Επισκέπτης
φιλε globusΕιπα να μην πεσω στην παγιδα ,σε σχολια σαν αυτα του φιλου asia_fun , αλλα θα γραψω δυο λογια για να μην καταλαβαινει κι ο κοσμος λαθος πραγματα.Λοιπον : Τα νουμερα ηπηρεσιας ειναι λιγο στρογγυλοποιημενα λογω ταχυτητας . Ναι συμφωνω οτι αυτες τις εποχες η "τυχη" μου προκαλει.Αλλα δεν εχω τυψεις και ξερετε γιατι ; Ημουν στρατιωτικος μπαινοντας στη σχολη απο τα 17,5 με 20 ετη θαλλασσια υπηρεσια - δεν ημουν ποτε τσατσος - εξ και το με πηδηξαν , που τα περισσοτερα χρονια κατα μεσω ορο ημουν 250 μερες μακραν και τις υπολοιπες μερες αφαιρεστε κ τις βαρδυες.Η βαρδυα .Ξερετε ποσο πληρωνετε στο στρατο η 24ωρη βαρδυα κι αυτο μονο τις αργιες ;περιπου 8 euro κι αυτο θεσπίστηκε τα τελευταια χρονια .Παλια τιποτα! Οταν εξω επαιρναν το 75%.Δεν σας - μας πειραξαν οι βουλευτες που με δυο 4ετιες εχουν συνταξη ;Ο εθναρχης Κ.Καραμανλης ξερετε τι ειχε πει καποτε ; "Ετσι κ πληρωσουμε βαρδυες στους στρατιωτικους το κρατος θα πεσει εξω ". Επισης το εφαπαξ μου φιλε μου σε πληροφορω οτι το εχω πληρωσει με τις τεραστιες εισφορες μου Μηπως θελεις να σου πω για την σοβαρη πνευμονοπαθεια που επαθα λογω του αμιαντου ;Μπορω να σου λεω πολλα ακομη.Ξαναλεω οτι αισθανομαι τυχερος κ πιστεψτε με καταλαβαινω την οργη της εποχης.Στεναχωριεμαι ομως που μας επεισαν σχεδον οτι για την καταντια της χωρας ευθυνονται περιπτωσεις σαν τη δικη μου.Εγω διαφωνω.Αντι να παμε ολοι στο συνταγμα κ να φυγουμε απο εκει οταν παρουν τα μετρα πισω φωτογραφιζουμε ο ενας τον αλλον.Ναι υπηρχαν και λαμογια ΑΛΛΑ δεν ημουν απο αυτους και ειμαι περηφανος για αυτο που εκανα.
Υ.Γ. Οταν μπηκα στη σχολη ηταν 6,500 υποψηφιοι και περασα Νο 35.Δεν με διορισε ΚΑΝΕΙΣ.
Υ.Γ.2 Φιλε axaxouxas ευχαριστω για την συμβουλη , ενα δωρακι ειπα να κανω low budget κ λογω γεννεθλιων
Υ.Γ.3 Ευπροσδεκτη καθε κριτικη
1) ασιατικα σιτι τουρ για παρτουζα οπως την εχεις στο μυαλο σου δεν θα βρεις και να βρεις θα ειναι ξεπετα
2) αν γουσταρεις τοσο πολυ κανε ενα low cost ταξιδακι μεχρι το Αμστερνταμ και δωσε εκει τα λεφτα σου...
3) μην απολογεισαι σε κανεναν. Ουτε σε ξερουμε, ουτε δουλευαμε μαζι, ουτε ξερουμε τι εχεις περασει. Λοιπον με γεια σου , με χαρα σου τα χρηματα να ζησεις να τα χαιρεσαι και καλα μουνια στον πουτσο σου!!!