιακα, διοτι αυτο δεν μπορω να το κρινω, αφου δεν ανηκω στις δυναμεις καταστολης. Εννοω ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ (που θα επρεπε να τους νοιαζει), πως φερθηκαν στους αθωους 290 (για να πιασουν τελικα ΟΥΤΕ 10) και ΠΟΙΟ ηταν το αποτελεσμα (τρομαρα τους, υποτιθεται ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΟΥΣΑΝ και ωρα το μαγαζι απο μεσα!! και λεει και ο αλλος εδω μεσα οτι παιζει και καλα φουλ εμποριο στο στημ...καλα κρασια ο καθενας), δηλ. τις κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις μιας τετοιας επιχειρησης. Ο Goldfunnel δεν θεωρω οτι ευθυνεται, διοτι ΔΕΝ καθισε να σχεδιασει πως/ποσο/ποιο τροπ θα ακολουθησουν...καποιο αλλο βλημα απο την ηγεσια απο κατω του τα εκανε μανταρα.
Για να το βλεπει οι κοινωνια και να τους φασκελωνει με χερια και ποδια.

Αλλα ΜΗΠΩς αυτο δεν θελανε να πετυχουν? Να εγκαταστησουν την ΝΕΑ αισθηση οτι ΟΛΑ ΠΙΑ ελεγχονται -και προσοχη εδω ειναι το καλυτερο: ΕΙΤΕ αθωα ΕΙΤΕ (ΟΚ) ενοχα. Σταρχιδια τους αν επιασαν μονο 5 -οσα τα ανοιχτα δαχτυλα μιας μουτζας. Πιο πολλα θα επιαναν εαν την εστηναν εξω απο το μετρο κεραμεικος κι εκαναν στα σιγανα ραντομ ελεγχο στους εξερχομενου στην πλατεια.

ξεροντας την ακεραιοτητα τους, μαλλον καποια μιζα δεν εφτασε στα σωστα χερια εγκαιρως.
η κανανε ξεπληρωμα σε καποιον αλλον ανταγωνιστη. Θα φανουν πολλα στην πορεια, για οποιον δημοσιογραφο κατσει να το ξεψαχνισει. Αλλα υι λεω... αααααααλλη κωλοφαρα αυτοι. Αχρηστοι, αν μη τι αλλο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
να ξεκαθαροισω οτι οχι μονο δεν ειμαι αντιθετος με το κυνηγι και παταξη των ναρκο, οποδηποτε ΑΚΟΜΑ φυσικα και αππο κλαμπ.

ΟΜΩΣ στα ματια μου εμφανιζονται ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΟΙ συτοι που σχεδιασαν και εκτελεσαν αυτη την επιχειρηση. Και για να το ξεκαθαρισω: δεν εννοω επιχειρησιακα, διοτι αυτο δεν μπορω να το κρινω, αφου δεν ανηκω στις δυναμεις καταστολης. Εννοω ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ (που θα επρεπε να τους νοιαζει), πως φερθηκαν στους αθωους 290 (για να πιασουν τελικα ΟΥΤΕ 10) και ΠΟΙΟ ηταν το αποτελεσμα (τρομαρα τους, υποτιθεται ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΟΥΣΑΝ και ωρα το μαγαζι απο μεσα!! και λεει και ο αλλος εδω μεσα οτι παιζει και καλα φουλ εμποριο στο στημ...καλα κρασια ο καθενας), δηλ. τις κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις μιας τετοιας επιχειρησης. Ο Goldfunnel δεν θεωρω οτι ευθυνεται, διοτι ΔΕΝ καθισε να σχεδιασει πως/ποσο/ποιο τροπ θα ακολουθησουν...καποιο αλλο βλημα απο την ηγεσια απο κατω του τα εκανε μανταρα.
Για να το βλεπει οι κοινωνια και να τους φασκελωνει με χερια και ποδια.

Αλλα ΜΗΠΩς αυτο δεν θελανε να πετυχουν? Να εγκαταστησουν την ΝΕΑ αισθηση οτι ΟΛΑ ΠΙΑ ελεγχονται -και προσοχη εδω ειναι το καλυτερο: ΕΙΤΕ αθωα ΕΙΤΕ (ΟΚ) ενοχα. Σταρχιδια τους αν επιασαν μονο 5 -οσα τα ανοιχτα δαχτυλα μιας μουτζας. Πιο πολλα θα επιαναν εαν την εστηναν εξω απο το μετρο κεραμεικος κι εκαναν στα σιγανα ραντομ ελεγχο στους εξερχομενου στην πλατεια.

ξεροντας την ακεραιοτητα τους, μαλλον καποια μιζα δεν εφτασε στα σωστα χερια εγκαιρως.
η κανανε ξεπληρωμα σε καποιον αλλον ανταγωνιστη. Θα φανουν πολλα στην πορεια, για οποιον δημοσιογραφο κατσει να το ξεψαχνισει. Αλλα υι λεω... αααααααλλη κωλοφαρα αυτοι. Αχρηστοι, αν μη τι αλλο.

Εαν υπηρχε σοβαρη δικαιοσυνη με balls αλα Ιταλια ή Ισραηλ θα μπορουσε να βγει ακρη, αλλα εδω ειναι μπανανια....

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Τώρα δε θέλω να λέω αλλά πιστεψέ με έχω πάει λίγο πιο πέρα από το μπαράκι της γειτονιάς. Ας πούμε ότι έχω πιει τα pints μου στην local pub αρκετές φορές.

Π
Τοτε μην γραφεις μαλακιες γιατι εκτειθεσαι, οπως βλεπεις και απο αλλα post οχι μονο δικα μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω δεν καταλαβα ακομα το φασιστικο και το κακο που εγινε.
μπηκαν σε ένα μαγαζι με 300
και πιασανε 10 με ναρκωτικα.
τι επρεπε να κανουν να τους αφησουν να κερασουν και τους διπλανούς τους για να μην χαλασει η βραδια στους αλλους 290 αθωους????

πατε καλα?

τι παιρνετε και εσεις και αμολατε τέτοιες παπαριες??

σε παρτυ κανανε ντου και οντως πιαστηκαν καποιοι, που θελατε να γινει ελεγχος στην εκκλησια στις γιαγιάδες για να μη πιασουνε κανεναν?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τι επρεπε να κανουν να τους αφησουν να κερασουν και τους διπλανούς τους για να μην χαλασει η βραδια στους αλλους 290 αθωους????

πατε καλα?

σε παρτυ κανανε ντου και οντως πιαστηκαν καποιοι, που θελατε να γινει ελεγχος στην εκκλησια στις γιαγιάδες για να μη πιασουνε κανεναν?
,,

μα στην εκκλησια κερνανε προυσσαλιωτικο και βαρανε νταγκλες οι γιαγιαδες μπροστα στον αρχιμανδριτη

εσυ πρωτη φορα το ακους???

σαν χριστιαννος και ορθοδοξος σ αυτη τη κοινωνια
εβαλθηκα ρε μαγκες μου να κανω λιτανεια

ετσι λεει το ασμα

καναβουριες και βλεπεις το χριστο φανταρο δικε μου

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

πατε καλα?

Η θελουν να αποποινικοποιηθει η χρηση ναρκωτικων. Προσωπικα δε με ενδιαφερει. Οποιος θελει να παρει, ας το κανει. Αρκει να ειναι ενηλικος. Οπως με το τσιγαρο, μονο ενηλικος θεωρητικα μπορει να αγορασει. Οπως με το Καζινο. Μονο ενηλικος μπορει να εισελθει. Και ας χασει οσα χρηματα τραβαει η ορεξη του.

Απο τη στιγμη που ισχυει ο νομος κατα των ναρκωτικων, πως αλλιως θα εκανε επεμβαση η αστυνομια; Θα επιανε ενας αστυνομικος την εξοδο, θα ρωταγε <Οποιος εχει πανω του ναρκωτικα, να τα παραδωσει μονος του.> Με ελεγχο θα βρισκοταν ποιος εχει.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

πατε καλα?

Ρε πας καλα??? Η παταξη των ναρκωτικων ειναι να βρουνε 2 και 3 γραμμαρια??? Ουτε καν σοβαρο εμπορειο δεν γινονταν εκει οι 10 που βρεθηκαν αντε και οι αλλοι 10 που τα ξεφορτωθηκαν σου λεω εγω ειχαν τα προς δικη τους χρηση, ποιον να κερασουν??? Μην γραφετε μαλακιες η διωξη ξερει που πρεπει να κανει ελεγχο αν θελει να βρει ποσοτητες και κατα καιρους το κανει. Το ερωτημα ειναι εαν προκειται για μεμονομενο περιστατικο, αν εχει να κανει με διεφθαρμενους αστυνομικους και προστασιες ή εαν μια τελειως παρανοικη κυβερνηση εχει στοχοποιησει συνολικα την νεολαια και την νυχτερινη διασκεδαση, ειδωμεν...

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1

πατε καλα?

ελα ντε,δεν τους πιάνεις πουθενά
φωναζουν γιατί βρήκαν ναρκωτικά ?
δεν πανε καλα

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
ελα ντε,δεν τους πιάνεις πουθενά
φωναζουν γιατί βρήκαν ναρκωτικά ?
δεν πανε καλα
OK μεγαλε οτι πεις, εγω λεω να βγει να ενταλμα να δωσουμε το ΟΚ στο Χρυσοχοιδη να μπει και στα σπιτα μας να ψαξει τα βρακια και τα σουτιεν απο τις κορες και τις γυναικες μας, αν μπει σε 1000 σπιτια κατι θα βρει, ρε ειστε τελειως μαλακες!!!!!!

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
OK μεγαλε οτι πεις, εγω λεω να βγει να ενταλμα να δωσουμε το ΟΚ στο Χρυσοχοιδη να μπει και στα σπιτα μας να ψαξει τα βρακια και τα σουτιεν απο τις κορες και τις γυναικες μας, αν μπει σε 1000 σπιτια κατι θα βρει, ρε ειστε τελειως μαλακες!!!!!!
οκ μεγάλε,εγώ λέω να τα μοιράζουν στα δημοτικά,δεν είναι καλύτερα ?
ρε είστε τελείως μαλακες!!!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
οκ μεγάλε,εγώ λέω να τα μοιράζουν στα δημοτικά,δεν είναι καλύτερα ?
ρε είστε τελείως μαλακες!!!
Σου ειπε κανεις να αφησουμε να μοιραζουν ναρκωτικα σε δημοτικα - γυμνασια - λυκεια??? Εδω μιλαμε οτι 290 βγηκαν να διασκεδασουν σε ενα κλαμπ, και οχι παρτυ, κλαμπ ηταν ηλιθιοι!!! αυτοι πληρωσαν, και κατεληξαν να τους ψαχνουν τον κωλο επειδη καποιοι 10 ειχαν πανω τους ναρκωτικα, δηλαδη το 3%, ποσοστο που μπορει να βρεθει σε οποιοδηποτε χωρο διασκεδασης, αρα οποιος βγαινει να διασκεδασει με αυτην την λογικη θα εχει τον κινδυνο να του ψαχνουν τον κωλο σε αυτον και την γκομενα του, αυτο λεμε βλακακο και οχι να μοιραζουμε ναρκωτικα σε νηπια, το καταλαβες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom