You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε πλακωθεί για γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 141
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Έχετε πλακωθεί για γκόμενα?
Εδω ο καθενας μπορει να βαλει τη δικη του ιστορια.
να πλακωθει καποιος με καποιον αλλον για γκομενα?δεν υπαρχει λογος.Τον παιρνεις απο το χερι,του εξηγεις τι γινεται σε περιπτωση που δεν εχει καταλαβει και του προτεινεις στουντιοτσαρκα.Ετσι λυνονται ολα τα προβληματα.
Οχι
ακόμα και αν κάποιος σου πει ότι το έχει κάνει στις περισσότερες των περιπτώσεων πλακώνεται κανείς για τον εαυτό του όχι για την γκόμενα... δλδ για να πηδήξει την γκόμενα
ακόμα και αν κάποιος σου πει ότι το έχει κάνει στις περισσότερες των περιπτώσεων πλακώνεται κανείς για τον εαυτό του όχι για την γκόμενα... δλδ για να πηδήξει την γκόμενα
Οχι.
Τα λογια εξαλλου πονανε πιο πολυ απο την χειροδικια! ;)
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
+1Παντα οταν εχει χρειαστει,δηλαδη οταν ο αγαμητος δεν καταλαβαινει ποτε μια κυρια συνοδευεται και ποτε οχι,και το παρατραβαει το σχοινη.
Εγω δεν το κανω για την γκομενα,ειναι οι αρχες μου ετσι.
Οταν δεις οτι καποια συνοδευεται το σεβεσαι και δεν κανεις καφριλικια. Μερικοι καγκουρες δεν το καταλαβαινουν αυτο και προκαλουν προσβαλοντας ετσι και τον συνοδο. Εκει ισως θα τους ηταν αναγκαιο ενα μπερτακι
+1
Οταν δεις οτι καποια συνοδευεται το σεβεσαι και δεν κανεις καφριλικια. Μερικοι καγκουρες δεν το καταλαβαινουν αυτο και προκαλουν προσβαλοντας ετσι και τον συνοδο. Εκει ισως θα τους ηταν αναγκαιο ενα μπερτακι
Επισκέπτης
Οχι.
Τα λογια εξαλλου πονανε πιο πολυ απο την χειροδικια! ;)
Ὄχι φίλτατε, αἱ πυγμαὶ καὶ τὰ λακτίσματα πονοῦν περισσότερον! Εἶναι βέβαιον!
Ὄχι φίλτατε, αἱ πυγμαὶ καὶ τὰ λακτίσματα πονοῦν περισσότερον! Εἶναι βέβαιον!
Δεν θα διαφωνισω. Εχω μαθει ομως να χτυπαω με αλλους τροπους εγω!
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
οχι γκομενες πλακώνονται για μενα...
εκτος απο αυτο που λεει ο anal ,πιστευω πως αν μια γκομενα ειναι σωστη θα το δειξει μονη της στον αλλον οτι εχει συνοδο.αν δεν το δειξει κ απλα καθεται κ κοιταει τοτε δεν αξιζει καν τον κοπο να μπεις στη διαδικασια να φας τα μουτρα σου.
εκτος απο αυτο που λεει ο anal ,πιστευω πως αν μια γκομενα ειναι σωστη θα το δειξει μονη της στον αλλον οτι εχει συνοδο.αν δεν το δειξει κ απλα καθεται κ κοιταει τοτε δεν αξιζει καν τον κοπο να μπεις στη διαδικασια να φας τα μουτρα σου.
Αυτό ακριβώς.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εν τοιάυτη περιπτώσι πάμε σε τριο στούτζες. Προτεινεις χυμα παρτουζιτσα, ο καγκουρας θα γελαει και θα γουσταρει και η καριολα θα πει "μα για πουτανα με περασες?" και απαντας "ναι αφου τον κοιτας μωρη καριολα και ειμαι διπλα σου αρα καριολοπουτανα εισαι".
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μια φορα ημουν με μια γκομενα,και πηγαμε για ποτο σε μπαρ φιλου.
Το μωρο ντυμενο με ενα ωραιοτατο ντεκολτε,και απεναντι κοζαριζε αλβανος.
Παει η γκομενα τουαλετα απο πισω και το αλμπανι.
Μετα απο λιγο ερχεται η γκομενα και μου λεει οτι της την επεσε,λεγοντας της τη μουναρα που εισαι,και παμε να, παω αλλου
και κατι τετοια.
Παω τουαλετα και ο αλβανος κατουραγε με μισοανοιχτη πορτα,χωρις να του πω τιποτα τραβαω μια καρατια με το ποδι πανω στην πορτα και πεφτει το αλβανι στην τουαλετα,τα επαιξε μιλια δεν μπορουσε να αρθρωσει,και του εξηγησα με χονδρα κοφτα λογια
πως συμπεριφερονται οχι σε μια κυρια,αλλα σε εναν ανδρα οταν συνοδευει καποια,που στην τελικη ακομα και πουτανα να ηταν,δεν αλαζει τιποτα στουσ κανονες συμπεριφορας
Μετα απο λιγο ερχεται η γκομενα και μου λεει οτι της την επεσε,λεγοντας της τη μουναρα που εισαι,και παμε να, παω αλλου
και κατι τετοια.
Παω τουαλετα και ο αλβανος κατουραγε με μισοανοιχτη πορτα,χωρις να του πω τιποτα τραβαω μια καρατια με το ποδι πανω στην πορτα και πεφτει το αλβανι στην τουαλετα,τα επαιξε μιλια δεν μπορουσε να αρθρωσει,και του εξηγησα με χονδρα κοφτα λογια
πως συμπεριφερονται οχι σε μια κυρια,αλλα σε εναν ανδρα οταν συνοδευει καποια,που στην τελικη ακομα και πουτανα να ηταν,δεν αλαζει τιποτα στουσ κανονες συμπεριφορας
καλα τον εκανες φιλε.εμενα μια φορα μου ετυχε ετσι σε παραλια με ενα ρωσσοποντιο.επεζε ρακετες με ενα αλλον και πετουσε ολο το μπαλακι σε μια γκομενα που ειχα και και καλα καταλαθος.1-2 την τριτη του εβαλα το μπαλακι στο κολο και την καταλαβε.και εκανε και τον κινεζο ο μαλακας οτι και καλα δεν καταλαβαινε ελληνικα.αλλα μολις επεσε το χαστουκι την καταλαβε κανονικα.Μια φορα ημουν με μια γκομενα,και πηγαμε για ποτο σε μπαρ φιλου.
και κατι τετοια.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μουκαλα τον εκανες φιλε.εμενα μια φορα μου ετυχε ετσι σε παραλια με ενα ρωσσοποντιο.επεζε ρακετες με ενα αλλον και πετουσε ολο το μπαλακι σε μια γκομενα που ειχα και και καλα καταλαθος.1-2 την τριτη του εβαλα το μπαλακι στο κολο και την καταλαβε.και εκανε και τον κινεζο ο μαλακας οτι και καλα δεν καταλαβαινε ελληνικα.αλλα μολις επεσε το χαστουκι την καταλαβε κανονικα.
σιγα μην πλακωθω για πουτανα.και για τα φιλαρακια παραπανω ειναι τυχεροι που δεν τους εβγαλαν οι αλβανορωσοι κανα σιδερικο η κανα μαχαιρι.δεν ειναι να παιζεις με αυτα εκτος και αν ο αλλος το παρακανει αλλα και παλι καλο ειναι να αποφευγεται το
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις