Επισκέπτης
πενικιληνη τυπε ΓΑΜΑΤΑ3 ενεσεις,να κατσεις δε θα μπορεις.αν ειναι σαν του στρατου θα κατσεις μετα απο μηνα
πενικιληνη τυπε ΓΑΜΑΤΑ3 ενεσεις,να κατσεις δε θα μπορεις.αν ειναι σαν του στρατου θα κατσεις μετα απο μηνα
Σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να εισαι ησυχος. το προφυλακτικο απλα μειωνει τις πιθανοτητες να κολλησεις καποια σμν πχ. aids, χωρις ομως να σε καλυπτει 100%. Απεναντι σε καποια αλλα βεβαια το προφυλακτικο ειναι σαν να μην το φορας πχ κονδυλωματα. Εν πασει περιπτωσει αν θες να γαμας στα μπουδελα θα πρεπει να εισαι ετοιμος οτι καποια μερα μπορει να το αρπαξεις το παρασημο. αυτα.Τίποτα από αυτά το ευτύχημα .Μονο συναχι και πονολεμο(δοξα τον αλαχ) xaxa
εαν σου πω οτι βρεθηκε κυριος για λονγκ μαζι μου τι θα κανεις?πεσε χτυπησου στο πατωμα ρεαμφέβαλλες ποτέ ότι σεξ με τη μαριάννα κάνουν μόνο εξωγήινοι;
το ξαναγραψες,φιλεΣε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να εισαι ησυχος. το προφυλακτικο απλα μειωνει τις πιθανοτητες να κολλησεις καποια σμν πχ. aids, χωρις ομως να σε καλυπτει 100%. Απεναντι σε καποια αλλα βεβαια το προφυλακτικο ειναι σαν να μην το φορας πχ κονδυλωματα. Εν πασει περιπτωσει αν θες να γαμας στα μπουδελα θα πρεπει να εισαι ετοιμος οτι καποια μερα μπορει να το αρπαξεις το παρασημο. αυτα.
αν και ξεφευγω απο το θεμα, πως ξερεις δηλαδη??θες να σου κανω ενεση του στρατου που ξερω κιολας?????
όντως, θα πέσω στο πάτωμα από τα γέλιαεαν σου πω οτι βρεθηκε κυριος για λονγκ μαζι μου τι θα κανεις?πεσε χτυπησου στο πατωμα ρε
το ξερωτο ξαναγραψες,φιλε
ενω αμα γαμας εξω εισαι σιγουρος οτι δεν θα κολησεις τιποτα.μα πλακα κανεις ρε φιλε.οταν γαμας παντα εχεις τον κινδυνο.προσεχεις οσο μ πορεις πιο πολυ πας και σε κανα γιατρο τακτικα και ο θεος μαζιμαςΣε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να εισαι ησυχος. το προφυλακτικο απλα μειωνει τις πιθανοτητες να κολλησεις καποια σμν πχ. aids, χωρις ομως να σε καλυπτει 100%. Απεναντι σε καποια αλλα βεβαια το προφυλακτικο ειναι σαν να μην το φορας πχ κονδυλωματα. Εν πασει περιπτωσει αν θες να γαμας στα μπουδελα θα πρεπει να εισαι ετοιμος οτι καποια μερα μπορει να το αρπαξεις το παρασημο. αυτα.
πεσε και παΡΕ ΚΑΙ 10 επειδη γουσταρω.............ειδε και φωτογραφια μου και θελει.............όντως, θα πέσω στο πάτωμα από τα γέλια
αρα και εσυ εχεις το κινδυνο..............ενω αμα γαμας εξω εισαι σιγουρος οτι δεν θα κολησεις τιποτα.μα πλακα κανεις ρε φιλε.οταν γαμας παντα εχεις τον κινδυνο.προσεχεις οσο μ πορεις πιο πολυ πας και σε κανα γιατρο τακτικα και ο θεος μαζιμας
μια χαρα ειναι η τυπισσα ρε.όντως, θα πέσω στο πάτωμα από τα γέλια
Σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να εισαι ησυχος. το προφυλακτικο απλα μειωνει τις πιθανοτητες να κολλησεις καποια σμν πχ. aids, χωρις ομως να σε καλυπτει 100%. Απεναντι σε καποια αλλα βεβαια το προφυλακτικο ειναι σαν να μην το φορας πχ κονδυλωματα. Εν πασει περιπτωσει αν θες να γαμας στα μπουδελα θα πρεπει να εισαι ετοιμος οτι καποια μερα μπορει να το αρπαξεις το παρασημο. αυτα.
πεσε και παΡΕ ΚΑΙ 10 επειδη γουσταρω.............ειδε και φωτογραφια μου και θελει.............
πεσε ρε ψαρι κατω!χαχαχαΠροσοχή! Ημιαναύς! Απορώ ποιος αυναυς θέλει να σε μαμήσει, ίσως μπορεί να βλέπεσαι αλλά εγώ έρωτα με ΤΟΣΟ ηλίθια δε μπορώ να κάνω, αποσυντονίζομαι σαν ρούτερ
ελα λιον.............αποκαλυπτονται.........................ο αλλοσς ειμαι εγω;
σε ευχαριστω πολυ............................δηλωνω η μαριαννα ειναι πανεμορφη και η καλυτερη στα λονγκ ........... μακραν............
κι εσυ που το ξερεις σου ειπαν τον καφεδηλωνω η μαριαννα ειναι πανεμορφη και η καλυτερη στα λονγκ ........... μακραν............