NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.843
- Πόντοι
- 37.127
εγω περιμενω να κλεισω 18 να μπορω να ψηφιζω να τους ριξω
εσυ εχεις καιρο ακόμα, μεχρι τοτε θα χουν πεσει
εγω περιμενω να κλεισω 18 να μπορω να ψηφιζω να τους ριξω
Παντως τετοιο κλαμα και πρεμουρα απο τα δεξα ,μεχρι σημερα στα 43 μου,δεν ματαξαναδα......
μιλαμε για γαμω τις συσπειρώσεις και ο Τσι δεν εχει παρει χαμπάρι οτι μας εχει καυλώσει και θα τον γαμήσουμε
το λοπου, αρκετα ηταν 20 χρονια...και δεν καταλαβα; χαρη μας εκανε που εκανε τη δουλεια του;
μονος του καθοταν πισω απο εναν υπολογιστη και εσωσε παιδακια; ή μηπως ηταν δικια του η ΔΗΕ;
οι θεσεις στο δημοσιο δεν πρεπει να ειναι προσωποκεντρικες
ουδεις αναντικαταστατος
υγ εμενα αυτο που με απασχολει ειναι οτι ποιος θα διωκει τώρα αυτούς που σατιριζουν τον γέροντα Παΐσιο;![]()
...χτυπα μια μυκοναρα τυπε να ισιωσεις και ασε να λες για συσπειρωσεις..μιλαμε για γαμω τις συσπειρώσεις και ο Τσι δεν εχει παρει χαμπάρι οτι μας εχει καυλώσει και θα τον γαμήσουμε
μα αυτη δεν ειναι αριστερα
δεξιαΠΑΣΟΚ ειναι στο χειροτερο
Οι εισαγγελεις ανοητε, οι εισαγγελεις, οχι η ΔΗΕ. Η ΔΗΕ παραλαμβανει ενα φακελο και πρεπει να τον διεκπεραιωσει, να συλλεξει στοιχεια, να κανει καταγραφες και ελεγχους, απο εκει και μετα τη δουλεια την κανουν οι εισαγγελεις.
το κολπο γκροσο θα γινοταν με αδωνι αρχηγο
παντως ρε doc δεν περιμενα ποτε στη ζωη μου οτι θα φτάσω 40 (που λεει ο λογος) και αντι να σκεφτομαι τα ταξιδια και τις γκομενες να θελω να εκτελέσω ολη την Τσιπροπαρέα
τον εφαγε η μαριαννα μας. δεν προχωραγαν τις μηνυσεις για το μπου και εβαλε τα βυσματα να τον ξυλωσει η χοντρη
τον εφαγε η μαριαννα μας. δεν προχωραγαν τις μηνυσεις για το μπου και εβαλε τα βυσματα να τον ξυλωσει η χοντρη
ελα ρε για νεο μας το λες....αναφερθηκα εγω για εισαγγελεις;...κι αυτο που εγραψες δεν αμφισβητει αυτο που λεω, αλλα το συμπληρωνει....ουτε αναιρειται απ αυτο που γραφω...Οι εισαγγελεις ανοητε, οι εισαγγελεις, οχι η ΔΗΕ. Η ΔΗΕ παραλαμβανει ενα φακελο και πρεπει να τον διεκπεραιωσει, να συλλεξει στοιχεια, να κανει καταγραφες και ελεγχους, απο εκει και μετα τη δουλεια την κανουν οι εισαγγελεις.
Τύπε λες να εχει τοση δυναμη η Μαιρούλα?τον εφαγε η μαριαννα μας. δεν προχωραγαν τις μηνυσεις για το μπου και εβαλε τα βυσματα να τον ξυλωσει η χοντρη
Τότε όμως τα είχες κάνει λίγο πάνω σου και της ζητούσες συγνώμη. ;)θα την λιωσω στο μπουλινγκ.
καλως τον στραπονιαρηελα μωρέ τώρα ασχολείσαι με τον σκονισμένο...
Αμ εγω στα 25 μου, που νιωθω απογοητευμενος απο ολα?Ναι ρε σύ! Κι εγώ στα 48 μου (λέμε τώρα) περιμένω τη μέρα που θα πέσουν αυτοί, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από τα πολύ προσωπικά-οικογενειακά μου...
ελα ρε για νεο μας το λες....αναφερθηκα εγω για εισαγγελεις;...κι αυτο που εγραψες δεν αμφισβητει αυτο που λεω, αλλα το συμπληρωνει....ουτε αναιρειται απ αυτο που γραφω...
και μαλιστα αυτο που γραφεις ενισχυει το νοημα των λεγομενων μου, οτι δηλαδη δεν ηταν το Α και το Ω....(χεστηκε η φοραδα στ αλονι που των απαλλαξαν)
αμα δεν πεταχτεις σα τη πουτσα να το παιξεις εξυπνος δε μπορεις....
μιλαμε για γαμω τις συσπειρώσεις και ο Τσι δεν εχει παρει χαμπάρι οτι μας εχει καυλώσει και θα τον γαμήσουμε