Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 18.985
- Πόντοι
- 4.646
Σορρυ ρε φίλε, δεν το είδα, δεν φορούσα τα γυαλιά μου, σε ευχαριστώ για την υπόδειξηΤο ποστ του έγινε πριν 15 χρόνια.
Το ποστ του έγινε πριν 15 χρόνια.
Σορρυ ρε φίλε, δεν το είδα, δεν φορούσα τα γυαλιά μου, σε ευχαριστώ για την υπόδειξηΤο ποστ του έγινε πριν 15 χρόνια.
Το ποστ του έγινε πριν 15 χρόνια.
Όχι δεν τρέχει τίποτα. Έχει και πλάκα κιόλας. Θα ήθελα να απαντούσε ένας τέτοιος μετά από τόσα χρόνια.Σορρυ ρε φίλε, δεν το είδα, δεν φορούσα τα γυαλιά μου, σε ευχαριστώ για την υπόδειξη
Αυτό και μόνο για μένα είναι η κατάντια και ο πάτος.Με μια μια Χωρισμενη με 2-3 παιδια
Κανεις δεν εστελε πμ, σου ειπα το ζησαμε-εμπειρια,Εγώ σου λέω ότι είναι απίστευτο αυτό που λες αλλά δεν σου είπα ότι λες ψέμματα. Δεν το έχω για χόμπι σίγουρα, άλλοι που το κυνηγούν θα έχουν παραξενευτεί και θα σου στείλουν και π.μ. Για μένα είναι κάτι που δεν λειτουργεί και δεν αξίζει τον κόπο. Δηλαδή ο πελάτης δεν θα ξεχάσει ποτέ οτι η άλλη είναι πουτανα κι η πουτανα δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι ο άλλος είναι πελάτης. Δεν εχουν δηλαδη εμπιστοσύνη μεταξύ τους. Τα έχω γράψει κι αλλού εκτενέστερα. Είναι σπάνια η ευτυχία. Αυτά.
Φιλε εαν με καβλωνει, γαμαω και χωρισμενη με 10 παιδιαΑυτό και μόνο για μένα είναι η κατάντια και ο πάτος.
Η αρνητική κλίμακα.
Για αυτό δεν πρέπει καν να κάνεις γνωριμίες.
Με εργαζόμενη , αν είσαι ειδικά από μία ηλικία και μετά , μπορείς να περάσεις εξαιρετικά.
Το ότι η ελληνική κοινωνία δεν το αποδέχεται , είναι άλλο θέμα.
Η πραγματικότητα όμως είναι , ότι το 95% των τελείως κατεστραμμένων ανδρών
καταστράφηκαν μέσα από γάμους που ήταν απολύτως αποδεκτοί από την ελληνική κοινωνία.
Δεν το συζητά όμως κανείς.
Συζητάνε το άλλο 5% .
Εκεί είναι το λάθος σου.Φιλε εαν με καβλωνει, γαμαω και χωρισμενη με 10 παιδια
-γαμαω ειπα, οχι σχεση.....-
Εχω Μονιμη σχεση την οποια δεν την Αφηνω...Εκεί είναι το λάθος σου.
Νομίζεις ότι ελέγχεις την κατάσταση .
Όλοι όσοι πούλησαν σπορ αμάξια για να πάρουν ... σουβ ... να κουβαλάνε τα παιδιά της άλλης ...
να γαμήσουν πήγαν ...........
Ήταν μία από τις πρώτες ταινίες του κινηματογράφου, σύντομη , βουβή , γαλλία 1900 κάτι .
Ο ΠΟΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ .........
Στην περίπτωσή μας έχουμε να κάνουμε με ...
ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ .........
Τους γαμήθηκε η ζωή, η ηρεμία, η περιουσία, η τσέπη , το σπίτι , το αυτοκίνητο , το όνομα ....
Καλή τύχη ..............Την 1 που ψηνω εχει 2 παιδια, χωρισμενη.......πηδας και φευγεις...
εχω τα Ασφαλιστικα μου....... τι εννοεισ με αυτό?Εχω Μονιμη σχεση την οποια δεν την Αφηνω...
εχω τα Ασφαλιστικα μου.......
Την 1 που ψηνω εχει 2 παιδια, χωρισμενη.......πηδας και φευγεις...
Εχω την σειρα μου, την μονιμη σχεση μου, την ποιοτικη καθημερινοτητα μουεχω τα Ασφαλιστικα μου....... τι εννοεισ με αυτό?
Καλημέρα,
Έχω κάνει σύντομη σχέση με μία Ρωσίδα που δούλευε ανεξάρτητη.
Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσει μία τέτοια σχέση και οι περιπτώσεις που έχουν καταλήξει σε γάμο (happily ever after) είναι ελάχιστες
τρομακτικο!!!!!!!!Πας πανω απο 10 φορες στην σερξεργαζόμενη που σου αρεσει και αφηνεις απο την 11η μπουρμπουάρ δυνατο και δωρο.
Το ιδιο κανεις και την 12η και κανεις προταση να πατε για φαγητό.
Οι 5 στις 10 λενε ναι.
Μετα αρχίζει η περιπέτεια σου.
Αυτες οι κοπελες βασικα θελουν εναν αντρα ΑΤΜ.
Ολες εχουν χρεη στο ΙΚΑ, στο δημόσιο, σε ιδιώτες κλπ.Μετα πρεπει να στελνει και χρηματικά ποσα στην οικογενεια της.Και αυτα εσυ τα αναλαμβάνεις.
Αναλαμβανεις ταυτόχρονα και τον ρόλο του σπόνσορα.
Αλλα μεγαλη προσοχή μονο μην ειναι σε σχεση παράλληλη με κάναν ποινικό.
Σε περιπτωση που ζηλέψει ο ποινικός και σε βάλει στο μάτι δεν θα σε σώσει ουτε η αστυνομία, ουτε η εισαγγελία, αλλα ουτε και ο Θεός ο ίδιος.
Υπαρχει φυσικα και το καλό σεναριο να την βαλει να σου κανει ψευδή καταγγελία να σε χώσει στο κάγκελο.Τουλάχιστον σε αυτο ζεις.
Βλεπω ξερεις και την Αλλη πλευρα του θεματος.........Πας πανω απο 10 φορες στην σερξεργαζόμενη που σου αρεσει και αφηνεις απο την 11η μπουρμπουάρ δυνατο και δωρο.
Το ιδιο κανεις και την 12η και κανεις προταση να πατε για φαγητό.
Οι 5 στις 10 λενε ναι.
Μετα αρχίζει η περιπέτεια σου.
Αυτες οι κοπελες βασικα θελουν εναν αντρα ΑΤΜ.
Ολες εχουν χρεη στο ΙΚΑ, στο δημόσιο, σε ιδιώτες κλπ.Μετα πρεπει να στελνει και χρηματικά ποσα στην οικογενεια της.Και αυτα εσυ τα αναλαμβάνεις.
Αναλαμβανεις ταυτόχρονα και τον ρόλο του σπόνσορα.
Αλλα μεγαλη προσοχή μονο μην ειναι σε σχεση παράλληλη με κάναν ποινικό.
Σε περιπτωση που ζηλέψει ο ποινικός και σε βάλει στο μάτι δεν θα σε σώσει ουτε η αστυνομία, ουτε η εισαγγελία, αλλα ουτε και ο Θεός ο ίδιος.
Υπαρχει φυσικα και το καλό σεναριο να την βαλει να σου κανει ψευδή καταγγελία να σε χώσει στο κάγκελο.Τουλάχιστον σε αυτο ζεις.
δυστηχωσ υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματοςΒλεπω ξερεις και την Αλλη πλευρα του θεματος.........
ναι τα χρεη παιζουν,ναι η οικογενεια πισω παιζει,οπως παιζουν και οι ποινικοι.......
Για το τελευταιο σε μια που προσπαθησα να το προχωρησω μαζι της μου λεει με νοημα......................
==Αστο γιατι θα μπλεξουμε ασχημα......αστο/ξεχνατο......==
δυστηχωσ υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος