Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
πο ρε φίλε..πρέπει να σαι πολύ λούζερ,όχι επειδή δεν έχει πηδήξει κάποια που γνώρισες στο ιντερνετ...[size=10pt]αλλά επειδή το θεωρείς απίθανο κι όλας!!![/size]  :s&m_2:
Δεν είπα ότι είναι απίθανο, απλά εξαιρετικά σπάνιο. Πλέον ο κυβερνοχώρος δεν αποτελεί προνόμιο λίγων που είχαν πρόσβαση, αλλά μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι. Συνεπώς, έχει γίνει πολύ πιο δύσκολο να ξεχωρίσεις από παλιά. Και δεν ήξερα ότι πετυχημένος στη ζωή θεωρείται αυτός που έχει πηδήξει από το ίντερνετ.
Πάντως, με έχετε καταπλήξει, γιατί προσωπικά τις περισσότερες φορές που είχα στείλει σε άγνωστη από το φβ, δεν μπήκε καν στον κόπο να μου απαντήσει. Ή ακόμα κι αν απάντησε, είτε σταμάτησε σε κάποιο σημείο να μου γράφει, είτε η μεταξύ μας σχέση δεν εξελίχθηκε σε σεξουαλικό επίπεδο ούτε κατ' ελάχιστο. Έφτιαξα τώρα λογαριασμό στο parea, να δω από κει τι παίζει. Μπορείτε όμως να μου λύσετε την απορία τι ειδικός χειρισμός χρειάζεται τέλος πάντων κι εσείς τα καταφέρνετε;

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Δεν είπα ότι είναι απίθανο, απλά εξαιρετικά σπάνιο. Πλέον ο κυβερνοχώρος δεν αποτελεί προνόμιο λίγων που είχαν πρόσβαση, αλλά μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι. Συνεπώς, έχει γίνει πολύ πιο δύσκολο να ξεχωρίσεις από παλιά. Και δεν ήξερα ότι πετυχημένος στη ζωή θεωρείται αυτός που έχει πηδήξει από το ίντερνετ.
Πάντως, με έχετε καταπλήξει, γιατί προσωπικά τις περισσότερες φορές που είχα στείλει σε άγνωστη από το φβ, δεν μπήκε καν στον κόπο να μου απαντήσει. Ή ακόμα κι αν απάντησε, είτε σταμάτησε σε κάποιο σημείο να μου γράφει, είτε η μεταξύ μας σχέση δεν εξελίχθηκε σε σεξουαλικό επίπεδο ούτε κατ' ελάχιστο. Έφτιαξα τώρα λογαριασμό στο parea, να δω από κει τι παίζει. Μπορείτε όμως να μου λύσετε την απορία τι ειδικός χειρισμός χρειάζεται τέλος πάντων κι εσείς τα καταφέρνετε;

ρε φιλε εστειλες μια φορα ενα μηνυμα και κατι εγινε

θελει πολυ χρονο

μα παρα πολυ χρονο

αν δεν τον διαθετεις μην προσπαθησεις καν

εγω μπορει να στελνω μηνυμα και σε 50 διαφορετικες τη μερα (ισως και να λεω λιγες)

πολλαπλασιασε το αυτο επι 5 μερες τη βδομαδα

ετσι γαμας απο το νετ

θεμα στατιστικης ειναι και να εχεις και λιγο μπλα μπλα

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

θελει πολυ χρονο

μα παρα πολυ χρονο

εγω μπορει να στελνω μηνυμα και σε 50 διαφορετικες τη μερα (ισως και να λεω λιγες)

ετσι γαμας απο το νετ

κ μια καλη φωτογρφια! :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...και η γνωστη καραμέλα, οτι στο ιντερνετ μπαινουν για να ψαχτουν μονο ασχημες.
Ενας ακομη ειδημων του καναπε.

κοιτα ποιοι συμπνεουν στις αποψεις. ο μπολντης και ο βριλ. γνωστοι γαμιαδες και οι δυο  :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060

θελει πολυ χρονο

μα παρα πολυ χρονο

ετσι γαμας απο το νετ

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Δηλαδή τι παραπάνω θέλει από ένα μήνυμα; Να κάνεις comment και like πρώτα στα post της λεγάμενης, για να προετοιμάσεις το έδαφος;
Αν είναι έτσι όπως μου τα περιγράφεις, άλλη δουλειά δεν πρέπει να κάνεις κάθε μέρα απ' το να στέλνεις αιτήματα φιλίας.
Οι στατιστικές σου τι λένε περίπου; Ότι από τις 100 πόσες σου μιλάνε και πόσες σου κάθονται;

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Δηλαδή τι παραπάνω θέλει από ένα μήνυμα; Να κάνεις comment και like πρώτα στα post της λεγάμενης, για να προετοιμάσεις το έδαφος;
Αν είναι έτσι όπως μου τα περιγράφεις, άλλη δουλειά δεν πρέπει να κάνεις κάθε μέρα απ' το να στέλνεις αιτήματα φιλίας.
Οι στατιστικές σου τι λένε περίπου; Ότι από τις 100 πόσες σου μιλάνε και πόσες σου κάθονται;
Αν μιλαμε για το φεις μπουκ οι στατιστικες καθοριζονται απο το ποσο δουλευεις το προφιλ σου και το πως εισαι εμφανισιακως δεν υπαρχει αντικειμενικη στατιστικη.
Οσο για τα λαικ και τα κομμεντς τα κανουν οι λουσερς δηλαδη η πλειοψηφια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Αν μιλαμε για το φεις μπουκ οι στατιστικες καθοριζονται απο το ποσο δουλευεις το προφιλ σου και το πως εισαι εμφανισιακως δεν υπαρχει αντικειμενικη στατιστικη.
Οσο για τα λαικ και τα κομμεντς τα κανουν οι λουσερς δηλαδη η πλειοψηφια
Έχω βάλει την καλύτερή μου φωτογραφία. Το προφίλ μου το ανανεώνω αραιά και που, γιατί κατά βάθος διαφωνώ με τη φιλοσοφία των social media.
Δηλαδή εσύ τους μιλάς απευθείας;

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έχω βάλει την καλύτερή μου φωτογραφία. Το προφίλ μου το ανανεώνω αραιά και που, γιατί κατά βάθος διαφωνώ με τη φιλοσοφία των social media.
Δηλαδή εσύ τους μιλάς απευθείας;
Και την καλυτερη σου φοτο να βαλεις αν εισαι σα μουμια δεν αλλαζει τιποτα ,οταν λεω να δουλευεις το προφιλ σου εννοω να βγαζεις φοτο με γυναικες κυριως και να δειχνεις κοινωνικος.
θελει πολυ δουλεια το φβ και οι μουναρες δεν θα ασχοληθουν μαζι σου αν δεν εισαι ωραιος
Εμενα συνηθως αν μιλησω με καποια μου απανταν αμεσως  αλλα δεν το χρησιμοποιω το φβ για γνωριμιες.
Αλλα στη φοτο που εχω ειμαι κουκλος.
Παρολα αυτα λογω ελλειψης φοτογενειας δεν εχω αλλες φοτο και δεν το χρησιμοποιω και με εκνευριζει κιολας το φβ,με ολες τις βλαμμενες και τα λαικς και τις βλακειες τους

achilles66

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2012
Like
34
Πόντοι
1
θέλει πού κυνήγι καί πολύ επιμονή.
Σήμερα έχω ραντεβού μέ μιά παντρεμένη πού γνώρισα χτές βράδυ στό ζοο γιά σεξ.
Είναι η δεύτερη μες στό καλοκαιρι
Αλλα κάθομαί κάθε μέρα τουλάχιστον 3 ώρες καί στέλνω μυνήματα.. κάπου 200 τήν ημέρα..

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
θέλει πού κυνήγι καί πολύ επιμονή.
Σήμερα έχω ραντεβού μέ μιά παντρεμένη πού γνώρισα χτές βράδυ στό ζοο γιά σεξ.
Είναι η δεύτερη μες στό καλοκαιρι
Αλλα κάθομαί κάθε μέρα τουλάχιστον 3 ώρες καί στέλνω μυνήματα.. κάπου 200 τήν ημέρα..
Και στο ζοο πληρωνεις κι ολας ε,ποσα σου βγαινουν τον μηνα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα αμα μαθετε με ποια μιλουσε και χαιροταν ο αλεξ
και πως ειναι αυτη... θα γελατε μεχρι δακρυων

επειδη λεει εμενα προπονητη του καναπε....
:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

θελει πολυ χρονο

μα παρα πολυ χρονο

ετσι γαμας απο το νετ

να στειλεις σε 1000 για να γαμησεις τη μια ελεος ρε φιλε
ολοι δημοσιοι υπαλληλοι ειστε εδω μεσα !!!!!!!!!!!!! ή βολεμενοι
που ολη μερα κυνηγανε σαβουρες στο ιντερνετ χαχαχα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

θελει πολυ χρονο

μα παρα πολυ χρονο

ετσι γαμας απο το νετ

Εμένα πάντως όλο πατσαβούρες μου τυχαίνανε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και την καλυτερη σου φοτο να βαλεις αν εισαι σα μουμια δεν αλλαζει τιποτα ,οταν λεω να δουλευεις το προφιλ σου εννοω να βγαζεις φοτο με γυναικες κυριως και να δειχνεις κοινωνικος.
θελει πολυ δουλεια το φβ και οι μουναρες δεν θα ασχοληθουν μαζι σου αν δεν εισαι ωραιος
Εμενα συνηθως αν μιλησω με καποια μου απανταν αμεσως  αλλα δεν το χρησιμοποιω το φβ για γνωριμιες.
Αλλα στη φοτο που εχω ειμαι κουκλος.
Παρολα αυτα λογω ελλειψης φοτογενειας δεν εχω αλλες φοτο και δεν το χρησιμοποιω και με εκνευριζει κιολας το φβ,με ολες τις βλαμμενες και τα λαικς και τις βλακειες τους

χαχαχαχα και που θα της βρουνε τις γυναικες να βγουνε μαζι τους φωτογραφια
?????

ελεος καλα νταξει πατε και πεφτετε σε ολα τα ψωνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom