Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μια προσωπική εμπειρία από ενασχόληση με το άθλημα
κατά τα έτη 1998-2002.Αυτές που έκαναν τσατ
και ήθελαν ατέλειωτη επικοινωνία μέσω email,sms κτλ
μέχρι να βγουν με κάποιον
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΠΑΖΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΑΣΧΗΜΟ,
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ  ΛΕΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΟΝΕΣ.

Οι μπάνικες γκόμενες που ψάχνονταν μέσω ίντερνετ τοτε
έβαζαν αγγελίες κτλ και έβγαιναν άμεσα για καφέ.
Χωρίς πολλά πολλά. Ωστόσο αυτές χυλοπίτιαζαν πολύ πιο εύκολα
από άλλες αντίστοιχης εμφάνισης που γνώριζα με άλλο τρόπο.
Οι μπάνικες ήταν δηλ αυτό που λέω "serial daters".
Έβγαιναν με 5.000 για να γαμηθούν με έναν ........

(βέβαια κι εγώ είχα πάει για καφέ μέχρι και με 4, στο ίδιο καφέ  ,
σε ένα απόγευμα).
χαχαχα δικος μου εισαι εσυ....!Εγω ειχα κανονισει με 6 γκομενες στο ιδιο καφε στο συνταγμα με διαφορα 30 λεπτων το καθενα...!Στο τελος με της 2 βρεθηκα οι αλλες ειχαν fake φωτο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
1998-2002 τι μου θυμίσατε τώρα ρε αλήτες. Από μπάζα ως μουνάρες απ όλα είχε ο μπαξες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Μέ 5 γυναίκες καί τρία τραβέλια ....άπο τό face book !!

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.983
Πόντοι
6.415
Ανακάλυψα ότι στο zoo άρχισαν να κυκλοφορούν και call girls...Είναι προφανώς ο νέος τρόπος να παρουσιαζονται ως amateur που θέλουν δωράκι...η μπορεί να είναι πράγματι amateur...

Είμαι Θεσσαλονίκη και ήδη έχω βρει μια αλλά το σκέφτομαι...γιατί μπορεί να είνα άνθρακας ο θησαυρός...

totemaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
απο το ιντερνετ γνωρισα την τελευταια μου γκομενα οποτε ναι εκανα σεξ με καποια που γνωρισα απο το ιντερνετ, πιανετε;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
απο το ιντερνετ γνωρισα την τελευταια μου γκομενα οποτε ναι εκανα σεξ με καποια που γνωρισα απο το ιντερνετ, πιανετε;

Και βέβαια. Αλλά το θέμα του νήματος ρωτάει (αν θέλεις απαντάς) και από ποιό site.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Τα έχουμε ξαναπεί, νομίζω, για το θέμα. Η προωπική μου εμπειρία συνίσταται σε κάπου 25 άτομα (υπόψιν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο άθλημα εδώ και 10 περίπου χρόνια). Προέλευση: singles και adult παλαιότερα, parea και tagged τελευταία. Υπήρξε και μια κουφή περίπτωση αλλοδαπής από το My Space. Μιλάω για ηλικίες 35 με 52 (τώρα είμαι 50 χρονών), δεν έχω ιδέα τι παίζεται με νεαρόκοσμο (εκεί φαντάζομαι πως το fb είναι το κύριο όχημα). Τα πράγματα θεωρώ πως είναι μάλλον απλά, αρκεί να έχεις την εμπειρία και την διορατικότητα να αντιληφθείς τις διαθεσεις του άλλου και να διαχειρίζεσαι κατάλληλα την επαφή έτσι ώστε να μην σπαταλάς ατέλειωτο χρόνο με το νετ. Με το zoo δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, οποιαδήποτε πληροφορία΄είναι ευπρόσδεκτη. Τα πράγματα τελευταίως είνα ελαφρώς πεσμένα πάντως, αφενός στο parea υπάρχουν πολλές (προφανώς με κάποιο τρόπο αμοιβόμενες από το site) που βρίσκονται εκεί μόνο για να σε κρατάνε on line, αφ ετέρου στο tagged, πολλές (;) μπαίνουν μόνο για να παίξουν διάφορα παιχνίδια που προσφέρει το tagged στα μέλη. Αξιοσημειωτη επίσης είναι η συχνή εμφάνιση επαγγελματιών, κυρίως εγχρώμων αλλά και free lancers. Πάντως, πάντα για τα ηλικιακά δεδομένα που περιέγραψα, τα πρέαγματα είναι μάλλον απλά, ή τέλος πάντωνόσο απλά είναι και στην καθημερινότητα εκ΄τος δικτύου. Καλά βόλια. Κι ένα τιπ: Γενικώς προτιμάτε προφίλ χωρίς "πραγματικές" φωτογραφίες και φυσικά προφίλ που κάτι γράφουν επί προσωπικού. Αν κάποιος διαθέτει χρόνο για να συμπληρώσει διάφορα πεδία που ζητά το εκάστοτε site, σημαίνει πως έχει μπει για να βρει κι όχι απλώς για να χαζέψει (άλλη σημαντική ομάδα μελών αυτή, βασικά υπάληλοι).

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
απο Mirc Παλια και τα τελευταια χρονια απο ΖΟΟ!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εγω απο αυτο το σιτε, πριν 1 με 1,5 χρονο !!!

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Για όσους έχουν  ασχοληθεί με το θέμα πάντως κι έχουν κι ένα Χ αριθμό εμπειριών, θα ήταν ενδιαφέρουσα η καταγραφή των επαγελμάτων που εξασκούν οι μέσω νετ ερωτικοί σύντροφοι.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Για όσους έχουν  ασχοληθεί με το θέμα πάντως κι έχουν κι ένα Χ αριθμό εμπειριών, θα ήταν ενδιαφέρουσα η καταγραφή των επαγελμάτων που εξασκούν οι μέσω νετ ερωτικοί σύντροφοι.
τα παντα!απο πωλητριες μεχρι δικηγορινες και γιατρινες θα βρεις εκει μεσα..
γενικα ολες ψαχνονται.ακομα και οι δεσμευμενες που μπαινουν μπαινουν για να βρουν επικοινωνια αρα και σεξ στην ουσια γιατι λιγο πολυ αυτα αλληλοσυνδεονται..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να βρεις να πηδηξεις απο το νετ  :S

Stories