idonolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2024
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Έχει αυτό το pretty face που θέλεις να κάνεις destroy στο γλουκγλγκ!!!!!!!!
Εντωμεταξυ στο τελευταιο βιντεο με το μοβ κολλαν σαν φωκια φαινεται πρεπει να χει βαλει κιλα βεβαια οταν τρως αστακομακαροναδες και οι πιο μαλακες αυτοι που τος δτελνουν χρηματα δε θελει πολυ κοπο για καριρα ενα κολαν και ολα γινονται
Που μένεις είπαμε;;;;Πιο μέτρια και από τα κορίτσια της διπλανής μου πόρτας.
Εάν το έδινε κιόλας με το κατάλληλο δωράκι, καλά θα ήταν!Όπως και να είναι παραμένει καύλα
Εισαι καινουργιος εδω; Οι περισσότεροι εχουν κολλημα με καποια συγκεκριμενη σε αυτο το θρεντ, ασχολουνται μονο με αυτη, και επειδή το καταλαβαίνουν λένε οτι ειναι 3/10 για να νιωσουν καλύτερα.Βυζάρες έχει και κωλαρα. Σαν πολύ δεν ασχολείσαι με μια τύπισσα που θεωρείς 3/10. Όλοι γαμάτε τοπ μοντελς και σας ξινιζουν ολες.... Κόμπλεξ
Για συζήτηση ρε τυπε δε γίνεται το ποστ?Βυζάρες έχει και κωλαρα. Σαν πολύ δεν ασχολείσαι με μια τύπισσα που θεωρείς 3/10. Όλοι γαμάτε τοπ μοντελς και σας ξινιζουν ολες.... Κόμπλεξ
Πότε είπα εγώ ότι την θεωρώ 3στα 10.μαλλον μπερδεύεσαι, για 3αρι βυζί μίλησα όσον αφορά το μέγεθοςΒυζάρες έχει και κωλαρα. Σαν πολύ δεν ασχολείσαι με μια τύπισσα που θεωρείς 3/10. Όλοι γαμάτε τοπ μοντελς και σας ξινιζουν ολες.... Κόμπλεξ
Δεν θέλω φιλαράκι να αναλύσω τι έχει κάτσει στον πουτσο μου και τι επιλογές έχω,όσον αφορά το κόμπλεξ που είπες γιατί μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Είπα ότι δεν έχει βάλει κιλά και το καλύτερο που μπορεί να κάνει,βάλει είτε όχι κιλά θα ήταν γυμναστική για να διατηρήσει ή ανεβάσει αυτά τα οποία ήδη έχει.Βυζάρες έχει και κωλαρα. Σαν πολύ δεν ασχολείσαι με μια τύπισσα που θεωρείς 3/10. Όλοι γαμάτε τοπ μοντελς και σας ξινιζουν ολες.... Κόμπλεξ