Δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου, ανοιγω λοιπον νεο θεμα , μιας και την επισκεφτηκα την εν λογω κυρια... και λεω κυρια γιατι ηταν σουπερ σε ολα της ... την ειχα δει κανα δυο φορες στις ΚΟΥΚΛΕΣ ως θαμωνα , και μου ειχε κανει εντυπωση το παρουσιαστικο της... κοπελα πανεμορφη , θυληκοτατη , οτι πρεπει για να βγεις εξω ακομα και για φαγητο , ποτο κλπ ... τηλεφωνησα λοιπον και συναντηθηκαμε σε πολυτελες διαμερισμα της ... εμφανιση αψογη... χαμογελαστη κ σεξυ... στο σεξ ηταν οτι ακριβως περιμενα ... απο οτι καταλαβα , ειναι συζητησιμη σε οτι ζητησεις , και προσφερει εντονο σεξ... προσωπικα περασα υπεροχα και θα την ξανασυναντησω! δεν μπαινω σε λεπτομερειες πανω στο σεξ γιατι αυτα ειναι προσωπικα θεματα... παντως την συστηνω ανεπιφυλακτα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εφη - Απλά σούπερ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cvbilly
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 606
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου, ανοιγω λοιπον νεο θεμα , μιας και την επισκεφτηκα την εν λογω κυρια... και λεω κυρια γιατι ηταν σουπερ σε ολα της ... την ειχα δει κανα δυο φορες στις ΚΟΥΚΛΕΣ ως θαμωνα , και μου ειχε κανει εντυπωση το παρουσιαστικο της... κοπελα πανεμορφη , θυληκοτατη , οτι πρεπει για να βγεις εξω ακομα και για φαγητο , ποτο κλπ ... τηλεφωνησα λοιπον και συναντηθηκαμε σε πολυτελες διαμερισμα της ... εμφανιση αψογη... χαμογελαστη κ σεξυ... στο σεξ ηταν οτι ακριβως περιμενα ... απο οτι καταλαβα , ειναι συζητησιμη σε οτι ζητησεις , και προσφερει εντονο σεξ... προσωπικα περασα υπεροχα και θα την ξανασυναντησω! δεν μπαινω σε λεπτομερειες πανω στο σεξ γιατι αυτα ειναι προσωπικα θεματα... παντως την συστηνω ανεπιφυλακτα!
να μας που κ άλλη γνωμη ..........
iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και εγω στις κουκλες την εχω δει μονο, εμαφανησικαως δεν ξετρελαθηκα....
iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
περιοχη το διαμερισμα της????
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 606
ν σμυρνηπεριοχη το διαμερισμα της????
και εγω στις κουκλες την εχω δει μονο, εμαφανησικαως δεν ξετρελαθηκα....
σιγουρα γουστα ειναι αυτα, αλλα, ειδικα μεσα στις ΚΟΥΚΛΕΣ , ξεχωριζει ως παρουσια.... ισως να μου κανει εντυπωση οτι ειναι πολυ γυναικα... και παλι , ξαναλεω , ειναι προσωπικα γουστα αυτα.... στα του αγωνα παντως , την απολαυσα κανονικοτατα... σε ηρεμει και σε καυλωνει στην αρχη και μετα αγριευει ειδικα αμα της το ζητησεις.... επισης το διαμερισμα της βγαζει πολυτελεια και το κρεβατι σε προδιαθετει να δεθεις
καλημερα κι ελπιζω να βοηθησα
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
σιγουρα γουστα ειναι αυτα, αλλα, ειδικα μεσα στις ΚΟΥΚΛΕΣ , ξεχωριζει ως παρουσια.... ισως να μου κανει εντυπωση οτι ειναι πολυ γυναικα... και παλι , ξαναλεω , ειναι προσωπικα γουστα αυτα.... στα του αγωνα παντως , την απολαυσα κανονικοτατα... σε ηρεμει και σε καυλωνει στην αρχη και μετα αγριευει ειδικα αμα της το ζητησεις.... επισης το διαμερισμα της βγαζει πολυτελεια και το κρεβατι σε προδιαθετει να δεθεις
καλημερα κι ελπιζω να βοηθησα
αξία συνεύρεσης? κώλο δίνει?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 606
όχι είναι παρθενα..
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.411
- Πόντοι
- 2.356
Η φίλη της η Κάιλη είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ... και αυτή Νέα Σμύρνη νομίζω. Αλλά λίγο βαριεστημένη μου φαίνεται και έχω διαβάσει.
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
όχι είναι παρθενα..
η κοπέλα είναι εγχειρισμένη, και πρέπει να ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι οι συγκεκριμένες δεν δίνουν κώλο σχεδόν ποτέ μετά την εγχείρηση....
Επισκέπτης
cvbilly την πηρες απο κολο τελικα?στον εδωσε η οχι?
Επισκέπτης
χωρις πουλι
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 606
δεν παω με τετοιες γυναικες μουτρο προτιμω τις κανονικεςη κοπέλα είναι εγχειρισμένη, και πρέπει να ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι οι συγκεκριμένες δεν δίνουν κώλο σχεδόν ποτέ μετά την εγχείρηση....
iliketrans
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
την ηξερα την περιοχη απλως ρωτησα να δω αν την ξερει ο αλλος που πηγε....ν σμυρνη
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
δεν παω με τετοιες γυναικες μουτρο προτιμω τις κανονικες
και απο τα δυο δινει... ολα ειναι θεμα συνεννοησης παιδες ... και φυσικα διαθεσης της καθε κοπελας εκεινη την ωρα... κανονικης , εγχειρισμενης ,τρανς η cd... εγω που ζητησα , παντως δεχτηκε κ φανηκε να το απολαμβανει... μου εχει τυχει σε αλλη παρομοια φαση , αλλη κοπελα να μην δεχτει.. για κωλο μιλαω... και σε φιλια κ σε αγριαδα ... για καποιους που ρωτησαν τιμες , δεν ξερω αν πρεπει να αναφερθω εδω μεσα. παντως σε λογικα πλαισια... ετσι κ αλλιως κανεις δεν εχει λεφτα για πεταμα.. η προσωπικη μου αποψη παντως ειναι θετικοτατη για την εν λογω... θα ξαναπαω σιγουρα με την πρωτη ευκαιρια... ξαναλεω... προσωπικες αποψεις καταθετω... ο καθενας με τα γουστα του κ αναλογα τι ψαχνει... υ.γ. για οσους θελουν και ενεργητικη , παντως , δουλευει και strapon ...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 606
και απο τα δυο δινει... ολα ειναι θεμα συνεννοησης παιδες ... και φυσικα διαθεσης της καθε κοπελας εκεινη την ωρα... κανονικης , εγχειρισμενης ,τρανς η cd... εγω που ζητησα , παντως δεχτηκε κ φανηκε να το απολαμβανει... μου εχει τυχει σε αλλη παρομοια φαση , αλλη κοπελα να μην δεχτει.. για κωλο μιλαω... και σε φιλια κ σε αγριαδα ... για καποιους που ρωτησαν τιμες , δεν ξερω αν πρεπει να αναφερθω εδω μεσα. παντως σε λογικα πλαισια... ετσι κ αλλιως κανεις δεν εχει λεφτα για πεταμα.. η προσωπικη μου αποψη παντως ειναι θετικοτατη για την εν λογω... θα ξαναπαω σιγουρα με την πρωτη ευκαιρια... ξαναλεω... προσωπικες αποψεις καταθετω... ο καθενας με τα γουστα του κ αναλογα τι ψαχνει... υ.γ. για οσους θελουν και ενεργητικη , παντως , δουλευει και strapon ...
μαλακια...
μαλακια...
ποιο πραγμα?
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι