Νέα

Έχουν ο αντμίν και οι μοντς εδώ μέσα κλώνους και ποιούς υποψιάζεστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thessalos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πέστα ρε Παιχτούρα...ανέλαβε να μπεί μία τάξη εδώ...τί περιμένεις??? :think: :think:

[move][size=30pt]:rockon: :rockon: ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΑΛΗΤΗ  :knockinb: ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ :rockon: :rockon:[/size][/move]
καλη σου Σαρακοστη...πιστευω πως οι υπαρχοντες Μοντ ειναι σε θεση ,αν θελουν να βαλουν ταξη εδω μεσα!!!!!!!!!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Παιδιά,πήγα χθες να γαμήσω το Χριστινάκι (από Φ69) και μπορώ να πω πως μετά από βόλτα 30 λεπτών περίπου,ένοιωσα αρκετά κουρασμένος και δεν απέδωσα αυτά που είχα στο μυαλό μου :knockinb: :fuck2:.Ίσως να είναι και ψυχολογικό,μιας και επιστρέφω στη δουλειά μετά από άδεια (2 βδομάδων),μπορεί να έφταιγε κι η ζέστη που υπήρχε σχεδόν σε όλα τα μπουρδελάκια που μπήκα,αλλά ανησυχώ κάπως μιας και ήμουν ξεκούραστος αυτές τις μέρες και δεν μπόρεσα να γαμήσω όπως ήθελα.

παιχτούρα πρέπεινα βοηθήσεις το παιδί εδώ...καλά λέει ο απόλυτος...

καλη σου Σαρακοστη...πιστευω πως οι υπαρχοντες Μοντ ειναι σε θεση ,αν θελουν να βαλουν ταξη εδω μεσα!!!!!!!!!

εγώ πάντως δεν κάνω πλάκα...το ήθος που έχεις και η εν γένει συμπεριφορά σου θα ανεβάσουν επίπεδο το site...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
sshhhhhh .... ;)

μήππως ήρθε η ώρα να κλειδώσουμε το threadaki πριν μας βγάλετε όλα τα άπλυτα στη φόρα?

:jerking: :jerking: :jerking:

:think: :think: δεν ηξερα οτι οι admin <<προκαλουν>> με κινησεις τυπου  :jerking: :jerking:

:birdman: :birdman: [τα χαπια μου ρε]  :grin:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
:think: :think: δεν ηξερα οτι οι admin <<προκαλουν>> με κινησεις τυπου  :jerking: :jerking:

καλά ρε Μάριε...αντμιν σε σαϊτ με μπουρδέλα είναι ο άνθρωπος...τί να έκανε δλδ...τον σταυρό του??? :priest: :priest: :priest:

ολοι τραβαμε απο καμια μαλακια ποτε ποτε....

...η βλακεία είναι ανίκητη...συμφωνεί το βοωειδές (ξέρει ποιός)??? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

marios51 σα νάχεις δίκιο. θα έπρεπε να είμαι πιο σοβαρός, δεν θα ξανασυμβεί. Από δω και πέρα Θα κάνω πιο σωστά τη δουλειά του mod.

:grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
quote author=marios51 link=topic=81634.msg1658210#msg1658210 date=1266242808]

marios51 σα νάχεις δίκιο. θα έπρεπε να είμαι πιο σοβαρός, δεν θα ξανασυμβεί. Από δω και πέρα Θα κάνω πιο σωστά τη δουλειά του mod.

:grin: :grin: :grin: :grin:
Θα ελεγα μαλιστα να μην βαζεις ουτε αυτα :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εισαστε εδω ολοι... μοντ και μη... μπουμπουκια... αμα δεν ταιριαζατε λεει δεν θα συμπεθεριαζατε....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
εγο ιεμ ο κλονοσ
βριστε λεφτερα
καλι σαρακοστι

mounistis

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εδω μεσα εχουν πριβε φορουμ κλωνους δεν θα εχουν

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom