Νέα

"'εφαγαν" τον Σφακιανάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RickDick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
να τους χαίρεστε τους μηδενιστές εκπροσώπους των ναυαγίων της ζωής που κάνατε κυβέρνηση, ενας ικανόςάνθρωπος υπήρχε σε ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό,ένας άνθρωπος που έσωσε ζωές και μικρά παιδιά,ένας άνθρωπος ο οποίος ηταν η ίδια η ΔΗΕ και τον έστειλαν υποτιμητικά να μετράτα κωλόχαρτα που καταναλώνουν στην αστυνομία. H ουγκάντα και η βόρειος κορέα είναι πολιτισμένοι παράδεισοι μπροστά στο τριτοκοσμικό προτεκτοράτο των απλυτων... σε αυτή τη χώρα αξίζει μόνο η ολική καταστροφή!

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
43
Πόντοι
6
Δημοσιες σχεσεις και φανφαρα...με αποψεις παλαιολιθικες περι "αγνωστων" και "τρομερων" κινδυνων του τρομερου FACEBOOK
λαικουρα και καθωςπρεπισμος  με εκφρασεις του στυλ "αν μπαινετε στο ρισκο να γνωρισετε ατομο απο το διαδικτυο" και μαλακιες

,εχω γαμησει 15 γκομενες μονο απο fb ρε Σφακιανιακη και αλλοι πολλες εκατονταδες αλλες γκομενες.... που ζεις?

....προσφατα μιλαγε για chat rooms(????) εν ετει 2016 στο 1997 κολλημα...Κατι τετοιες μαλακιες βγαζουν το ονομα και εκφοβιζουν τον κοσμο γεμιζοντας τον ανασφαλεια και φοβιες...Πολυ καλυτερη θα γινει η Διωξη τωρα τα "μυαλα" και οι  admins ηταν αλλοι ετσι κι αλλιως σιγα μην ηταν ο Σφα με πτυχιο ΙΕΚ...

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.762
Πόντοι
2.456
Πολυ βρωμα η δουλεια με τις κρισεις σε ελας κλπ, ποτε ο ικανος πηγε μπροστα;
Τυχαια μονο,εχοντας τις ακρες του....ή γλειφοντας εκει που εχεζε.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
να τους χαίρεστε τους μηδενιστές εκπροσώπους των ναυαγίων της ζωής που κάνατε κυβέρνηση, ενας ικανόςάνθρωπος υπήρχε σε ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό,ένας άνθρωπος που έσωσε ζωές και μικρά παιδιά,ένας άνθρωπος ο οποίος ηταν η ίδια η ΔΗΕ και τον έστειλαν υποτιμητικά να μετράτα κωλόχαρτα που καταναλώνουν στην αστυνομία. H ουγκάντα και η βόρειος κορέα είναι πολιτισμένοι παράδεισοι μπροστά στο τριτοκοσμικό προτεκτοράτο των απλυτων... σε αυτή τη χώρα αξίζει μόνο η ολική καταστροφή!

Νομίζεις ότι είμαστε καλύτεροι από τούς Ουγκαντέζους;
To συριζαριό χτίζει ολοκληρωτικό κράτος.Οποιοσδήποτε δεν είναι δικός τους αποκεφαλίζεται.
Την ίδια ώρα διόρισαν 48 δικά τους παιδιά ως προισταμένους στην εμετική ΕΡΤ.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
το λοπου, αρκετα ηταν 20 χρονια...και δεν καταλαβα; χαρη μας εκανε που εκανε τη δουλεια του;
μονος του καθοταν πισω απο εναν υπολογιστη και εσωσε παιδακια; ή μηπως ηταν δικια του η ΔΗΕ;
οι θεσεις στο δημοσιο δεν πρεπει να ειναι προσωποκεντρικες

ουδεις αναντικαταστατος

υγ εμενα αυτο που με απασχολει ειναι οτι ποιος θα διωκει τώρα αυτούς που σατιριζουν τον γέροντα Παΐσιο;  :idiot:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
το λοπου, αρκετα ηταν 20 χρονια...και δεν καταλαβα; χαρη μας εκανε που εκανε τη δουλεια του;
μονος του καθοταν πισω απο εναν υπολογιστη και εσωσε παιδακια; ή μηπως ηταν δικια του η ΔΗΕ;
οι θεσεις στο δημοσιο δεν πρεπει να ειναι προσωποκεντρικες

ουδεις αναντικαταστατος

υγ εμενα αυτο που με απασχολει ειναι οτι ποιος θα διωκει τώρα αυτούς που σατιριζουν τον γέροντα Παΐσιο;  :idiot:
Ο Στεφανος Χιος.Και τον τατουατζη που εβριζε τους πιλοτους αυτος τον αναγκασε σε αναδιπλωση και επεφερε επεμβαση εισαγγελεα.Το τι θα του κανει ειναι αλλο θεμα.Παντως αλλιως τα περιμενε οταν το ξεκιναγε χαλαρος και σιγουρος οτι θα μεινει στο απυροβλητο.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186
ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, και ολους αυτους τους παπαρες που τους ψηφισαν...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
λιγα ειναι τα ψωμια της

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, και ολους αυτους τους παπαρες που τους ψηφισαν...
Τι σου καναν τυπε και τους βριζεις;Απλως εφαρμοζουν το αριστερο προγραμμα τους.Και ειναι και μετριοπαθεις.Εγω ευχαριστιεμαι με τους ηλιθιους που λενε,Μας εξαπατησαν,πεφτουμε απ τα συννεφα.Το κακο ειναι ομως οτι ειναι οι καλυτεροι φιλοι της Μερκελ και του ΔΝΤ αφου τα περνανε ολα τα αντιλαικα μετρα και τη πληρωνουμε κι εμεις οι υπολοιποι.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186
[glow=red,2,300]Τι σου καναν τυπε και τους βριζεις;Απλως εφαρμοζουν το αριστερο προγραμμα τους.[/glow]Και ειναι και μετριοπαθεις.Εγω ευχαριστιεμαι με τους ηλιθιους που λενε,Μας εξαπατησαν,πεφτουμε απ τα συννεφα.Το κακο ειναι ομως οτι ειναι οι καλυτεροι φιλοι της Μερκελ και του ΔΝΤ αφου τα περνανε ολα τα αντιλαικα μετρα και τη πληρωνουμε κι εμεις οι υπολοιποι.
το ξερω γιαυτο και τους εβριζα απο πριν γιατι ηξερα τι θα επακολουθήσει. Πιστευω οτι την ημερα που θα πεσουν θα την γιορταζουμε σαν εθνική επετειο και το καλο ειναι οτι θα εχει πεθανει και η αριστερα στην ελλαδα, ελπιζω να μην εχουν πεθανει εμας μεχρι τοτε βεβαια ωστε να αξιωθουμε να το ζησουμε  :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
το ξερω γιαυτο και τους εβριζα απο πριν γιατι ηξερα τι θα επακολουθήσει. Πιστευω οτι την ημερα που θα πεσουν θα την γιορταζουμε σαν εθνική επετειο και το καλο ειναι οτι θα εχει πεθανει και η αριστερα στην ελλαδα, ελπιζω να μην εχουν πεθανει εμας μεχρι τοτε βεβαια ωστε να αξιωθουμε να το ζησουμε  :2funny:

μα αυτη δεν ειναι αριστερα

δεξια ειναι στο χειροτερο

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.803
Πόντοι
216
Η ΤΤΙP ερχεται ο σφακ φευγει , θα μαθετε σιγά σιγα τι ειναι vpn και proxy.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Μπορει να μην ηταν και απο τα καλυτερα παιδιά (το γραφείο του την περασμενη δεκαετία συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του 6ου όροφου του Παρκ καθως και στην ανακαίνισή του) αλλά ήταν γνωστης του αντικειμένου του και λαοφιλής.
Αυτά τα δυο στοιχεία στην κυβέρνηση Συριζα δεν έχουν θέση αφού πρέπει να διοικουν μέτριοι και λιγοτερο δημοφιλης απο τον λαικο ηγέτη Τσίπρα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Δεν νομίζω ότι δεν θα ήταν συνεργάσιμος, σιγά τώρα τον "αντιστασιακό". Αλλά ο Σύριζα δεν θέλει απλά συνεργάσιμους στις καίριες θέσεις, θέλει εντελώς υποταγμένους!

Την ημέρα που θα πέσουν αυτοί θα είναι σαν να ελευθερώθηκε η χώρα! Όπως όταν έπεφτε το τοίχος του Βερολίνου ή ο Τσαουσέσκου στη Ρουμανία.
Ας προσέξουν κάποιοι να μην έχουν την τύχη του διότι ο εξαπατημένος όχλος δεν συγχωρεί...  

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Δεν νομίζω ότι δεν θα ήταν συνεργάσιμος, σιγά τώρα τον "αντιστασιακό". Αλλά ο Σύριζα δεν θέλει απλά συνεργάσιμους στις καίριες θέσεις, θέλει εντελώς υποταγμένους!

Την ημέρα που θα πέσουν αυτοί θα είναι σαν να ελευθερώθηκε η χώρα! Όπως όταν έπεφτε το τοίχος του Βερολίνου ή ο Τσαουσέσκου στη Ρουμανία.
Ας προσέξουν κάποιοι να μην έχουν την τύχη του διότι ο εξαπατημένος όχλος δεν συγχωρεί... 

παντως ρε doc δεν περιμενα ποτε στη ζωη μου οτι θα φτάσω 40 (που λεει ο λογος) και αντι να σκεφτομαι τα  ταξιδια και τις γκομενες να θελω να εκτελέσω ολη την Τσιπροπαρέα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
παντως ρε doc δεν περιμενα ποτε στη ζωη μου οτι θα φτάσω 40 (που λεει ο λογος) και αντι να σκεφτομαι τα  ταξιδια και τις γκομενες να θελω να εκτελέσω ολη την Τσιπροπαρέα

Ναι ρε σύ! Κι εγώ στα 48 μου (λέμε τώρα) περιμένω τη μέρα που θα πέσουν αυτοί, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από τα πολύ προσωπικά-οικογενειακά μου...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.728
Πόντοι
2.606
:grin: Παντως τετοιο κλαμα και πρεμουρα απο τα δεξα ,μεχρι σημερα στα 43 μου,δεν ματαξαναδα......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι ρε σύ! Κι εγώ στα 48 μου (λέμε τώρα) περιμένω τη μέρα που θα πέσουν αυτοί, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από τα πολύ προσωπικά-οικογενειακά μου..

εγω περιμενω να κλεισω 18 να μπορω να ψηφιζω να τους ριξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom