χαχαχαχαχχα!!
στα αγγλικα??
χαχαχα CAT ειναι η αξονικη στα αγγλικα
χαχαχαχαχχα!!
στα αγγλικα??
Εγω παιζω Age of Conan γινετε τιποτα?? Ψαχνω καποιον η καποια να παιξουμε παρεα στο game....
το 3 ή το 4?call of duty παιζει κανεις?
στ αδιαλα...Τι σημαινει παιδια το CT?
Eυχαριστω...
το 3το 3 ή το 4?
έχω να το πιάσω χρόνια αλλά να κανονίσουμε μια μέρα να κουμπουριαστούμε
μιλαμε 3 χρονια συνεχεια παιζω,γερο κολλημαέχω να το πιάσω χρόνια αλλά να κανονίσουμε μια μέρα να κουμπουριαστούμε
ξεκόλλησα αναγκαστικά γιατί δεν είχα πλέον χρόνομιλαμε 3 χρονια συνεχεια παιζω,γερο κολλημα
ενταξει ειπαμε. . .ξεκόλλησα αναγκαστικά γιατί δεν είχα πλέον χρόνο
άσε που άρχισα να με φοβάμαι, υπήρχαν φάσεις που στα νεύρα μου με κάποιον φαντασιωνόμουν να κρατάω Μ1
και δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να σαλέψει, έτσι και ο άλλος ενα ωραίο πρωί έριχνε μπαταριές έξω απο το σπίτι του Σημίτη
πως το καταφερες αυτο? εδω εγω που ημουν και παντελως ασχετη (τελευταιως βελτιωθηκα βεβαια....χαχα) και εχω σχεδον ολα μπλε (ειμαι 66 ομως)....δεν πας bg να μαζεψεις epic?
CT? πωπω νεα συντομογραφια, explain plx
πως το καταφερες αυτο? εδω εγω που ημουν και παντελως ασχετη (τελευταιως βελτιωθηκα βεβαια....χαχα) και εχω σχεδον ολα μπλε (ειμαι 66 ομως)....δεν πας bg να μαζεψεις epic?
καλη μου στον σερβερ μου οι retribution paladins ειναι κατι σαν κακο σπυρι... με αποφευγουν ολοι... να φανταστεις ανεβηκα 70 ΜΟΝΟ ΜΕ QUESTING!!! αλla στα bg βγαζω το αχτι μου.. εχς ηδη 75000 honor απειρα badges.. και περιμενω την season 4 για να παρω την merciless!! αλλα αργει πολυ ακομα΄...
τα σαββατοκυριακα εκανω respec σε tank και εχω ξεκινισει και τα instances... αλλα καθημερινες μονο daily για λεφτα.. που θα παει.. θα παρω τα epic του pvp σε retribution και θα με παιρνουν.. δεν μπορει... πρεπει να πληρωνω να μπαινω σε raids.. lol o ret paladin στο wow και στο server μου οταν θελει να παει raids και instances... ειναι σαν να πληρωνει ct με ρυθμους baby και nitro!! lol
City Tour ή αλλιως το τσιρκο ηρθε στην πολη μας.....θυμασαι τα παλια τα χρονια που περιοδευε το freak circus με τον ανθρωπο ελεφαντα, την ασωματο κεφαλη και τη γυναικα με το μουσι??? εεεεεεεε φαντασου κατι αντιστοιχο στη βιομηχανια του σεξ........μονο χωρις το ποπ κορν και τις φωτογραφιες.....