Οκ μετά απο αρκετό googlισμα δε βρήκα κανα φως γι'αυτό ιδού αυτό το ποστ ελπίζω να μην είμαι ο μόνος (κλαψ κλαψ). Έχω τον ατυχή συνδιασμό να περνάω για gay κυρίως λόγο παρουσιαστικού/φωνής και κάποιου συναισθηματισμού σαν άτομο. Το τελευταίο το ήξερα αλλά το πρώτο δεν το φανταζόμουν τόσο μέχρι που το έμαθα απο σπόντα. Στο ποστ μόλις την πάτησα γιατί όταν το προχώρισα στο χοντρό η γκόμενα ξαφνιάστηκε γιατί είπε νόμιζε οτι είμαι gay και απλά της άρεσα σαν φίλος (το κέρατο μου μέσα). Περισσότερο για ανταλλαγή ιδεών το άνοιξα το ποστ ξέρω not much can do about it, τι να πω ρε παίδες και είχα γκόμενα πριν και καλή. Είναι λοιπόν τα στάνταρ τόσο ισχυρά του άντρα αρενωπού κλπ και της γυναίκας θυλικό κλπ και εμείς να εξαφανιστούμε σύμφωνα και με τον Δαρβίνο ρε γαμώτο (κλαψ κλαψ πάλι). Τα κλαψ είναι να το ελαφρύνω το θέμα κατα τ'άλλα με καίει πολύ. Ευχαριστώ που το διαβάζετε ρε παιδιά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχω την ατυχία να περνάω για gay
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δλδ πως εισαι εξωτερικα κ περνας τοσο ανετα για γκευ?
σαν τον τσαντλερ στους φρεντς?
σαν τον ντεηβιντ σπεηντ?
σαν τον κεβιν κλαιν σε μια ταινια που δε θυμαμαι τωρα πως λεγεται, αλλα τελικα ηταν γκευ εκεινος...?
επειδη δε ξερω σε τι ακριβως μπορουμε να βοηθησουμε.. αλλα ειμαι περιεργη
σαν τον ντεηβιντ σπεηντ?
σαν τον κεβιν κλαιν σε μια ταινια που δε θυμαμαι τωρα πως λεγεται, αλλα τελικα ηταν γκευ εκεινος...?
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
σαν τον Μελισσανιδη τον γυμναστη ; σαν ποιον ;δλδ πως εισαι εξωτερικα κ περνας τοσο ανετα για γκευ?
σαν τον ντεηβιντ σπεηντ?
αυτος μαλλον ειναι κι ολας
σαν τον Μελισσανιδη τον γυμναστη ; σαν ποιον ;
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
nip tuck φιλε.........
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
μαλλον πρεπει να βγαλεις το μαλλοναυτος μαλλον ειναι κι ολας
Dancing with wolves
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2008
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Οχι φιλε δεν ειναι αυτα που ταβανε μια γυναικα απολιτα...παιζει και να εισαι αρενοπος αλλα πρεπει να κανεις σωστες κινησεις για να τη βγαλεις γκομενα...να μη κολωνεις και να την κοιτας κατευθειαν στα ματια...αν θες συμβουλες μπορω σε πμ να σου απαντησω...εχω διπλωμα καμακιου απο το Univercity of florida...ευχαριστω...Μερχι τωρα δεν εχει βρεθει θυληκο να με αποκρουσει...Οκ μετά απο αρκετό googlισμα δε βρήκα κανα φως γι'αυτό ιδού αυτό το ποστ ελπίζω να μην είμαι ο μόνος (κλαψ κλαψ). Έχω τον ατυχή συνδιασμό να περνάω για gay κυρίως λόγο παρουσιαστικού/φωνής και κάποιου συναισθηματισμού σαν άτομο. Το τελευταίο το ήξερα αλλά το πρώτο δεν το φανταζόμουν τόσο μέχρι που το έμαθα απο σπόντα. Στο ποστ μόλις την πάτησα γιατί όταν το προχώρισα στο χοντρό η γκόμενα ξαφνιάστηκε γιατί είπε νόμιζε οτι είμαι gay και απλά της άρεσα σαν φίλος (το κέρατο μου μέσα). Περισσότερο για ανταλλαγή ιδεών το άνοιξα το ποστ ξέρω not much can do about it, τι να πω ρε παίδες και είχα γκόμενα πριν και καλή. Είναι λοιπόν τα στάνταρ τόσο ισχυρά του άντρα αρενωπού κλπ και της γυναίκας θυλικό κλπ και εμείς να εξαφανιστούμε σύμφωνα και με τον Δαρβίνο ρε γαμώτο (κλαψ κλαψ πάλι). Τα κλαψ είναι να το ελαφρύνω το θέμα κατα τ'άλλα με καίει πολύ. Ευχαριστώ που το διαβάζετε ρε παιδιά.
Μακάρι σαν τον Chandler αυτός έχει και κάποια αρρενωπότητα, αν και δε βλέπω τη διαφορά ας πούμε σαν Μελισσανίδη αν και δεν μας έχω συγκρίνει (τείνουν τα μαλλιά μου κι εμένα σγουρά, λεπτά χαρακτηριστικά σαγώνι κλπ). Το χειρότερο όταν ακούω "έχεις πάρει απο τη μάνα σου" εκεί να με έχετε με χειροπέδες γιατί εγκληματώ. Και επίσης δείχνω μικρότερος απ'ότι είμαι (30 και δείχνω μαξ 25).
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καλα να σου πω
μηπως υπερβαλλεις? μηπως απλα ετσι νομιζεις εσυ...
κ ο λεο ντικαπριος ηταν 30αρης κ φαινοταν 18αρης.. κ ο τζονυς ο ντεπ ηταν ετσι γλυκουλικο αγορι με μπειμπι (οχι εσυ αφεντικο) φεης...
κ μια χαρα αρεσουν στις γυναικες..
μαλλον πρεπει να σου αρεσει εσενα ο εαυτος σου για να αρεσεις κ στις γυναικες.. διαφορετικα δεν νιωθεις εσυ καλα.. κ αυτο βγαινει προς τα εξω...
μηπως υπερβαλλεις? μηπως απλα ετσι νομιζεις εσυ...
κ ο λεο ντικαπριος ηταν 30αρης κ φαινοταν 18αρης.. κ ο τζονυς ο ντεπ ηταν ετσι γλυκουλικο αγορι με μπειμπι (οχι εσυ αφεντικο) φεης...
κ μια χαρα αρεσουν στις γυναικες..
μαλλον πρεπει να σου αρεσει εσενα ο εαυτος σου για να αρεσεις κ στις γυναικες.. διαφορετικα δεν νιωθεις εσυ καλα.. κ αυτο βγαινει προς τα εξω...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ομορφουλικο το χομπιτ...
Βάλαμε και φώτο (ελπίζω να μην τη βρω σε κανα χχχ οσάν πορνοσταρ). Και συ βρε Bite παίζεις με τον πόνο μου lol με συγκρίνεις ένα απλό θνητό και τον Ντεπ (οκ στις σοουμπιζ παίζουν άλλα δεν βλέπεις ένα σελέμπριτι τι ίδιο). Α και η φώτο είναι μια απλή που βρήκα χωρίς πολλά μούσια, ατιμέλιτος σε σύγκριση με τις περισσότερες φορές.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν παιζω με τον πονο σου
ειμαι πολυ καλη μαζι σου
αληθεια.. ρωτα τον σταμπιτ αν δεν με πιστευεις
λοιπον.. εγω δεν θα σε θεωρουσα γκευ απο την εμφανιση σου... τι να πω... νορμαλ μου φαινεσαι
να τοποθετηθει κ η σκοτεινουλα..
αμα εσενα σε βλεπουν παντως κ σε κοβουν για γκευ απο τη φατσα.. ο φροντος τι να πει?
κ βασικα ειναι θεμα γουστου.. σ αλλες αρεσουν τα μπεμπιφεησες σ αλλες τα μπρουταλ σ αλλες μια πιτα απ ολα..
ειμαι πολυ καλη μαζι σου
αληθεια.. ρωτα τον σταμπιτ αν δεν με πιστευεις
λοιπον.. εγω δεν θα σε θεωρουσα γκευ απο την εμφανιση σου... τι να πω... νορμαλ μου φαινεσαι
να τοποθετηθει κ η σκοτεινουλα..
αμα εσενα σε βλεπουν παντως κ σε κοβουν για γκευ απο τη φατσα.. ο φροντος τι να πει?
κ βασικα ειναι θεμα γουστου.. σ αλλες αρεσουν τα μπεμπιφεησες σ αλλες τα μπρουταλ σ αλλες μια πιτα απ ολα..
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Άσε γένια όπως πολύ σωστά ανέφερε η dark επίσης καλό θα ήταν να αλλάζεις την φωνή σου σε ποιο χοντρή.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Επίσης θα βοηθούσε αν αυξήσεις την σωματική σου διάπλαση.Η συνταγή απλή γερές μάσες και γυμναστήριο!
Είσαι τυχερός. Εκμεταλλεύσου το. Μπορείς να πετάς κάτω απο τα ραντάρ, να προσεγγίζεις τις γυναίκες και να αποκτάς οικιότητα ευκολότερα.
Αυτό που λέει ο συναγώνιστής ισχύει 100%.Επίσης όπως αναφέρθηκε πιό πάνω,αν αφξήσεις τη μάζα σου,δλδ αν γυμναστείς και "φουσκώσεις" λίγο θα είναι ένας συνδιασμός που απ' ότι έχω καταλάβει περνάει στις γυναίκες,δλδ ένα γυμνασμένο αρενωπό σώμα με μια baby face.Επίσης όταν έρχεσαι κοντά με μια γυναίκα καλό θα είναι να μην αφήνεις,με τη συμπεριφορά σου και τα λεγόμενα σου,να πιστέψει οτι το μόνο που μπορεί να κάνει μ' εσένα είναι παρέα,αλλά να έχει στο μυαλό της και άλλα ενδεχόμενα.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αυτά είχα στο μυαλό μου και εγώ και πρότεινα να φουσκώσει λίγο!!! ;)Αυτό που λέει ο συναγώνιστής ισχύει 100%.Επίσης όπως αναφέρθηκε πιό πάνω,αν αφξήσεις τη μάζα σου,δλδ αν γυμναστείς και "φουσκώσεις" λίγο θα είναι ένας συνδιασμός που απ' ότι έχω καταλάβει περνάει στις γυναίκες,δλδ ένα γυμνασμένο αρενωπό σώμα με μια baby face.Επίσης όταν έρχεσαι κοντά με μια γυναίκα καλό θα είναι να μην αφήνεις,με τη συμπεριφορά σου και τα λεγόμενα σου,να πιστέψει οτι το μόνο που μπορεί να κάνει μ' εσένα είναι παρέα,αλλά να έχει στο μυαλό της και άλλα ενδεχόμενα.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αρκεί βέβαια να μην πέσει πάλι στα ίδια!!!