Τα έχουμε ξαναπεί, νομίζω, για το θέμα. Η προωπική μου εμπειρία συνίσταται σε κάπου 25 άτομα (υπόψιν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο άθλημα εδώ και 10 περίπου χρόνια). Προέλευση: singles και adult παλαιότερα, parea και tagged τελευταία. Υπήρξε και μια κουφή περίπτωση αλλοδαπής από το My Space. Μιλάω για ηλικίες 35 με 52 (τώρα είμαι 50 χρονών), δεν έχω ιδέα τι παίζεται με νεαρόκοσμο (εκεί φαντάζομαι πως το fb είναι το κύριο όχημα). Τα πράγματα θεωρώ πως είναι μάλλον απλά, αρκεί να έχεις την εμπειρία και την διορατικότητα να αντιληφθείς τις διαθεσεις του άλλου και να διαχειρίζεσαι κατάλληλα την επαφή έτσι ώστε να μην σπαταλάς ατέλειωτο χρόνο με το νετ. Με το zoo δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, οποιαδήποτε πληροφορία΄είναι ευπρόσδεκτη. Τα πράγματα τελευταίως είνα ελαφρώς πεσμένα πάντως, αφενός στο parea υπάρχουν πολλές (προφανώς με κάποιο τρόπο αμοιβόμενες από το site) που βρίσκονται εκεί μόνο για να σε κρατάνε on line, αφ ετέρου στο tagged, πολλές (;) μπαίνουν μόνο για να παίξουν διάφορα παιχνίδια που προσφέρει το tagged στα μέλη. Αξιοσημειωτη επίσης είναι η συχνή εμφάνιση επαγγελματιών, κυρίως εγχρώμων αλλά και free lancers. Πάντως, πάντα για τα ηλικιακά δεδομένα που περιέγραψα, τα πρέαγματα είναι μάλλον απλά, ή τέλος πάντωνόσο απλά είναι και στην καθημερινότητα εκ΄τος δικτύου. Καλά βόλια. Κι ένα τιπ: Γενικώς προτιμάτε προφίλ χωρίς "πραγματικές" φωτογραφίες και φυσικά προφίλ που κάτι γράφουν επί προσωπικού. Αν κάποιος διαθέτει χρόνο για να συμπληρώσει διάφορα πεδία που ζητά το εκάστοτε site, σημαίνει πως έχει μπει για να βρει κι όχι απλώς για να χαζέψει (άλλη σημαντική ομάδα μελών αυτή, βασικά υπάληλοι).