Νέα

"'εφαγαν" τον Σφακιανάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
:grin: Παντως τετοιο κλαμα και πρεμουρα απο τα δεξα ,μεχρι σημερα στα 43 μου,δεν ματαξαναδα......

μιλαμε για γαμω τις συσπειρώσεις και ο Τσι δεν εχει παρει χαμπάρι οτι μας εχει καυλώσει και θα τον γαμήσουμε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
το λοπου, αρκετα ηταν 20 χρονια...και δεν καταλαβα; χαρη μας εκανε που εκανε τη δουλεια του;
μονος του καθοταν πισω απο εναν υπολογιστη και εσωσε παιδακια; ή μηπως ηταν δικια του η ΔΗΕ;
οι θεσεις στο δημοσιο δεν πρεπει να ειναι προσωποκεντρικες

ουδεις αναντικαταστατος

υγ εμενα αυτο που με απασχολει ειναι οτι ποιος θα διωκει τώρα αυτούς που σατιριζουν τον γέροντα Παΐσιο;  :idiot:

Οι εισαγγελεις ανοητε, οι εισαγγελεις, οχι η ΔΗΕ. Η ΔΗΕ παραλαμβανει ενα φακελο και πρεπει να τον διεκπεραιωσει, να συλλεξει στοιχεια, να κανει καταγραφες και ελεγχους, απο εκει και μετα τη δουλεια την κανουν οι εισαγγελεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.730
Πόντοι
2.606
μιλαμε για γαμω τις συσπειρώσεις και ο Τσι δεν εχει παρει χαμπάρι οτι μας εχει καυλώσει και θα τον γαμήσουμε
...χτυπα μια μυκοναρα τυπε να ισιωσεις και ασε να λες για συσπειρωσεις..

...αμα λαχι αν του ριξεις και δυο πενιες του παραπανω για υποκρουση ,εισαι παραλιακη ολο το καλοκαιρι θαμενος στα λελουδα!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οι εισαγγελεις ανοητε, οι εισαγγελεις, οχι η ΔΗΕ. Η ΔΗΕ παραλαμβανει ενα φακελο και πρεπει να τον διεκπεραιωσει, να συλλεξει στοιχεια, να κανει καταγραφες και ελεγχους, απο εκει και μετα τη δουλεια την κανουν οι εισαγγελεις.

ελα μωρέ τώρα ασχολείσαι με τον σκονισμένο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
παντως ρε doc δεν περιμενα ποτε στη ζωη μου οτι θα φτάσω 40 (που λεει ο λογος) και αντι να σκεφτομαι τα  ταξιδια και τις γκομενες να θελω να εκτελέσω ολη την Τσιπροπαρέα

και γω ρε γαμώτο στα 46 μου (λέμε και καμμιά μαλακία δηλαδή) αντί να σκέφτομαι πως θα γαμίσω ένα μιλφετο γειτόνισα σκέφτομαι πως διάολο θα ξεσκίσω το τσίρκο Μεντράνο που το παίζει κυβέρνηση... 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τον εφαγε η μαριαννα μας. δεν προχωραγαν τις μηνυσεις για το μπου και εβαλε τα βυσματα να τον ξυλωσει η χοντρη

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
ελα ρε για νεο μας το λες....αναφερθηκα εγω για εισαγγελεις;...κι αυτο που εγραψες δεν αμφισβητει αυτο που λεω, αλλα το συμπληρωνει....ουτε αναιρειται απ αυτο που γραφω...

και μαλιστα αυτο που γραφεις ενισχυει το νοημα των λεγομενων μου, οτι δηλαδη δεν ηταν το Α και το Ω....(χεστηκε η φοραδα στ αλονι που τον απαλλαξαν)

αμα δεν πεταχτεις σα τη πουτσα να το παιξεις εξυπνος δε μπορεις....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ναι ρε σύ! Κι εγώ στα 48 μου (λέμε τώρα) περιμένω τη μέρα που θα πέσουν αυτοί, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από τα πολύ προσωπικά-οικογενειακά μου...
Αμ εγω στα 25 μου, που νιωθω απογοητευμενος απο ολα?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ελα ρε για νεο μας το λες....αναφερθηκα εγω για εισαγγελεις;...κι αυτο που εγραψες δεν αμφισβητει αυτο που λεω, αλλα το συμπληρωνει....ουτε αναιρειται απ αυτο που γραφω...

και μαλιστα αυτο που γραφεις ενισχυει το νοημα των λεγομενων μου, οτι δηλαδη δεν ηταν το Α και το Ω....(χεστηκε η φοραδα στ αλονι που των απαλλαξαν)

αμα δεν πεταχτεις σα τη πουτσα να το παιξεις εξυπνος δε μπορεις....

Ρε βλακοσκονη, αυτος λενε οτι ηταν παρα πολυ καλος ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ του. Εσυ εμπλεξες ολους του τομεις και ολες τις υπηρεσιες μιας υποθεσης λογω της καψας σου με τον ηλιθιο που εφηυρε τον γεροντα παστιτσιο.
Φυσικα σαν κλασσικος μπετοβλακας αριστερος χεστηκες που απαλλαξαν εναν ΙΚΑΝΟ απο το ποστο του.

Η δημοκρατια της ψευτοαριστερας aka κομμουνοφασισμος πανω απ ολα.  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom