Αλεκος ειναι Εκτορ!!!!!!!!!!
ελαααα....
αλεκτωρ δηλαδη;
Αλεκος ειναι Εκτορ!!!!!!!!!!
αλεκτωρ δηλαδη;
καλη σου Σαρακοστη...πιστευω πως οι υπαρχοντες Μοντ ειναι σε θεση ,αν θελουν να βαλουν ταξη εδω μεσα!!!!!!!!!Πέστα ρε Παιχτούρα...ανέλαβε να μπεί μία τάξη εδώ...τί περιμένεις???
[move][size=30pt] ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ [/size][/move]
αλεκτωρ δηλαδη;
Παιδιά,πήγα χθες να γαμήσω το Χριστινάκι (από Φ69) και μπορώ να πω πως μετά από βόλτα 30 λεπτών περίπου,ένοιωσα αρκετά κουρασμένος και δεν απέδωσα αυτά που είχα στο μυαλό μου .Ίσως να είναι και ψυχολογικό,μιας και επιστρέφω στη δουλειά μετά από άδεια (2 βδομάδων),μπορεί να έφταιγε κι η ζέστη που υπήρχε σχεδόν σε όλα τα μπουρδελάκια που μπήκα,αλλά ανησυχώ κάπως μιας και ήμουν ξεκούραστος αυτές τις μέρες και δεν μπόρεσα να γαμήσω όπως ήθελα.
καλη σου Σαρακοστη...πιστευω πως οι υπαρχοντες Μοντ ειναι σε θεση ,αν θελουν να βαλουν ταξη εδω μεσα!!!!!!!!!
sshhhhhh .... ;)
μήππως ήρθε η ώρα να κλειδώσουμε το threadaki πριν μας βγάλετε όλα τα άπλυτα στη φόρα?
ολοι τραβαμε απο καμια μαλακια ποτε ποτε....δεν ηξερα οτι οι admin <<προκαλουν>> με κινησεις τυπου
[τα χαπια μου ρε]
δεν ηξερα οτι οι admin <<προκαλουν>> με κινησεις τυπου
[τα χαπια μου ρε]
ολοι τραβαμε απο καμια μαλακια ποτε ποτε....
οχι εγω ε? :S...η βλακεία είναι ανίκητη...συμφωνεί το βοωειδές (ξέρει ποιός)???
οχι εγω ε? :S
όχι ρε εσύ...
[τα χαπια μου ρε]
Θα ελεγα μαλιστα να μην βαζεις ουτε αυταquote author=marios51 link=topic=81634.msg1658210#msg1658210 date=1266242808]
[τα χαπια μου ρε]
marios51 σα νάχεις δίκιο. θα έπρεπε να είμαι πιο σοβαρός, δεν θα ξανασυμβεί. Από δω και πέρα Θα κάνω πιο σωστά τη δουλειά του mod.
Θα ελεγα μαλιστα να μην βαζεις ουτε αυτα
ααααααααααααααααα... εδω μιλαμε για τεχνηηηηηεγο ιεμ ο κλονοσ
βριστε λεφτερα
καλι σαρακοστι
ααααααααααααααααα... εδω μιλαμε για τεχνηηηηη
Ετσι πρεπει να σας κανουμε εσας τα κλωνοπαιδα...
Για λεγε...για λεγε.....εδω μεσα εχουν πριβε φορουμ κλωνους δεν θα εχουν