apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν το περιμενα αυτο απτον αχαχουχα :Sτου μιλησε ασχημα στα πμ που επαιξαν μας ειπε,βρηκαμε και τον μπελα μας μετα,πηγαμε να κανουμε το καλο και μπλεξαμε
τυπε δεν το περιμενα αυτο απτον αχαχουχα :Sτου μιλησε ασχημα στα πμ που επαιξαν μας ειπε,βρηκαμε και τον μπελα μας μετα,πηγαμε να κανουμε το καλο και μπλεξαμε
ουτε εμεις,μας εκανε ρεζιλι στην κοπελα,ο σφερδεκλος το φυσαει και δεν κρυωνειτυπε δεν το περιμενα αυτο απτον αχαχουχα :S
εγω για τραβελι ξερω
οτι βγηκε κ του εκατσε τραβελι
και ετρεχε στην πανορμου σαββατο βραδυ με πουκαμισακι και λινο παντελονι
* για πες λεπτομερειες
ειχε μιλησει με τον απολυτο και του ειπε οτι αφησε εγκυο τον αντζελα και εχει τρεχαματα
τυχερος ο σφεο αντζελας εχει φερραρικο κ μας γαμαει ολους
Λάθος σου τα είπανεεγω ξερω οτι εψηνες μια απο εδω να την γαμησεις κ στο τσακ στην γαμησε το μισο σαιτ
Εκλεκτικός πες καλύτεραΕγω γιατι δεν έχω γαμήσει ρε παιδιά γυναίκα που γνώρισα απο τι internet?
Μαλάκας είμαι?
Εκλεκτικός πες καλύτερα
φιλε κατσε εδω,υπαρχουν κατι κοριτσαροι που ειναι κουκλια,θα γαμησεις ευκολαΕγω γιατι δεν έχω γαμήσει ρε παιδιά γυναίκα που γνώρισα απο τι internet?
Μαλάκας είμαι?
Εκλεκτικός πες καλύτερα
σαν τον αχαχουχα και εσυ εισαι ε;Αυτό το έχω
Εγω γιατι δεν έχω γαμήσει ρε παιδιά γυναίκα που γνώρισα απο τι internet?
Μαλάκας είμαι?
γιατι δεν το πιστευεις;πιστευω οτι τον κυνηγανε πολλες αλλα δεν παει με ολεςαχαχαχαχαχ
εκλεκτικεεεεεεεεεεεεε μουυυυ
τζιμι τυπε ορμαη χορευτρια μας ψαχνει γι αγορι παντως...να δωθει σωματικα και ψυχικα
Ο αχαχουχας είναι μοναδικός! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σαν τον αχαχουχα και εσυ εισαι ε;
μπαααααααααααααααααααααααααγιατι δεν το πιστευεις;πιστευω οτι τον κυνηγανε πολλες αλλα δεν παει με ολες