Νέα

Εχω αγχωθεί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα αλεξξ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Τίποτα από αυτά το ευτύχημα .Μονο συναχι και πονολεμο(δοξα τον αλαχ) xaxa
Σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να εισαι ησυχος. το προφυλακτικο απλα μειωνει τις πιθανοτητες να κολλησεις καποια σμν πχ. aids, χωρις ομως να σε καλυπτει 100%. Απεναντι σε καποια αλλα βεβαια το προφυλακτικο ειναι σαν να μην το φορας πχ κονδυλωματα. Εν πασει περιπτωσει αν θες να γαμας στα μπουδελα θα πρεπει να εισαι ετοιμος οτι καποια μερα μπορει να το αρπαξεις το παρασημο. αυτα.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να εισαι ησυχος. το προφυλακτικο απλα μειωνει τις πιθανοτητες να κολλησεις καποια σμν πχ. aids, χωρις ομως να σε καλυπτει 100%. Απεναντι σε καποια αλλα βεβαια το προφυλακτικο ειναι σαν να μην το φορας πχ κονδυλωματα. Εν πασει περιπτωσει αν θες να γαμας στα μπουδελα θα πρεπει να εισαι ετοιμος οτι καποια μερα μπορει να το αρπαξεις το παρασημο. αυτα.
το ξαναγραψες,φιλε

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ενω αμα γαμας εξω εισαι σιγουρος οτι δεν θα κολησεις τιποτα.μα πλακα κανεις ρε φιλε.οταν γαμας παντα εχεις τον κινδυνο.προσεχεις οσο μ πορεις πιο πολυ πας και σε κανα γιατρο τακτικα και ο θεος μαζιμας

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ενω αμα γαμας εξω εισαι σιγουρος οτι δεν θα κολησεις τιποτα.μα πλακα κανεις ρε φιλε.οταν γαμας παντα εχεις τον κινδυνο.προσεχεις οσο μ πορεις πιο πολυ πας και σε κανα γιατρο τακτικα και ο θεος μαζιμας
αρα και εσυ εχεις το κινδυνο..............

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Και φυσικά πρέπει να είναι ήσυχος! Φίλε μου σταμάτα να λες βλακείες και κυρίως σταμάτα να αγχώνεις το παιδί άδικα! Αφού χρησιμοποίησε προφ και δεν έσπασε δεν έχει κανέναν κίνδυνο για hiv (απολύτως κανέναν) και για σμν όπως βλεν. χλαμ. κλπ! Το μόνο που μπορεί κανείς να κολλήσει με προφ είναι κονδυλώματα και αυτά όχι εύκολα αν δεν σπάσει το προφ! Εκτός και αν είναι εξωτερικά που λογικά θα τα δεις και δεν θα κανεις σεξ! Τα συμπτώματά του φίλου δεν έχουν όμως σχέση με κονδυλώματα! Οπότε χαλαρά!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
πεσε και παΡΕ ΚΑΙ 10 επειδη γουσταρω.............ειδε και φωτογραφια μου και θελει.............

Προσοχή! Ημιαναύς! Απορώ ποιος αυναυς θέλει να σε μαμήσει, ίσως μπορεί να βλέπεσαι αλλά εγώ έρωτα με ΤΟΣΟ ηλίθια δε μπορώ να κάνω, αποσυντονίζομαι σαν ρούτερ

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Προσοχή! Ημιαναύς! Απορώ ποιος αυναυς θέλει να σε μαμήσει, ίσως μπορεί να βλέπεσαι αλλά εγώ έρωτα με ΤΟΣΟ ηλίθια δε μπορώ να κάνω, αποσυντονίζομαι σαν ρούτερ
πεσε ρε ψαρι κατω!χαχαχα
υπαρχουν περισσοτεροι απο ενας εδω μεσα..................χαχα εχασες..................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ο αλλοσς ειμαι εγω;

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Μαριάννα είμαι ΣΕΞωγήινος

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
δηλωνω η μαριαννα ειναι πανεμορφη   και η καλυτερη στα λονγκ ........... μακραν............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom