Νέα

Έχω πεθάνει στο γέλιο, έκανα search "CG" στο google

• Μέλος που άνοιξε το νήμα beetlejuice
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μιλαμε 3 χρονια συνεχεια παιζω,γερο κολλημα
ξεκόλλησα αναγκαστικά γιατί δεν είχα πλέον χρόνο
άσε που άρχισα να με φοβάμαι, υπήρχαν φάσεις που στα νεύρα μου με κάποιον φαντασιωνόμουν να κρατάω Μ1
και δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να σαλέψει, έτσι και ο άλλος ενα ωραίο πρωί έριχνε μπαταριές έξω απο το σπίτι του Σημίτη :grin:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ξεκόλλησα αναγκαστικά γιατί δεν είχα πλέον χρόνο
άσε που άρχισα να με φοβάμαι, υπήρχαν φάσεις που στα νεύρα μου με κάποιον φαντασιωνόμουν να κρατάω Μ1
και δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να σαλέψει, έτσι και ο άλλος ενα ωραίο πρωί έριχνε μπαταριές έξω απο το σπίτι του Σημίτη :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:ενταξει ειπαμε. . .

OP
OP
B

beetlejuice

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
anyways,

νομιζα οτι σας απαντησα χτες αλλα δεν φαινεται το post μου πουθενα.

1. δεν ειμαι 7 ετών αλλα 34 :P
2. ναι κολλησε το μυαλό μου,  την συντομογραφια δεν μπορεσα να καταλαβω, call girl ξερω τι ειναι και πρεπει να το έμαθα γρηγοροτερα απο εσάς, 34 ετών γαρ..
3. ναι στην Ροδο μπουρδελα δεν εχει πολλά και κανενα δεν είναι καλο, σιγουρότατα. (η πληθώρα τουριστών παίζει ρόλο σε αυτό) βασικά δεν εχω πάει σε μπουρδέλο ποτε ! Βέβαια οχι οτι δεν θα βγάζουν λεφτα, μια και ποτε ποτε παρκάρει κανένα μεγαλο αεροπλανοφορο του νατο hehe.

CT? πωπω νεα συντομογραφια, explain plx :)

PS ναι παίζω wow, αν και τις τελευταίες 2 εβδομάδες σχεδόν καθόλου πφφφ. οχι τιποτα, 3 boss μενουν να ριξουμε στο sunwell για να αποσυρθώ  :P

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
τυχερε εσυ το τελειωνεις... και εγω παιζω wow .. αλλα ακομα εχω μελλον σαν paladin 70 level αλλα με green items... θελω help!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πως το καταφερες αυτο? εδω εγω που ημουν και παντελως ασχετη (τελευταιως βελτιωθηκα βεβαια....χαχα) και εχω σχεδον ολα μπλε (ειμαι 66 ομως)....δεν πας bg να μαζεψεις epic?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
πως το καταφερες αυτο? εδω εγω που ημουν και παντελως ασχετη (τελευταιως βελτιωθηκα βεβαια....χαχα) και εχω σχεδον ολα μπλε (ειμαι 66 ομως)....δεν πας bg να μαζεψεις epic?

Παιζεις WOW?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι μωρε ακουγα που τα λεγανε ομως και ειπα να πεταχτω........χαχχαχαχαχαχαχχαχαχα

εσυ τι λες?? :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
CT? πωπω νεα συντομογραφια, explain plx :)

City Tour ή αλλιως το τσιρκο ηρθε στην πολη μας.....θυμασαι τα παλια τα χρονια που περιοδευε το freak circus με τον ανθρωπο ελεφαντα, την ασωματο κεφαλη και τη γυναικα με το μουσι??? εεεεεεεε φαντασου κατι αντιστοιχο στη βιομηχανια του σεξ........μονο χωρις το ποπ κορν και τις φωτογραφιες..... :)

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1

καλη μου στον σερβερ μου οι retribution paladins ειναι κατι σαν κακο σπυρι... με αποφευγουν ολοι... να φανταστεις ανεβηκα 70 ΜΟΝΟ ΜΕ QUESTING!!! αλla στα bg βγαζω το αχτι μου.. εχς ηδη 75000 honor απειρα badges.. και περιμενω την season 4 για να παρω την merciless!! αλλα αργει πολυ ακομα΄...

τα σαββατοκυριακα εκανω respec σε tank και εχω ξεκινισει και τα instances... αλλα καθημερινες μονο daily για λεφτα.. που θα παει.. θα παρω τα epic του pvp σε retribution και  θα με παιρνουν.. δεν μπορει... πρεπει να πληρωνω να μπαινω σε raids.. lol o ret paladin στο wow και στο server μου οταν θελει να παει raids και instances... ειναι σαν να πληρωνει ct με ρυθμους baby και nitro!! lol

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλη μου στον σερβερ μου οι retribution paladins ειναι κατι σαν κακο σπυρι... με αποφευγουν ολοι... να φανταστεις ανεβηκα 70 ΜΟΝΟ ΜΕ QUESTING!!! αλla στα bg βγαζω το αχτι μου.. εχς ηδη 75000 honor απειρα badges.. και περιμενω την season 4 για να παρω την merciless!! αλλα αργει πολυ ακομα΄...

τα σαββατοκυριακα εκανω respec σε tank και εχω ξεκινισει και τα instances... αλλα καθημερινες μονο daily για λεφτα.. που θα παει.. θα παρω τα epic του pvp σε retribution και  θα με παιρνουν.. δεν μπορει... πρεπει να πληρωνω να μπαινω σε raids.. lol o ret paladin στο wow και στο server μου οταν θελει να παει raids και instances... ειναι σαν να πληρωνει ct με ρυθμους baby και nitro!! lol

ΧΑΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αχου το μωρε το καημενοοοοοοοοο δεν το παιζουν στα Instttttt

χαχαχαχαχα

καλα και εγω εχω φαει δουλεμα ουυυυυυυυυυ

το ξερεις οτι ανακαλυψα οτι υπαρχει AH οταν ειχα παει lvl 50???? χαχαχαχαχαχα

μεχρι τοτε δεν ειχα φραγκο πανω μου!! μου στελνε ο αδερφος μου και κατι φιλοι.....ε και χωρις φραγκο φυσικα δεν ειχα και εξοπλισμο....τωρα κατι γινεται εχω βελτιωθει πολυ εχω ανεβει κλαση λεμε....εφτιαξα λιγο και τα ταλεντς μου και ειμαι καλη πλεον....με κανουνε παρεα και μενα τα αλλα παιζακια.....χαχαχαχα

σε ποιον εισαι? εγω ειμαι Storm :)

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
City Tour ή αλλιως το τσιρκο ηρθε στην πολη μας.....θυμασαι τα παλια τα χρονια που περιοδευε το freak circus με τον ανθρωπο ελεφαντα, την ασωματο κεφαλη και τη γυναικα με το μουσι??? εεεεεεεε φαντασου κατι αντιστοιχο στη βιομηχανια του σεξ........μονο χωρις το ποπ κορν και τις φωτογραφιες..... :)

και χωρίς το μούσι:P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το ελπιζω......god bless αποτριχωση με λειζερ.....χαχαχαχαχα

Stories

Νέο!