Νέα

Έχω την ατυχία να περνάω για gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ανετααααααα...

Το πολυ πολυ αμα ξαναμπει και δει το ποστ σου να σου ριξει και εσενα κανενα καντηλι  :grin:

Συναγωνιστή Altec θα μιλήσω σε εσένα ως προς αυτό το ενδεχόμενο γιατί έχοντας διαβάσει αρκετές παραθέσεις σου στο Forum, σε εκτιμώ και πιστεύω ότι είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος.

Εκτός από την προσωπική μου ευχαρίστηση θα πρόσθετα ένα ακόμη λόγο που με οδήγησε να συμμετάσχω ενεργά στο Forum. Δεν θέλω να δεχθώ την ...αντίληψη (όπως έχω πεί και σε παραθέσεις μου στο Forum) ότι όσοι άνθρωποι έχουν διαφορετική προσέγγιση από την "μπετοποιημένη ηθική" έχουν και μειωμένη αντίληψη και μόρφωση.
Αυτό, σαφώς δεν ισχύει (αυτή είναι η άποψη μου τουλάχιστον), αλλά και δεν μου αρέσει. Το επίπεδο πολιτισμού μιας κοινωνίας αποτιμάται και αξιολογείται ως προς τον τρόπο που αποδέχεται τις διαφορετικότητες των ανθρώπων που την συναπαρτίζουν.

Αν κάποιος φίλος και συναγωνιστής, ακολουθήσει τακτική ενάντια στα παραπάνω, δεν θα χρειασθεί να τον λάβω καθόλου υπόψη μου, γιατί εκτιμώ ότι σχεδόν όλο το Forum θα τον αγνοήσει. Πρόσθετα, έχοντας κάνει αρκετή διαδρομή σε "νυκτερινές περιπλανήσεις και ...αποπλανήσεις", επειδή "χόρτασα" από παρεξηγήσεις, εξηγήσεις, τσακώματα κλπ, ειλικρινά σου λέω ότι δεν με ενδιαφέρουν τέτοιες τακτικές.
Όπως θα διαπιστώσεις (αν και νομίζω το έχεις διαπιστώσει, γιατί είσαι έμπειρος και παλιός στο Forum), την έξυπνη "αττάκα" και το καλοπροαίρετο "πείραγα" το δέχομαι και το καταλαβαίνω.

Αυτά...

και σε ευχαριστώ που μου έδωσες την "έξυπνη" πάσα να γράψω τα παραπάνω

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.678
Πόντοι
12.056
Εγω οτι σου εγραψα το εκανα για να σε προετοιμασω...
Δεν εχουν ολοι χιουμορ και αντιληψη για να καταλαβουν τι θελει να πει ο αλλος
Εσυ οτι εγραψες το εκανες ισως με λιγο αθωο σκεπτικο και χρεος μου ηταν να σε προετοιμασω  :grin:

Παντως θρεντ τετοιου τυπου δεν ειναι να τα περνας στα σοβαρα γιατι ο χρηστης σε αλλο θρεντ αναιρει οτι εγραψε και ειναι Super Fucker  ;) :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εσυ οτι εγραψες το εκανες ισως με λιγο αθωο σκεπτικο και χρεος μου ηταν να σε προετοιμασω  :grin:

Παντως θρεντ τετοιου τυπου δεν ειναι να τα περνας στα σοβαρα γιατι ο χρηστης σε αλλο θρεντ αναιρει οτι εγραψε και ειναι Surer Fucker  ;) :grin:

Σε ευχαριστώ συναγωνιστή Altec (ειλικρινά).

Διευκρινίζω ότι έχω καλοπροαίρετο σκεπτικό ...αλλά μπορώ να πώ ότι δεν είναι αθώο.

Θεωρώ ότι όποιος συμμετέχει στο Forum θέλει να "πάρει" ή να "δώσει" (...και τουλάχιστον θέλει την επικοινωνία).

Φαντάσου συναγωνιστή αν ένα μέλος μπαίνει στο Forum και επικοινωνεί μόνο με τον εαυτό του?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμενα η γνωμη μου απο προσωπικη πειρα ειναι ειδεικα για τη Ρωσσια οτι ο αντρας πρεπει να ειναι γλυκος.τους αγριους αρενοπους τους μισουνε.θυμιζουνε Καυκασιους που εδω οι γυναικες τους συχαινονται!βεβαια δεν πρεπει να ειναι κανεις σαν αδερφη.αλλα εδω το στυλ του αγριανθρωπου,παλαιστη(γεροδεμενος με πολυ κοντα κουρεμενο μαλλι),δεν εχει επυτηχια.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ε καπου θα εφταιξες και εσυ τρελο αγορι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μακάρι σαν τον Chandler αυτός έχει και κάποια αρρενωπότητα, αν και δε βλέπω τη διαφορά ας πούμε σαν Μελισσανίδη αν και δεν μας έχω συγκρίνει (τείνουν τα μαλλιά μου κι εμένα σγουρά, λεπτά χαρακτηριστικά σαγώνι κλπ). Το χειρότερο όταν ακούω "έχεις πάρει απο τη μάνα σου" εκεί να με έχετε με χειροπέδες γιατί εγκληματώ. Και επίσης δείχνω μικρότερος απ'ότι είμαι (30 και δείχνω μαξ 25).

πλακωσου στο γυμναστηριο να κανεις πλατες. θα βοηθησει καπως δεν μπορει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πλακα πλακα, ξερω πολλα ατομα που αν και εχουν ας το πουμε μια "χαλαροτητα" στην ομιλια και στις κινησεις τους, συνοδευουν πολυ ωραιες γκομενες..
Ελεος,σε λιγο θα ειναι και ατου αυτο το πραμα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οπως λεει και το λακης ο σικ
καλυτερα να εισαι γκαυ παρα να μοιαζεις για γκαυ
εσυ παντως ρε φιλε δεν φαινεσαι φατσικα
μαλλον υπερβαλεις

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
πλακωσου στο γυμναστηριο να κανεις πλατες. θα βοηθησει καπως δεν μπορει

...αν αλλάξει και διατροφή (ορμόνες κλπ), πιθανόν να επηρρεασθεί καθοριστικά η εμφάνιση του  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πλακα πλακα, ξερω πολλα ατομα που αν και εχουν ας το πουμε μια "χαλαροτητα" στην ομιλια και στις κινησεις τους, συνοδευουν πολυ ωραιες γκομενες..
δυστηχως ετσι ειναι!το 90% των γυναικων τετοιους θελουνε!εχει καταντισει ατου αυτο το πραγμα!εγω ειμαι καπως ενδιαμεσος ουτε πολυ αγριος ειμαι ουτε και για gay μοιαζω.οταν πλησιαζω μια γκομενα με γλυκητητα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα την ριξω.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
...αν αλλάξει και διατροφή (ορμόνες κλπ), πιθανόν να επηρρεασθεί καθοριστικά η εμφάνιση του  :think:

δεν εχω ιδεα. δεν το θεωρω καλο να παιρνει καποιος ορμονες αν δεν υπαρχει ιατρικος λογος

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
δεν εχω ιδεα. δεν το θεωρω καλο να παιρνει καποιος ορμονες αν δεν υπαρχει ιατρικος λογος

...είναι χρήσιμο (και σωστό) να εξετασθεί το ζήτημα από ένα Γιατρό  :think: ?

Υστερόγραφο : Υπάρχει άραγε κάποιος Γιατρός που να είναι μέλος του site  :sunglasses: ?

Επισκέπτης

Παντως θρεντ τετοιου τυπου δεν ειναι να τα περνας στα σοβαρα γιατι ο χρηστης σε αλλο θρεντ αναιρει οτι εγραψε και ειναι Super Fucker  ;) :grin:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, κόλπο είναι για να ρίχνουν τα κορίτσια!! :2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.416
Πόντοι
27.261

Stories