Νέα

Εφη - Απλά σούπερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cvbilly
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου, ανοιγω λοιπον νεο θεμα , μιας και την επισκεφτηκα την εν λογω κυρια... και λεω κυρια γιατι ηταν σουπερ σε ολα της ... την ειχα δει κανα δυο φορες στις ΚΟΥΚΛΕΣ ως θαμωνα , και μου ειχε κανει εντυπωση το παρουσιαστικο της...  κοπελα πανεμορφη , θυληκοτατη , οτι πρεπει για να βγεις εξω ακομα και για φαγητο , ποτο κλπ ...  τηλεφωνησα λοιπον και συναντηθηκαμε σε πολυτελες διαμερισμα της ...  εμφανιση αψογη...  χαμογελαστη κ σεξυ...  στο σεξ ηταν οτι ακριβως περιμενα ...  απο οτι καταλαβα , ειναι συζητησιμη σε οτι ζητησεις , και προσφερει εντονο σεξ...   προσωπικα περασα υπεροχα και θα την ξανασυναντησω!  δεν μπαινω σε λεπτομερειες πανω στο σεξ γιατι αυτα ειναι προσωπικα θεματα...  παντως την συστηνω ανεπιφυλακτα!  

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.330
Πόντοι
606

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου, ανοιγω λοιπον νεο θεμα , μιας και την επισκεφτηκα την εν λογω κυρια... και λεω κυρια γιατι ηταν σουπερ σε ολα της ... την ειχα δει κανα δυο φορες στις ΚΟΥΚΛΕΣ ως θαμωνα , και μου ειχε κανει εντυπωση το παρουσιαστικο της...  κοπελα πανεμορφη , θυληκοτατη , οτι πρεπει για να βγεις εξω ακομα και για φαγητο , ποτο κλπ ...  τηλεφωνησα λοιπον και συναντηθηκαμε σε πολυτελες διαμερισμα της ...  εμφανιση αψογη...  χαμογελαστη κ σεξυ...  στο σεξ ηταν οτι ακριβως περιμενα ...  απο οτι καταλαβα , ειναι συζητησιμη σε οτι ζητησεις , και προσφερει εντονο σεξ...  προσωπικα περασα υπεροχα και θα την ξανασυναντησω!  δεν μπαινω σε λεπτομερειες πανω στο σεξ γιατι αυτα ειναι προσωπικα θεματα...  παντως την συστηνω ανεπιφυλακτα! 

να μας που κ άλλη γνωμη ..........

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
και εγω στις κουκλες την εχω δει μονο, εμαφανησικαως δεν ξετρελαθηκα....

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου, ανοιγω λοιπον νεο θεμα , μιας και την επισκεφτηκα την εν λογω κυρια... και λεω κυρια γιατι ηταν σουπερ σε ολα της ... την ειχα δει κανα δυο φορες στις ΚΟΥΚΛΕΣ ως θαμωνα , και μου ειχε κανει εντυπωση το παρουσιαστικο της...  κοπελα πανεμορφη , θυληκοτατη , οτι πρεπει για να βγεις εξω ακομα και για φαγητο , ποτο κλπ ...  τηλεφωνησα λοιπον και συναντηθηκαμε σε πολυτελες διαμερισμα της ...  εμφανιση αψογη...  χαμογελαστη κ σεξυ...  στο σεξ ηταν οτι ακριβως περιμενα ...  απο οτι καταλαβα , ειναι συζητησιμη σε οτι ζητησεις , και προσφερει εντονο σεξ...   προσωπικα περασα υπεροχα και θα την ξανασυναντησω!  δεν μπαινω σε λεπτομερειες πανω στο σεξ γιατι αυτα ειναι προσωπικα θεματα...  παντως την συστηνω ανεπιφυλακτα!  
περιοχη το διαμερισμα της????

OP
OP
C

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
και εγω στις κουκλες την εχω δει μονο, εμαφανησικαως δεν ξετρελαθηκα....

σιγουρα γουστα ειναι αυτα, αλλα, ειδικα μεσα στις ΚΟΥΚΛΕΣ , ξεχωριζει ως παρουσια.... ισως να μου κανει εντυπωση οτι ειναι πολυ γυναικα... και παλι , ξαναλεω , ειναι προσωπικα γουστα αυτα....  στα του αγωνα παντως , την απολαυσα κανονικοτατα... σε ηρεμει και σε καυλωνει στην αρχη και μετα αγριευει  :lheel:  ειδικα αμα της το ζητησεις.... επισης το διαμερισμα της βγαζει πολυτελεια και το κρεβατι σε προδιαθετει να δεθεις  :2funny:
καλημερα κι ελπιζω να βοηθησα

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
σιγουρα γουστα ειναι αυτα, αλλα, ειδικα μεσα στις ΚΟΥΚΛΕΣ , ξεχωριζει ως παρουσια.... ισως να μου κανει εντυπωση οτι ειναι πολυ γυναικα... και παλι , ξαναλεω , ειναι προσωπικα γουστα αυτα....  στα του αγωνα παντως , την απολαυσα κανονικοτατα... σε ηρεμει και σε καυλωνει στην αρχη και μετα αγριευει  :lheel:  ειδικα αμα της το ζητησεις.... επισης το διαμερισμα της βγαζει πολυτελεια και το κρεβατι σε προδιαθετει να δεθεις  :2funny:
καλημερα κι ελπιζω να βοηθησα

αξία συνεύρεσης? κώλο δίνει?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.330
Πόντοι
606

όχι είναι παρθενα..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.411
Πόντοι
2.356

Η φίλη της η Κάιλη είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ... και αυτή Νέα Σμύρνη νομίζω. Αλλά λίγο βαριεστημένη μου φαίνεται και έχω διαβάσει.

Επισκέπτης
cvbilly την πηρες απο κολο τελικα?στον εδωσε η οχι?

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Σαν την κουμαριανου ειναι

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.330
Πόντοι
606
η κοπέλα είναι εγχειρισμένη, και πρέπει να ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι οι συγκεκριμένες δεν δίνουν κώλο σχεδόν ποτέ μετά την εγχείρηση....
δεν παω με τετοιες γυναικες μουτρο προτιμω τις κανονικες

OP
OP
C

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
και απο τα δυο δινει...  ολα ειναι θεμα συνεννοησης παιδες ... και φυσικα διαθεσης της καθε κοπελας εκεινη την ωρα...  κανονικης , εγχειρισμενης ,τρανς η cd...  εγω που ζητησα , παντως δεχτηκε κ φανηκε να το απολαμβανει...  μου εχει τυχει σε αλλη παρομοια φαση , αλλη κοπελα να μην δεχτει.. για κωλο μιλαω...  και σε φιλια κ σε αγριαδα ...  για καποιους που ρωτησαν τιμες , δεν ξερω αν πρεπει να αναφερθω εδω μεσα. παντως σε λογικα πλαισια...  ετσι κ αλλιως κανεις δεν εχει λεφτα για πεταμα.. η προσωπικη μου αποψη παντως ειναι θετικοτατη για την εν λογω...  θα ξαναπαω σιγουρα με την πρωτη ευκαιρια...  ξαναλεω... προσωπικες αποψεις καταθετω...  ο καθενας με τα γουστα του κ αναλογα τι ψαχνει...  υ.γ.  για οσους θελουν και ενεργητικη , παντως , δουλευει και strapon ... 

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.330
Πόντοι
606
και απο τα δυο δινει...  ολα ειναι θεμα συνεννοησης παιδες ... και φυσικα διαθεσης της καθε κοπελας εκεινη την ωρα...  κανονικης , εγχειρισμενης ,τρανς η cd...  εγω που ζητησα , παντως δεχτηκε κ φανηκε να το απολαμβανει...  μου εχει τυχει σε αλλη παρομοια φαση , αλλη κοπελα να μην δεχτει.. για κωλο μιλαω...  και σε φιλια κ σε αγριαδα ...  για καποιους που ρωτησαν τιμες , δεν ξερω αν πρεπει να αναφερθω εδω μεσα. παντως σε λογικα πλαισια...  ετσι κ αλλιως κανεις δεν εχει λεφτα για πεταμα.. η προσωπικη μου αποψη παντως ειναι θετικοτατη για την εν λογω...  θα ξαναπαω σιγουρα με την πρωτη ευκαιρια...  ξαναλεω... προσωπικες αποψεις καταθετω...  ο καθενας με τα γουστα του κ αναλογα τι ψαχνει...  υ.γ.  για οσους θελουν και ενεργητικη , παντως , δουλευει και strapon ... 

μαλακια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom