Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
40.497
Πόντοι
6.756
φαε εσυ τα ζαμπονοτυρια σου και ασε την μεγαλη βδομαδα στξν ακρη αθεε.
Τυριά λέμε κοιμηση,τυριά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα ξεκινήσει κατευθείαν τις βίζιτες τυπε?

Ωχ, συγνώμη τυπε, παρασύρθηκα με το βρωμοπουτανο.
Ετσι

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
8.023
Πόντοι
2.646
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
940
Πόντοι
86
Θα ξεκινήσει κατευθείαν τις βίζιτες τυπε?

Ωχ, συγνώμη τυπε, παρασύρθηκα με το βρωμοπουτανο.
Ιδέα δεν έχω που μπορεί να φτάσει η ιντερνετική διαστροφή,δε νομίζω βίζιτες,το πρώτο είναι πιο ελκυστικό και πιο καβλωτικο πλέον.

Να μας ενημερώσει κανενας κλώνος της για πρόγραμμα και τιμές. Μέχρι στούντιο μαξ.
Γαμουσα μια Έμμα στην θεσνικη σε μπουρδέλο,υπάρχουν και φωτός,κλάσεις ανωτερη

teli0s

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
149
Πόντοι
0
Έκανε τελεγκραμ λεει!!
Προσοχή το τελεγκραμ μάλλον της το έκλεψαν. Τώρα έχει αλλάξει όνομα σε Φωτεινή ή κάτι τέτοιο fake και spammarei μαλακίες ο scammer.

Εγώ έκανα report

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
940
Πόντοι
86
Είπε κάτι ένας τύπος ότι δεν έχει σπυράκια.
Πολλές έχουν σπυράκια ή σημάδια και κλαιν. Σιγά μην έβγαινε αβαφτη αυτή Φώτος...εδώ προγραμματίζει πιο ξεκωλο θα βάλει για μια μαλακια που θα ανεβάσει στα χιόνια

Εγώ είμαι οπαδός της Έφης,το δηλώνω επίσημα χωρίς να αποθεώνω τα πραματα

antonis98

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Προσοχή το τελεγκραμ μάλλον της το έκλεψαν. Τώρα έχει αλλάξει όνομα σε Φωτεινή ή κάτι τέτοιο fake και spammarei μαλακίες ο scammer.

Εγώ έκανα report
Ναι ότι της το έκλεψαν ισχύει, αλλά είναι όντως fake; Έχουν ινστα λινκς και οι 2, τα τσέκαρα και μου φαινονται κομπλέ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.330
Πόντοι
9.297
Είπε κάτι ένας τύπος ότι δεν έχει σπυράκια.
Πολλές έχουν σπυράκια ή σημάδια και κλαιν. Σιγά μην έβγαινε αβαφτη αυτή Φώτος...εδώ προγραμματίζει πιο ξεκωλο θα βάλει για μια μαλακια που θα ανεβάσει στα χιόνια

Εγώ είμαι οπαδός της Έφης,το δηλώνω επίσημα χωρίς να αποθεώνω τα πραματα
Tα σπυράκια τα βρίσκω σέξυ...οι αφθαστης τελειότητας γκόμενες νομίζω ότι είναι τελείως ξενερουα γιατί φοβούνται μην "τσαλακωθουν" οι ψωνάρες.

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
940
Πόντοι
86
Tα σπυράκια τα βρίσκω σέξυ...οι αφθαστης τελειότητας γκόμενες νομίζω ότι είναι τελείως ξενερουα γιατί φοβούνται μην "τσαλακωθουν" οι ψωνάρες.
Πιστεύω κάποια με μουστάκι θα είναι αχαστος συνδυασμός!!!

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
940
Πόντοι
86
1000002344.png

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
940
Πόντοι
86
Στα στενά γύρω από το κέντρο της Αθήνας κυκλοφορούν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις...αυτά είναι τα γούστα σου;
Φίλε η συγκεκριμένη φωτό μοιάζει σε κάτι τέτοιο. Είχα πάρει μια γύφτισσα που έλεγε ότι σπουδάζει στο ΑΠΘ στην παραλία θεσνικης το καλοκαίρι

Εγώ γουστάρω τις γυφτισσες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.330
Πόντοι
9.297
Φίλε η συγκεκριμένη φωτό μοιάζει σε κάτι τέτοιο. Είχα πάρει μια γύφτισσα που έλεγε ότι σπουδάζει στο ΑΠΘ στην παραλία θεσνικης το καλοκαίρι

Εγώ γουστάρω τις γυφτισσες
Δοκίμασα τις παλιές καλές μέρες μικρουλα γυφτορουμανα στα τρισενδοξα αμαρτωλά στενά του Βαρδάρη με καλές εντυπώσεις.
Αλλά δεν αλλάζω με τίποτα τα ρωσομιλφοτζιλφονια ...άσε που κολακευομαι όταν μου λένε ότι μοιάζω με Ρώσο...έχουν σιχαθεί να βλέπουν οι καημένες λαθροκαγκουρες και ξεκουράζεται το μάτι τους πάνω μου.

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
940
Πόντοι
86
Δοκίμασα τις παλιές καλές μέρες μικρουλα γυφτορουμανα στα τρισενδοξα αμαρτωλά στενά του Βαρδάρη με καλές εντυπώσεις.
Αλλά δεν αλλάζω με τίποτα τα ρωσομιλφοτζιλφονια ...άσε που κολακευομαι όταν μου λένε ότι μοιάζω με Ρώσο...έχουν σιχαθεί να βλέπουν οι καημένες λαθροκαγκουρες και ξεκουράζεται το μάτι τους πάνω μου.
Εγώ θυμάμαι την Αλεξάνδρα,ένα πουταναριό ρουμανογυφτέ στο αλουμινατο Ταντάλου .φάτσα μοιάζει πολύ στη Εβελίνα

Φίλε κανονικά έπρεπε να σου κόβουν ή να σε πληρώνουν για την ψυχική ησυχία που τις καλλιεργείς εν ώρα εργασίας... Μήπως τις γαμας συναισθηματικά?μήπως είσαι το χάπι τους?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.330
Πόντοι
9.297
Εγώ θυμάμαι την Αλεξάνδρα,ένα πουταναριό ρουμανογυφτέ στο αλουμινατο Ταντάλου .φάτσα μοιάζει πολύ στη Εβελίνα

Φίλε κανονικά έπρεπε να σου κόβουν ή να σε πληρώνουν για την ψυχική ησυχία που τις καλλιεργείς εν ώρα εργασίας... Μήπως τις γαμας συναισθηματικά?μήπως είσαι το χάπι τους?
Έλα ρε!!!
Νομίζω Αλεξάνδρα την λέγανε!!!
Νόμιζα είσαι Αθηνεζος ρε παίκτη!!
Με κολακεύεις για το δεύτερο μέρος...είναι ανθρώπινο να σέβεσαι με ομοίους σου.

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
940
Πόντοι
86
Δε θέλω να γαμησω το
Έλα ρε!!!
Νομίζω Αλεξάνδρα την λέγανε!!!
Νόμιζα είσαι Αθηνεζος ρε παίκτη!!
Με κολακεύεις για το δεύτερο μέρος...είναι ανθρώπινο να σέβεσαι με ομοίους σου.
Όχι δεν είμαι Αθηναίος αλλά λατρεύω την σαπιλα και την καλτιλα του Μεταξουργείου,κρίμα που έκλεισε ο Βαρδάρης ,θα μπορούσε να γίνει χειρότερος και να φτάσουμε σ' εκείνα τα επίπεδα ιερά επίπεδα της Αθήνας...γκρεμισμένα κτήρια βαμμένα ροζ και βιδωμενα πορτατίφ με καλώδιο 20 μέτρα για φως του έρωτα...οι γύφτοι δεν έλειψαν

Πουτανα μνημόνιο...τεσπα

Εμένα η Έμμα μου είχε πει" είσαι πολύ μάσκα ( δεν κατάλαβα Χριστό...) σεβασμός υπάρχει φίλε γιατί έχουμε πουτσα δηλητήριο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom