σε καλη ψυχολογική κατάσταση και 3ις τι μέρα.Συνήθως 1-2 .Αλλά επαναλμβάνω ορισμένες φορές ανεξάρτητα πόσες έχουνε προηγηθει δεν μπορώ ούτε μόνος να διατηρήσω τη στύση.ίσως φτέει οτι μετά από ένα σημείο και επειτα θα αρχίσω να σκέφτομαι αρνητικά.Δεν ξερω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχω πρόβλημα στύσης!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Redknap
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Φιλε κ εγω εχω κατι φορες το ιδιο προβλημα...Δν μ σηκωνεται με τπτ..(ειμαι 19 χρονων).Το προβλημα ειναι στο αγχος..Το τι σκεφτεσαι εκεινη τν σιγμη(αν θα μ σηκωθει,αν θα ειμαι καλος).Η λυση ειναι μια:πηγαινε σε καποιο μπορντελο η με κανα cg(λογω σπιτιου θα εισαι πιο ανετος) για 2 κυριουσ λογουσ
α)Κ να μν σ σηκωθει χεστηκες δν προκειται να σ ξαναδει η ...τανα κ επειτα ο πρωτος η ο τελευταιος εισαι που βλεπει να μν του σηκωνεται
β)Με τν ...τανα θα αρχισεισ να συνιθηζεις στν ιδεα οτι γαμας κ θα σ φυγει το αγχος.αυτο που εκαν εγω ηταν να κοιταζω το σωμα μ στν καθρεφτη για να το συνηθιζω(εμενα μ το εδιωξε το αγχος αυτο)
αυτα ειχα να πω!!ελπιζω να σε βοηθησουν
α)Κ να μν σ σηκωθει χεστηκες δν προκειται να σ ξαναδει η ...τανα κ επειτα ο πρωτος η ο τελευταιος εισαι που βλεπει να μν του σηκωνεται
β)Με τν ...τανα θα αρχισεισ να συνιθηζεις στν ιδεα οτι γαμας κ θα σ φυγει το αγχος.αυτο που εκαν εγω ηταν να κοιταζω το σωμα μ στν καθρεφτη για να το συνηθιζω(εμενα μ το εδιωξε το αγχος αυτο)
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
το να κοιταζεις το σωμα σου στον καθρεφτη για να το συνηθησεις......αυτο λεει πολλα.....τουλαχιστον μου δινεις να καταλαβω οτι εχεις κομπλεξ!!!Φιλε κ εγω εχω κατι φορες το ιδιο προβλημα...Δν μ σηκωνεται με τπτ..(ειμαι 19 χρονων).Το προβλημα ειναι στο αγχος..Το τι σκεφτεσαι εκεινη τν σιγμη(αν θα μ σηκωθει,αν θα ειμαι καλος).Η λυση ειναι μια:πηγαινε σε καποιο μπορντελο η με κανα cg(λογω σπιτιου θα εισαι πιο ανετος) για 2 κυριουσ λογουσ
διαβασε καλα το 1ο ποστ να δεις οτι λεει οτι το παλικαρι ειναι 22 χρονων και αρκετα εμφανησιμο.......το τι προβληματα μπορει να χει ο καθενας δεν μπορουμε να ξερουμε....
αλλα μεγαλε ΗΜΑΡΤΟΝ!!! απο τα 19 ή τα 22 ???? τι προβληματα και τι αγχος!!!δεν ειμαστε 45 χρονων...το ξαναλεω να χουμε προβληματα με την οικογενεια με τα παιδια με την δουλεια.....ΕΛΕΟΣ!!!
κατ'αρχας κρινεις χωρισ να ξερεις...Ξερεις ποσοι εχουν κομπλεξ με το σωμα τους...κ ειναι μοντελα στο προσωπο?Δν μπορεισ να φανταστεις...
Οσο για μενα ευτυχως ειμαι αδυνατος κ ψιλογυμνασμενος οποτε δν εχω κανενα κομπλεξ
κ επειτα οταν λεω αγχος εννοω αν θα ειναι καλος κ τετοια...
τελος αν δν σ σηκωθει μια φορα μετα το σκεφτεσαι σχεδον συνεχεια(μαλακια αυτο δν αντιλεγω)αλλα σ αυτν τν ηλικια ετσι γινεται....
Οσο για μενα ευτυχως ειμαι αδυνατος κ ψιλογυμνασμενος οποτε δν εχω κανενα κομπλεξ
τελος αν δν σ σηκωθει μια φορα μετα το σκεφτεσαι σχεδον συνεχεια(μαλακια αυτο δν αντιλεγω)αλλα σ αυτν τν ηλικια ετσι γινεται....
Πράγματι φιλε δεν ειναι φυσιολογικό,γιατί δεν έχει καμια λογική .Αλλά μου συμβαίνει.Και η λύση δεν είναι στο ότι δεν ειναι λογικό φαντάζομαι και να το σκεφτομαι έτσι συνεχώς γιατί αποτέλεσμα δε θα υπάρξει.Το ζητούμενο ειναι πως θα λυθει το όλο πρόβλημα.Ακόμα και καθαρά ψυχολογικό,απο τη στιγμή που έγινε μια φορά εχει καταντήσει έμμονη ιδεα
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
φιλαρακι......δεν σε εκρινα!!!εκτος απο αυτο δες καλα τι λεω....τι μου δινεις εμενα να καταλαβω!!δεν σου ειπα οτι ειναι ετσι ή οτι εισαι κομπλεξικος!μαθε να διαβαζεις και επισης να εξηγεις λιγο καλυτερα!!κατ'αρχας κρινεις χωρισ να ξερεις...Ξερεις ποσοι εχουν κομπλεξ με το σωμα τους...κ ειναι μοντελα στο προσωπο?Δν μπορεισ να φανταστεις...
αυτο που λες ισχυει!!αλλα δεν ειναι φυσιολογικο απο αυτες τις ηλικιες!!
δεν σου λεω οτι δεν το χω παθει.......! αντε μια φορα 2,3....αλλα μεχρι εκει!!
τοτε σ ζηταω συγνωμη..απλα αν το παθεισ μια φορα μετα μολισ βρεθεισ με τν τυπισσα υποσυνειδητα το σκεφτεσαι...κ εγω ετσι τν παθαινα...μολισ αρχιζαν τα χαμουρεματα ελεγα απο μεσα μ 'μαλακια θα γινει τωρα'..κ απο τν μεση κ κατω μετα ημουν νεκρος..Απλα πιστευω οτι με τις ...τανεσ θα σ φυγει το αγχος
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
αυτο ειναι καθαρα θεμα αγχους!!!για δεστο....το λες και μονος σου......ελεγα απο μεσα μ 'μαλακια θα γινει τωρα'τοτε σ ζηταω συγνωμη..απλα αν το παθεισ μια φορα μετα μολισ βρεθεισ με τν τυπισσα υποσυνειδητα το σκεφτεσαι...κ εγω ετσι τν παθαινα...μολισ αρχιζαν τα χαμουρεματα ελεγα απο μεσα μ 'μαλακια θα γινει τωρα'..κ απο τν μεση κ κατω μετα ημουν νεκρος..Απλα πιστευω οτι με τις ...τανεσ θα σ φυγει το αγχος
βλεπεις?
το παλικαρι εχει αλλο προβλημα....επαιρνε βιαγκρα απο τα 22!!!
αυτο ειναι και ελειψη εμπειριων!!μην το παρεις στραβα!!19 εισαι οχι 39!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Ρε φιλος,ελαττωσε το και θα δεις οτι πανω στα χαμουρεματα θα βρεχεις το βρακακι σου..σε καλη ψυχολογική κατάσταση και 3ις τι μέρα.Συνήθως 1-2 .Αλλά επαναλμβάνω ορισμένες φορές ανεξάρτητα πόσες έχουνε προηγηθει δεν μπορώ ούτε μόνος να διατηρήσω τη στύση.ίσως φτέει οτι μετά από ένα σημείο και επειτα θα αρχίσω να σκέφτομαι αρνητικά.Δεν ξερω
Αμα δυσκολευεσαι να το κοψεις ,υπαρχουν κι αυτοκολλητακια..
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
πολλες!!!!!!σε καλη ψυχολογική κατάσταση και 3ις τι μέρα.Συνήθως 1-2 .Αλλά επαναλμβάνω ορισμένες φορές ανεξάρτητα πόσες έχουνε προηγηθει δεν μπορώ ούτε μόνος να διατηρήσω τη στύση.ίσως φτέει οτι μετά από ένα σημείο και επειτα θα αρχίσω να σκέφτομαι αρνητικά.Δεν ξερω
ελατωσετο.....τυφλωνει!! ;)
αυτο ειναι καθαρα θεμα αγχους!!!για δεστο....το λες και μονος σου......ελεγα απο μεσα μ 'μαλακια θα γινει τωρα'
βλεπεις?
το παλικαρι εχει αλλο προβλημα....επαιρνε βιαγκρα απο τα 22!!!
αυτο ειναι και ελειψη εμπειριων!!μην το παρεις στραβα!!19 εισαι οχι 39!!!
μα τα πηρα στην απελπισία πανω.ο γιατρος σε ολες τις εξετάσεις ,καρδιολογικές και ουρλογικές-ορμονικές ,είδε ότι όλα ειναι φυσιολογικά και μου πε οτι τα χουμε εξαντλήσει όλα παρά να υπάρχει πρόβλημα στις φλέβες,μια εξέταση που γίνεται μέσω ενός μηχανήματος regiscan και αν και αυτο με δειξει καθαρο τοτε ειναι 101 % ψυχολογικο.
φιλε το σκεφτεσαι τοσο πολυ που σου εχει γινει μπελας
ξεχασετη για λιγο και τη μαλακια αλλα και το να γαμισεις τη φιλη σου και να δεις που θα ερθει μονο του.
καταρχας γιατι χτυπιεσαι μονος σου τη στιγμη που εχεις τη φιλη σου ? νιωσε ανετα μαζι της και αστη να σου το παιξει αυτη ! μολις επιτελους γινετε κολλητοι ολα θα παρουν το δρομο τους αρκει να μη τη βλεπεις σα πραμα να γ@μισεις...
ξεχασετη για λιγο και τη μαλακια αλλα και το να γαμισεις τη φιλη σου και να δεις που θα ερθει μονο του.
καταρχας γιατι χτυπιεσαι μονος σου τη στιγμη που εχεις τη φιλη σου ? νιωσε ανετα μαζι της και αστη να σου το παιξει αυτη ! μολις επιτελους γινετε κολλητοι ολα θα παρουν το δρομο τους αρκει να μη τη βλεπεις σα πραμα να γ@μισεις...
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αδελφε ασε τις γκομενες και βρες κανενα καλο Τρανς θα βρεις την υγεια σου . και θα εισαι ντουρος .??????????
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
φίλε θα σου κάνω μία αφιέρωση.αυριο θα κανω μαλλον η μεθαύριο την τελευταία εξέταση για οργανικό πρόβλημα και θα σας πω τα αποτελέσματα.
Help!
My best friend came to me this morning and he told me that he was very bad, very very bad.
Terrible headaches, strong pain in the stomach, diarrhoea, very dizzy, throw out every day.
And I told him [size=30pt]"We are all sick!"[/size]
και τώρα που πιάσαμε τα καλλιτεχνικά να βάλω και κάτι ακόμα...
Αγγελλία μοναχικού ποιητή
Έχετε διπλωμένα μουνόχειλα;
Ζαρώνει η κλειτορίδα σας;
Μόνο ένα εμπεριστατωμένο και ακομπλεξάριστο γλείψιμο από έμπειρο γλωσσομαθή θα σας φέρει στα ίσια σας.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο...
Γεια σας συμπολεμιστές,
Πήρα σήμερα το 20άρι το λεβίτρα .Ηταν σηκωμένος και περήφανος σε ολη τη διάρκεια των χαμουρεμάτων(ωρα+) + κανα 25 λεπτο στην πίπα.Σεξ δεν δοκίμασα.Θα δοκιμάσω ενα να γινει μια φορα να μου φυγει το αγχος,κι αν ολα πανε καλά θα αρχίσω να μειώνω τη δόση της μαλακίας μέχρι να φυγει ολο το ψυχολογικο ντεκαβλε.One step at a time
Υπάρχει ελπιδα!
Πήρα σήμερα το 20άρι το λεβίτρα .Ηταν σηκωμένος και περήφανος σε ολη τη διάρκεια των χαμουρεμάτων(ωρα+) + κανα 25 λεπτο στην πίπα.Σεξ δεν δοκίμασα.Θα δοκιμάσω ενα να γινει μια φορα να μου φυγει το αγχος,κι αν ολα πανε καλά θα αρχίσω να μειώνω τη δόση της μαλακίας μέχρι να φυγει ολο το ψυχολογικο ντεκαβλε.One step at a time
Υπάρχει ελπιδα!