Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.678
- Πόντοι
- 12.056
Ανετααααααα...Λες ???
Το πολυ πολυ αμα ξαναμπει και δει το ποστ σου να σου ριξει και εσενα κανενα καντηλι
Ανετααααααα...Λες ???
Ανετααααααα...
Το πολυ πολυ αμα ξαναμπει και δει το ποστ σου να σου ριξει και εσενα κανενα καντηλι
Εγω οτι σου εγραψα το εκανα για να σε προετοιμασω...
Δεν εχουν ολοι χιουμορ και αντιληψη για να καταλαβουν τι θελει να πει ο αλλος
Εσυ οτι εγραψες το εκανες ισως με λιγο αθωο σκεπτικο και χρεος μου ηταν να σε προετοιμασω
Παντως θρεντ τετοιου τυπου δεν ειναι να τα περνας στα σοβαρα γιατι ο χρηστης σε αλλο θρεντ αναιρει οτι εγραψε και ειναι Surer Fucker ;)
Μακάρι σαν τον Chandler αυτός έχει και κάποια αρρενωπότητα, αν και δε βλέπω τη διαφορά ας πούμε σαν Μελισσανίδη αν και δεν μας έχω συγκρίνει (τείνουν τα μαλλιά μου κι εμένα σγουρά, λεπτά χαρακτηριστικά σαγώνι κλπ). Το χειρότερο όταν ακούω "έχεις πάρει απο τη μάνα σου" εκεί να με έχετε με χειροπέδες γιατί εγκληματώ. Και επίσης δείχνω μικρότερος απ'ότι είμαι (30 και δείχνω μαξ 25).
πλακωσου στο γυμναστηριο να κανεις πλατες. θα βοηθησει καπως δεν μπορει
δυστηχως ετσι ειναι!το 90% των γυναικων τετοιους θελουνε!εχει καταντισει ατου αυτο το πραγμα!εγω ειμαι καπως ενδιαμεσος ουτε πολυ αγριος ειμαι ουτε και για gay μοιαζω.οταν πλησιαζω μια γκομενα με γλυκητητα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα την ριξω.Πλακα πλακα, ξερω πολλα ατομα που αν και εχουν ας το πουμε μια "χαλαροτητα" στην ομιλια και στις κινησεις τους, συνοδευουν πολυ ωραιες γκομενες..
Ελεος,σε λιγο θα ειναι και ατου αυτο το πραμα...
...αν αλλάξει και διατροφή (ορμόνες κλπ), πιθανόν να επηρρεασθεί καθοριστικά η εμφάνιση του
σιγουρα!νομιζω οτι πλακα κανουνεδεν εχω ιδεα. δεν το θεωρω καλο να παιρνει καποιος ορμονες αν δεν υπαρχει ιατρικος λογος
σιγουρα!νομιζω οτι πλακα κανουνε
δεν εχω ιδεα. δεν το θεωρω καλο να παιρνει καποιος ορμονες αν δεν υπαρχει ιατρικος λογος
Εγω οτι σου εγραψα το εκανα για να σε προετοιμασω...
Δεν εχουν ολοι χιουμορ και αντιληψη για να καταλαβουν τι θελει να πει ο αλλος
Εσυ οτι εγραψες το εκανες ισως με λιγο αθωο σκεπτικο και χρεος μου ηταν να σε προετοιμασω
Παντως θρεντ τετοιου τυπου δεν ειναι να τα περνας στα σοβαρα γιατι ο χρηστης σε αλλο θρεντ αναιρει οτι εγραψε και ειναι Super Fucker ;)
Ναι, κόλπο είναι για να ρίχνουν τα κορίτσια!!Πλακα πλακα, ξερω πολλα ατομα που αν και εχουν ας το πουμε μια "χαλαροτητα" στην ομιλια και στις κινησεις τους, συνοδευουν πολυ ωραιες γκομενες..
Ελεος,σε λιγο θα ειναι και ατου αυτο το πραμα...
ρε ο τυπος ειναι μορφη τεραστιαεχω διπλωμα καμακιου απο το Univercity of florida...ευχαριστω...Μερχι τωρα δεν εχει βρεθει θυληκο να με αποκρουσει...