baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.654
- Πόντοι
- 6.035
φαε εσυ τα ζαμπονοτυρια σου και ασε την μεγαλη βδομαδα στξν ακρη αθεε.Μη βριζεις τυπε μεγάλη βδομάδα.
φαε εσυ τα ζαμπονοτυρια σου και ασε την μεγαλη βδομαδα στξν ακρη αθεε.Μη βριζεις τυπε μεγάλη βδομάδα.
Τυριά λέμε κοιμηση,τυριά.φαε εσυ τα ζαμπονοτυρια σου και ασε την μεγαλη βδομαδα στξν ακρη αθεε.
ΕτσιΘα ξεκινήσει κατευθείαν τις βίζιτες τυπε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωχ, συγνώμη τυπε, παρασύρθηκα με το βρωμοπουτανο.
Να μας ενημερώσει κανενας κλώνος της για πρόγραμμα και τιμές. Μέχρι στούντιο μαξ.Τυριά λέμε κοιμηση,τυριά.
Ετσι
Ιδέα δεν έχω που μπορεί να φτάσει η ιντερνετική διαστροφή,δε νομίζω βίζιτες,το πρώτο είναι πιο ελκυστικό και πιο καβλωτικο πλέον.Θα ξεκινήσει κατευθείαν τις βίζιτες τυπε?
Ωχ, συγνώμη τυπε, παρασύρθηκα με το βρωμοπουτανο.
Γαμουσα μια Έμμα στην θεσνικη σε μπουρδέλο,υπάρχουν και φωτός,κλάσεις ανωτερηΝα μας ενημερώσει κανενας κλώνος της για πρόγραμμα και τιμές. Μέχρι στούντιο μαξ.
Προσοχή το τελεγκραμ μάλλον της το έκλεψαν. Τώρα έχει αλλάξει όνομα σε Φωτεινή ή κάτι τέτοιο fake και spammarei μαλακίες ο scammer.Έκανε τελεγκραμ λεει!!
Στο άγιον όροςΠου μένεις είπαμε;;;;
Ναι ότι της το έκλεψαν ισχύει, αλλά είναι όντως fake; Έχουν ινστα λινκς και οι 2, τα τσέκαρα και μου φαινονται κομπλέΠροσοχή το τελεγκραμ μάλλον της το έκλεψαν. Τώρα έχει αλλάξει όνομα σε Φωτεινή ή κάτι τέτοιο fake και spammarei μαλακίες ο scammer.
Εγώ έκανα report
Tα σπυράκια τα βρίσκω σέξυ...οι αφθαστης τελειότητας γκόμενες νομίζω ότι είναι τελείως ξενερουα γιατί φοβούνται μην "τσαλακωθουν" οι ψωνάρες.Είπε κάτι ένας τύπος ότι δεν έχει σπυράκια.
Πολλές έχουν σπυράκια ή σημάδια και κλαιν. Σιγά μην έβγαινε αβαφτη αυτή Φώτος...εδώ προγραμματίζει πιο ξεκωλο θα βάλει για μια μαλακια που θα ανεβάσει στα χιόνια
Εγώ είμαι οπαδός της Έφης,το δηλώνω επίσημα χωρίς να αποθεώνω τα πραματα
Πιστεύω κάποια με μουστάκι θα είναι αχαστος συνδυασμός!!!Tα σπυράκια τα βρίσκω σέξυ...οι αφθαστης τελειότητας γκόμενες νομίζω ότι είναι τελείως ξενερουα γιατί φοβούνται μην "τσαλακωθουν" οι ψωνάρες.
Αρκεί να μην έχει...μουσι!!!Πιστεύω κάποια με μουστάκι θα είναι αχαστος συνδυασμός!!!
Στα στενά γύρω από το κέντρο της Αθήνας κυκλοφορούν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις...αυτά είναι τα γούστα σου;
Φίλε η συγκεκριμένη φωτό μοιάζει σε κάτι τέτοιο. Είχα πάρει μια γύφτισσα που έλεγε ότι σπουδάζει στο ΑΠΘ στην παραλία θεσνικης το καλοκαίριΣτα στενά γύρω από το κέντρο της Αθήνας κυκλοφορούν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις...αυτά είναι τα γούστα σου;
Δοκίμασα τις παλιές καλές μέρες μικρουλα γυφτορουμανα στα τρισενδοξα αμαρτωλά στενά του Βαρδάρη με καλές εντυπώσεις.Φίλε η συγκεκριμένη φωτό μοιάζει σε κάτι τέτοιο. Είχα πάρει μια γύφτισσα που έλεγε ότι σπουδάζει στο ΑΠΘ στην παραλία θεσνικης το καλοκαίρι
Εγώ γουστάρω τις γυφτισσες
Εγώ θυμάμαι την Αλεξάνδρα,ένα πουταναριό ρουμανογυφτέ στο αλουμινατο Ταντάλου .φάτσα μοιάζει πολύ στη ΕβελίναΔοκίμασα τις παλιές καλές μέρες μικρουλα γυφτορουμανα στα τρισενδοξα αμαρτωλά στενά του Βαρδάρη με καλές εντυπώσεις.
Αλλά δεν αλλάζω με τίποτα τα ρωσομιλφοτζιλφονια ...άσε που κολακευομαι όταν μου λένε ότι μοιάζω με Ρώσο...έχουν σιχαθεί να βλέπουν οι καημένες λαθροκαγκουρες και ξεκουράζεται το μάτι τους πάνω μου.
Έλα ρε!!!Εγώ θυμάμαι την Αλεξάνδρα,ένα πουταναριό ρουμανογυφτέ στο αλουμινατο Ταντάλου .φάτσα μοιάζει πολύ στη Εβελίνα
Φίλε κανονικά έπρεπε να σου κόβουν ή να σε πληρώνουν για την ψυχική ησυχία που τις καλλιεργείς εν ώρα εργασίας... Μήπως τις γαμας συναισθηματικά?μήπως είσαι το χάπι τους?
Όχι δεν είμαι Αθηναίος αλλά λατρεύω την σαπιλα και την καλτιλα του Μεταξουργείου,κρίμα που έκλεισε ο Βαρδάρης ,θα μπορούσε να γίνει χειρότερος και να φτάσουμε σ' εκείνα τα επίπεδα ιερά επίπεδα της Αθήνας...γκρεμισμένα κτήρια βαμμένα ροζ και βιδωμενα πορτατίφ με καλώδιο 20 μέτρα για φως του έρωτα...οι γύφτοι δεν έλειψανΈλα ρε!!!
Νομίζω Αλεξάνδρα την λέγανε!!!
Νόμιζα είσαι Αθηνεζος ρε παίκτη!!
Με κολακεύεις για το δεύτερο μέρος...είναι ανθρώπινο να σέβεσαι με ομοίους σου.