Επισκέπτης
εγω μικρη ειμαι δεν ξερω απ'αυτα ;) ;) ;) ;)
ψευτάκι
εγω μικρη ειμαι δεν ξερω απ'αυτα ;) ;) ;) ;)
ψευτάκι
οχι βρε αληθεια λεω μικρη ειμαι
δεν εννοώ αυτό αλλά το δεύτερο σκελος της απάντησής σου, το ότι δεν ξέρεις από αυτά ;)
Φρόντισες να "ανακουφισθείς" ? http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Smileys/default/xxx_jerking.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Οχι ρε γαμώτο..απο χθες είμαι κατακαυλωμένος μόνο με την σκέψη....Δεν γίνεται, θα περάσω απο εκεί, θα της αφήσω σημείωμα και το πολύ πολύ δεν θα με πάρει.....πάντως το καθήκον μου θα το έχω κάνει :jerking: :jerking: :jerking:
Αυτό εδώ το παλιοκοντοπούτανο της μοιάζει πάρα πολύ........
Και τώρα θα πεταχθούν οι γνωστοί-άγνωστοι του σαιτ και θα αρχίσουν τις μαλακίες τους για την κωλάρα της κοπέλας
Ποιά κωλάρα ρε, δεν βλέπετε τους βύζους, 2,5 κιλά έκαστος???
[move] :-* :-* :-* :-* :-* Παίδαρε :-* :-* :-* :-* :-*[/move]
Πω πω...τι κωλάρα είναι αυτή Θεε μουυυυυυ....Οχι ρε γαμώτο..απο χθες είμαι κατακαυλωμένος μόνο με την σκέψη....Δεν γίνεται, θα περάσω απο εκεί, θα της αφήσω σημείωμα και το πολύ πολύ δεν θα με πάρει.....πάντως το καθήκον μου θα το έχω κάνει
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! Εμείς των βυζιών υποφέρουμε από τις επιδερμικές προσεγγίσεις των οπαδών των οπισθίων.
Είναι αυτό το στιγμιαίο κράτημα της ανάσας στην θέα 2 ευμέγεθων βυζιών τα οποία αναμένουν δάγκωμα, άρμεγμα, ζούπηγμα, γλύψιμο, σπορά κι άλλες διάφορες αγροτικές εργασίες...
...Αυτό εδώ το παλιοκοντοπούτανο της μοιάζει πάρα πολύ....
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=31250.0;attach=89676;image[/img[/URL]]
[/quote]
Που είναι αυτό το σαντουϊτσάδικο ? Για πες μου :P
Οχι ρε γαμώτο..απο χθες είμαι κατακαυλωμένος μόνο με την σκέψη....Δεν γίνεται, θα περάσω απο εκεί, θα της αφήσω σημείωμα και το πολύ πολύ δεν θα με πάρει.....πάντως το καθήκον μου θα το έχω κάνει
+1000000 Απόλυτο δίκιο.
Ουτε γι αστειο Αισθηση να ρωτας!!!!Ξερεις τι κυκλοφοριακο κομφουζιο θα προκαλεσει αν μαθευτει παραεξω η τοποθεσια του σαντουιτσαδικου????? Ποσοι βυζολαγνοι θα κανουν ουρα???? Βαλε και αυτους που περιμενουν για βενζινη...ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!Που είναι αυτό το σαντουϊτσάδικο ? Για πες μου
αρε βυζολαγνοι ολοι εδω μεσα πλακα εχετε
Άκουσα τ'όνομά μου αγαπητή;
Ε τι να κάνουμε είμαστε ερωτύλοι εμείς οι βυζοτέτοιοι και προπάντων αγνά παιδιά.
Δεν κοιτάμε προίκες και άλλα ποταπά πράγματα στις γυναίκες αλλά μόνο τα στήθη τους ( ) τα οποία είναι ο καθρέπτης της ψυχής τους...
Ε ρε κράξιμο που έχω να φάω!!!