FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Α,εντάξει τότε... . Θα περιμένω με αγωνία...τυπε θα σου εξηγησει ο γιασου που ειναι και ο εμπνευστης του ακαποτου με καποτα
Α,εντάξει τότε... . Θα περιμένω με αγωνία...τυπε θα σου εξηγησει ο γιασου που ειναι και ο εμπνευστης του ακαποτου με καποτα
Μήπως της είχε μείνει οδοντόκρεμα και σε μπέρδεψε?αφοθ φοραγα τη γκαποτα πωσ τα εβαλε μεσα απο εξω!!?
αφοθ φοραγα τη γκαποτα πωσ τα εβαλε μεσα απο εξω!!?
Τα μεταφερε κατω απο την γλωσσα απο τον προηγουμενοαφοθ φοραγα τη γκαποτα πωσ τα εβαλε μεσα απο εξω!!?
αηδιαστικα πραγματα τυπε :SΤα μεταφερε κατω απο την γλωσσα απο τον προηγουμενο
Αστα να πανε τυπε..... :Sαηδιαστικα πραγματα τυπε :S
Αυτος ξερει πολλα τυποιΓαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Στον περιέλουσε με τα χύσια του προηγούμενου.
τυπε ετσι ειναι το ακαποτο με καποτα
μπορει να σε ξεγελασει
ανηδονια .....συμπτωμα καταθλιψης.....Και δεν κατάλαβες τίποτα;
το ειχε γραψει παλιοτερα νομιζω τυπεπιστευω ότι ο giasou είναι ο μονος που εχει καταφερει να παει και με καποτα χωρις πουτανα
ωχ λεσ να με εκαμε τσιμοθκι γκοπερφιλντ ντιμενοσ κατ σερβα?βρε τι παθαμε μια φορα πηγα και εγω σε ακριβο πορδελο με ολα τα κομφορτ και την πατησα!Μπράβο ρε απόλυτε μας έλυσες την απορία. Ο Κόπερφιλντ έχει μεταμορφωθεί σε Σέρβα.
τυπε εδωσες πανω απο 9.99?ωχ λεσ να με εκαμε τσιμοθκι γκοπερφιλντ ντιμενοσ κατ σερβα?βρε τι παθαμε μια φορα πηγα και εγω σε ακριβο πορδελο με ολα τα κομφορτ και την πατησα!
ρε σθ δεν εχω τιποτα αηδονια!!ανηδονια .....συμπτωμα καταθλιψης.....