Νέα

Έχετε πλακωθεί για γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Έχετε πλακωθεί για γκόμενα? :tits2: :lheel: :fuck1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3:
Εδω ο καθενας μπορει να βαλει τη δικη του ιστορια.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

να πλακωθει καποιος με καποιον αλλον για γκομενα?δεν υπαρχει λογος.Τον παιρνεις απο το χερι,του εξηγεις τι γινεται σε περιπτωση που δεν εχει καταλαβει και του προτεινεις στουντιοτσαρκα.Ετσι λυνονται ολα τα προβληματα. :tits2:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

ακόμα και αν κάποιος σου πει ότι το έχει κάνει στις περισσότερες των περιπτώσεων πλακώνεται κανείς για τον εαυτό του όχι για την γκόμενα... δλδ για να πηδήξει την γκόμενα

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ακόμα και αν κάποιος σου πει ότι το έχει κάνει στις περισσότερες των περιπτώσεων πλακώνεται κανείς για τον εαυτό του όχι για την γκόμενα... δλδ για να πηδήξει την γκόμενα
:zfuck: :humpleg:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Παντα οταν εχει χρειαστει,δηλαδη οταν ο αγαμητος δεν καταλαβαινει ποτε μια κυρια συνοδευεται και ποτε οχι,και το παρατραβαει το σχοινη.
Εγω δεν το κανω για την γκομενα,ειναι οι αρχες μου ετσι.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οχι, ποτε.

Και αφου δεν το εχω κανει μεχρι τωρα, δεν φανταζομαι να γινει.

Ποτε δεν ξερεις βεβαια.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Παντα οταν εχει χρειαστει,δηλαδη οταν ο αγαμητος δεν καταλαβαινει ποτε μια κυρια συνοδευεται και ποτε οχι,και το παρατραβαει το σχοινη.
Εγω δεν το κανω για την γκομενα,ειναι οι αρχες μου ετσι.
+1
Οταν δεις οτι καποια συνοδευεται το σεβεσαι και δεν κανεις καφριλικια. Μερικοι καγκουρες δεν το καταλαβαινουν αυτο και προκαλουν προσβαλοντας ετσι και τον συνοδο. Εκει ισως θα τους ηταν αναγκαιο ενα μπερτακι  :knuppel:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
+1
Οταν δεις οτι καποια συνοδευεται το σεβεσαι και δεν κανεις καφριλικια. Μερικοι καγκουρες δεν το καταλαβαινουν αυτο και προκαλουν προσβαλοντας ετσι και τον συνοδο. Εκει ισως θα τους ηταν αναγκαιο ενα μπερτακι  :knuppel:

:rockon: :thumbsup:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
οχι γκομενες πλακώνονται για μενα... :dancing:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εκτος απο αυτο που λεει ο anal ,πιστευω πως αν μια γκομενα ειναι σωστη θα το δειξει μονη της στον αλλον οτι εχει συνοδο.αν δεν το δειξει κ απλα καθεται κ κοιταει τοτε δεν αξιζει καν τον κοπο να μπεις στη διαδικασια να φας τα μουτρα σου.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εκτος απο αυτο που λεει ο anal ,πιστευω πως αν μια γκομενα ειναι σωστη θα το δειξει μονη της στον αλλον οτι εχει συνοδο.αν δεν το δειξει κ απλα καθεται κ κοιταει τοτε δεν αξιζει καν τον κοπο να μπεις στη διαδικασια να φας τα μουτρα σου.

Αυτό ακριβώς. :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Εν τοιάυτη περιπτώσι πάμε σε τριο στούτζες. Προτεινεις χυμα παρτουζιτσα, ο καγκουρας θα γελαει και θα γουσταρει και η καριολα θα πει "μα για πουτανα με περασες?" και απαντας "ναι αφου τον κοιτας μωρη καριολα και ειμαι διπλα σου αρα καριολοπουτανα εισαι". 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μια φορα ημουν με μια γκομενα,και πηγαμε για ποτο σε μπαρ φιλου.
Το μωρο ντυμενο με ενα ωραιοτατο ντεκολτε,και απεναντι κοζαριζε αλβανος.
Παει η γκομενα τουαλετα απο πισω και το αλμπανι.
Μετα απο λιγο ερχεται η γκομενα και μου λεει οτι της την επεσε,λεγοντας της τη μουναρα που εισαι,και παμε να, παω αλλου
και κατι τετοια.
Παω τουαλετα και ο αλβανος κατουραγε με μισοανοιχτη πορτα,χωρις να του πω τιποτα τραβαω μια καρατια με το ποδι πανω στην πορτα και πεφτει το αλβανι στην τουαλετα,τα επαιξε μιλια δεν μπορουσε να αρθρωσει,και του εξηγησα με χονδρα κοφτα λογια
πως συμπεριφερονται οχι σε μια κυρια,αλλα σε εναν ανδρα οταν συνοδευει καποια,που στην τελικη ακομα και πουτανα να ηταν,δεν αλαζει τιποτα στουσ κανονες συμπεριφορας

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Μια φορα ημουν με μια γκομενα,και πηγαμε για ποτο σε μπαρ φιλου.
Το μωρο ντυμενο με ενα ωραιοτατο ντεκολτε,και απεναντι κοζαριζε αλβανος.
Παει η γκομενα τουαλετα απο πισω και το αλμπανι.
Μετα απο λιγο ερχεται η γκομενα και μου λεει οτι της την επεσε,λεγοντας της τη μουναρα που εισαι,και παμε να, παω αλλου
και κατι τετοια.
Παω τουαλετα και ο αλβανος κατουραγε με μισοανοιχτη πορτα,χωρις να του πω τιποτα τραβαω μια καρατια με το ποδι πανω στην πορτα και πεφτει το αλβανι στην τουαλετα,τα επαιξε μιλια δεν μπορουσε να αρθρωσει,και του εξηγησα με χονδρα κοφτα λογια
πως συμπεριφερονται οχι σε μια κυρια,αλλα σε εναν ανδρα οταν συνοδευει καποια,που στην τελικη ακομα και πουτανα να ηταν,δεν αλαζει τιποτα στουσ κανονες συμπεριφορας
καλα τον εκανες φιλε.εμενα μια φορα μου ετυχε ετσι σε παραλια με ενα ρωσσοποντιο.επεζε ρακετες με ενα αλλον και πετουσε ολο το μπαλακι σε μια γκομενα που ειχα και και καλα καταλαθος.1-2 την τριτη του εβαλα το μπαλακι στο κολο και την καταλαβε.και εκανε και τον κινεζο ο μαλακας οτι και καλα δεν καταλαβαινε ελληνικα.αλλα μολις επεσε το χαστουκι την καταλαβε κανονικα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα τον εκανες φιλε.εμενα μια φορα μου ετυχε ετσι σε παραλια με ενα ρωσσοποντιο.επεζε ρακετες με ενα αλλον και πετουσε ολο το μπαλακι σε μια γκομενα που ειχα και και καλα καταλαθος.1-2 την τριτη του εβαλα το μπαλακι στο κολο και την καταλαβε.και εκανε και τον κινεζο ο μαλακας οτι και καλα δεν καταλαβαινε ελληνικα.αλλα μολις επεσε το χαστουκι την καταλαβε κανονικα.
τυπε μου :rockon:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
σιγα μην πλακωθω για πουτανα.και για τα φιλαρακια παραπανω ειναι τυχεροι που δεν τους εβγαλαν οι αλβανορωσοι κανα σιδερικο η κανα μαχαιρι.δεν ειναι να παιζεις με αυτα εκτος και αν ο αλλος το παρακανει αλλα και παλι καλο ειναι να αποφευγεται το  :hammer:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom