Καλησπερα παιδια εχω καιρο να γραψω γιατι λειπω εγωτερικο για σπουδες...εχω χρονια στο αθλημα αν κ 28 χρονων αλλα 9 χρονια στην αθηνα εχω τιμησει πολλες κορασιδες πολλα call girl πολλες μασαζοκορες πολλα στουντιο...ολα τα λεφτα τα χαλαγα εκει...ποτε δεν ειχα θεμα στησης....ομως καποαι στιγμη ειχε πεσει στα χερια μ μια κοπελα 16 χρονων...καναμε τα παντα εκτος απο σεξ..εννοω ολα τα προκαταρκτικα..ομως οταν πηγαινα να τον καρφωσω δεν μπορουσα...ηταν παρθενα στενη απειρη κ εμενα μου επεφτε....το επαθα με αλλη μια κοπελα...εχτες συναντησα παλι τη 16 χρονη μετα απο 4 χρονια 21 χρονων τωρα..παλι τα καναμε ολα (δεν μου πηρε πιπα) της εβαζα δαχτυλο ολο το βραδυ την εγλυφα αλλα οταν πηγαινα να της τον βαλω δεν ηταν τελειως σκληρο κ αυτη παλι στενη κπαλι δεν εγινε.....εχω απογοητευτει..νωμιζω οτι δεν εχω καποιο προβλημα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...ρεζιλι εχω γινει...αντιμετοπιζω προβλημα οταν παω να γαμισω κοπελα (μη επαγγελματια)... τι σκατα φταιει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εχω προβλημα?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μαυρη τρυπα
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να της δινεις 50 ευρω πριν κανετε
Tsarkalakos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 305
- Like
- 4.607
- Πόντοι
- 16.491
Κακο πραγμα η συνηθεια!!!Οταν πας να γαμησεις τσαμπα σου φενεται καπως.
Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
φιλε μου μπορεί να είναι ψυχολογικο. Όσο το σκεφτεσαι τόσο το πρόβλημα θα μεγαλωνει. Πήγαινε σε γιατρό κ αν όλα είναι καλά θα ηρεμήσεις κ η στυση θα επανέρθει. Βέβαια αν κ προσωπικά είμαι κατά μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο χάπι για μια δυο φορές οπότε η στυση θα έρθει κ εσυ θα ανεβεις..Καλησπερα παιδια εχω καιρο να γραψω γιατι λειπω εγωτερικο για σπουδες...εχω χρονια στο αθλημα αν κ 28 χρονων αλλα 9 χρονια στην αθηνα εχω τιμησει πολλες κορασιδες πολλα call girl πολλες μασαζοκορες πολλα στουντιο...ολα τα λεφτα τα χαλαγα εκει...ποτε δεν ειχα θεμα στησης....ομως καποαι στιγμη ειχε πεσει στα χερια μ μια κοπελα 16 χρονων...καναμε τα παντα εκτος απο σεξ..εννοω ολα τα προκαταρκτικα..ομως οταν πηγαινα να τον καρφωσω δεν μπορουσα...ηταν παρθενα στενη απειρη κ εμενα μου επεφτε....το επαθα με αλλη μια κοπελα...εχτες συναντησα παλι τη 16 χρονη μετα απο 4 χρονια 21 χρονων τωρα..παλι τα καναμε ολα (δεν μου πηρε πιπα) της εβαζα δαχτυλο ολο το βραδυ την εγλυφα αλλα οταν πηγαινα να της τον βαλω δεν ηταν τελειως σκληρο κ αυτη παλι στενη κπαλι δεν εγινε.....εχω απογοητευτει..νωμιζω οτι δεν εχω καποιο προβλημα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...ρεζιλι εχω γινει...αντιμετοπιζω προβλημα οταν παω να γαμισω κοπελα (μη επαγγελματια)... τι σκατα φταιει?
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Σε αντίθεση με το πληρωμένο σεξ, νοιάζεσαι και για τη δική της ευχαρίστηση και για τις επιδόσεις σου οπότε αυτό σου δημιουργει άγχος...
Σωστός! Επίσης το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάς! Με την όλη κατάσταση ο τύπος έβαλε το μουνί της συγκεκριμένης κορασίδας σε βάθρο! Τύπε άλλαξε γκόμενα νομίζω σου έχει δημιουργηθεί κάποιο κόμπλεξ με τη συγκεκριμένη φάση!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Απειρια στις κανονικες γυναικες και αγχος,ποιο πολυ το δευτερο.Αυτα παθαινει καποιος που κολλαει με πουτανες συνεχεια και οταν ερθει σε επαφη με μια κοπελα τοτε αγχονετε χωρις λογο για το αποτελεσμα.Δεν ειναι προβλημα μην ανησυχεις καποια στιγμη θα τα καταφερεις απλα θα γινεις αρκετα ρεζιλι μεχρι τοτε Συμβουλη να αποφευγης να το προσπαθεις με την ιδια γιατι στο τελος θα σε βγαλει ανικανοΚαλησπερα παιδια εχω καιρο να γραψω γιατι λειπω εγωτερικο για σπουδες...εχω χρονια στο αθλημα αν κ 28 χρονων αλλα 9 χρονια στην αθηνα εχω τιμησει πολλες κορασιδες πολλα call girl πολλες μασαζοκορες πολλα στουντιο...ολα τα λεφτα τα χαλαγα εκει...ποτε δεν ειχα θεμα στησης....ομως καποαι στιγμη ειχε πεσει στα χερια μ μια κοπελα 16 χρονων...καναμε τα παντα εκτος απο σεξ..εννοω ολα τα προκαταρκτικα..ομως οταν πηγαινα να τον καρφωσω δεν μπορουσα...ηταν παρθενα στενη απειρη κ εμενα μου επεφτε....το επαθα με αλλη μια κοπελα...εχτες συναντησα παλι τη 16 χρονη μετα απο 4 χρονια 21 χρονων τωρα..παλι τα καναμε ολα (δεν μου πηρε πιπα) της εβαζα δαχτυλο ολο το βραδυ την εγλυφα αλλα οταν πηγαινα να της τον βαλω δεν ηταν τελειως σκληρο κ αυτη παλι στενη κπαλι δεν εγινε.....εχω απογοητευτει..νωμιζω οτι δεν εχω καποιο προβλημα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...ρεζιλι εχω γινει...αντιμετοπιζω προβλημα οταν παω να γαμισω κοπελα (μη επαγγελματια)... τι σκατα φταιει?
συμφωνω σε ολα οσα ειπες...κ θελω να πιστευω να μπερασει αυτο γιατι αμα ειναι να κουμπονομαστε απτα 28 την γαμησαμεΑπειρια στις κανονικες γυναικες και αγχος,ποιο πολυ το δευτερο.Αυτα παθαινει καποιος που κολλαει με πουτανες συνεχεια και οταν ερθει σε επαφη με μια κοπελα τοτε αγχονετε χωρις λογο για το αποτελεσμα.Δεν ειναι προβλημα μην ανησυχεις καποια στιγμη θα τα καταφερεις απλα θα γινεις αρκετα ρεζιλι μεχρι τοτε Συμβουλη να αποφευγης να το προσπαθεις με την ιδια γιατι στο τελος θα σε βγαλει ανικανο
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Καλησπερα παιδια εχω καιρο να γραψω γιατι λειπω εγωτερικο για σπουδες...εχω χρονια στο αθλημα αν κ 28 χρονων αλλα 9 χρονια στην αθηνα εχω τιμησει πολλες κορασιδες πολλα call girl πολλες μασαζοκορες πολλα στουντιο...ολα τα λεφτα τα χαλαγα εκει...ποτε δεν ειχα θεμα στησης....ομως καποαι στιγμη ειχε πεσει στα χερια μ μια κοπελα 16 χρονων...καναμε τα παντα εκτος απο σεξ..εννοω ολα τα προκαταρκτικα..ομως οταν πηγαινα να τον καρφωσω δεν μπορουσα...ηταν παρθενα στενη απειρη κ εμενα μου επεφτε....το επαθα με αλλη μια κοπελα...εχτες συναντησα παλι τη 16 χρονη μετα απο 4 χρονια 21 χρονων τωρα..παλι τα καναμε ολα (δεν μου πηρε πιπα) της εβαζα δαχτυλο ολο το βραδυ την εγλυφα αλλα οταν πηγαινα να της τον βαλω δεν ηταν τελειως σκληρο κ αυτη παλι στενη κπαλι δεν εγινε.....εχω απογοητευτει..νωμιζω οτι δεν εχω καποιο προβλημα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...ρεζιλι εχω γινει...αντιμετοπιζω προβλημα οταν παω να γαμισω κοπελα (μη επαγγελματια)... τι σκατα φταιει?
μπορείς να μου την δώσεις για μια νύχτα και μετά το έργο σου γίνεται πιο εύκολο
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Βγαλτο απ' το μυαλο σου ως προβλημα. Μη το σκεφτεσαι καθολου. Δωστης τον με τροπο στο στομα και οταν νιωσεις ετοιμος σκιστη με τη μια για να καταλαβει οτι η στυση η δικια σου ειναι δικια της υποχρεωση.Καλησπερα παιδια εχω καιρο να γραψω γιατι λειπω εγωτερικο για σπουδες...εχω χρονια στο αθλημα αν κ 28 χρονων αλλα 9 χρονια στην αθηνα εχω τιμησει πολλες κορασιδες πολλα call girl πολλες μασαζοκορες πολλα στουντιο...ολα τα λεφτα τα χαλαγα εκει...ποτε δεν ειχα θεμα στησης....ομως καποαι στιγμη ειχε πεσει στα χερια μ μια κοπελα 16 χρονων...καναμε τα παντα εκτος απο σεξ..εννοω ολα τα προκαταρκτικα..ομως οταν πηγαινα να τον καρφωσω δεν μπορουσα...ηταν παρθενα στενη απειρη κ εμενα μου επεφτε....το επαθα με αλλη μια κοπελα...εχτες συναντησα παλι τη 16 χρονη μετα απο 4 χρονια 21 χρονων τωρα..παλι τα καναμε ολα (δεν μου πηρε πιπα) της εβαζα δαχτυλο ολο το βραδυ την εγλυφα αλλα οταν πηγαινα να της τον βαλω δεν ηταν τελειως σκληρο κ αυτη παλι στενη κπαλι δεν εγινε.....εχω απογοητευτει..νωμιζω οτι δεν εχω καποιο προβλημα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...ρεζιλι εχω γινει...αντιμετοπιζω προβλημα οταν παω να γαμισω κοπελα (μη επαγγελματια)... τι σκατα φταιει?
Ακριβως!Βγαλτο απ' το μυαλο σου ως προβλημα. Μη το σκεφτεσαι καθολου. Δωστης τον με τροπο στο στομα και οταν νιωσεις ετοιμος σκιστη με τη μια για να καταλαβει οτι η στυση η δικια σου ειναι δικια της υποχρεωση.
Επισκέπτης
ξεροχυνω με σπουγγενα επιβητοραμπορείς να μου την δώσεις για μια νύχτα και μετά το έργο σου γίνεται πιο εύκολο
MichaelAngelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αν την δαχτύλιαζες και την έγλυφες ατελείωτα λογικό είναι να σου πέφτει. Ωραία τα προκαταρτικά αλλά στην πράξη δεν είναι όσο καυλωτικά όσο φαίνονται στο μυαλό σου. Να είσαι και λίγο κουρασμένος και την έχασες την μπάλα πριν το καταλάβεις. Αν θες να χαμουρεύεστε μια ώρα πριν το γαμήσι τσίμπα ένα 20αρι σιάλις να είσαι κύριος.
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
δεν έχεις πρόβλημα.
αυτή είναι στενή, δεν έχει ανοίξει ακόμα, το μουνί της ειναι σαν μέγγενη.
αν ειναι κ εσένα χοντρός ο πούτσος, ακόμη χειρότερα.
όλο αυτό σε αγχώνει κ σου πέφτει. μου έχει τύχει κ εμένα με παρθένα.
πες της να πάει στον γυναικολογο, ή δώσε τη μια νύχτα σε εμένα κ το σπουγκένα .... :-)
αυτή είναι στενή, δεν έχει ανοίξει ακόμα, το μουνί της ειναι σαν μέγγενη.
αν ειναι κ εσένα χοντρός ο πούτσος, ακόμη χειρότερα.
όλο αυτό σε αγχώνει κ σου πέφτει. μου έχει τύχει κ εμένα με παρθένα.
πες της να πάει στον γυναικολογο, ή δώσε τη μια νύχτα σε εμένα κ το σπουγκένα .... :-)
chandler2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2015
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Είναι στενή φίλε ακόμα. Βάλ' της λίγο Σως να γλιστράει
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Εσύ ήσουν 24 και αυτή 16 πριν 4 χρόνια.....
Αυτό πώς λέγεται τύπε;
Μήπως φοβάσαι ότι θα μείνει έγκυος και σου την σπάει (την στύση) ;
Καλησπερα παιδια εχω καιρο να γραψω γιατι λειπω εγωτερικο για σπουδες...εχω χρονια στο αθλημα αν κ 28 χρονων αλλα 9 χρονια στην αθηνα εχω τιμησει πολλες κορασιδες πολλα call girl πολλες μασαζοκορες πολλα στουντιο...ολα τα λεφτα τα χαλαγα εκει...ποτε δεν ειχα θεμα στησης....ομως καποαι στιγμη ειχε πεσει στα χερια μ μια κοπελα 16 χρονων...καναμε τα παντα εκτος απο σεξ..εννοω ολα τα προκαταρκτικα..ομως οταν πηγαινα να τον καρφωσω δεν μπορουσα...ηταν παρθενα στενη απειρη κ εμενα μου επεφτε....το επαθα με αλλη μια κοπελα...εχτες συναντησα παλι τη 16 χρονη μετα απο 4 χρονια 21 χρονων τωρα..παλι τα καναμε ολα (δεν μου πηρε πιπα) της εβαζα δαχτυλο ολο το βραδυ την εγλυφα αλλα οταν πηγαινα να της τον βαλω δεν ηταν τελειως σκληρο κ αυτη παλι στενη κπαλι δεν εγινε.....εχω απογοητευτει..νωμιζω οτι δεν εχω καποιο προδβλημα αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...ρεζιλι εχω γινει...αντιμετοπιζω προβλημα οταν παω να γαμισω κοπελα (μη επαγγελματια)... τι σκατα φταιει?
Παρέ κανα χαπάκι τότε και βάλτη στον στο κωλο της. Με ενα σμπάρο, δυο τρυγόνια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις