Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 191 23,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 298 37,3%
  • Ισως

Ψήφοι: 163 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 147 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    799

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
19
Like
11.490
Πόντοι
4.496
Pay Me Kim Kardashian GIF by GQ
εσε ρε..........ΣΟΒΑΡΑ????????????????????????????????????????????????????????????

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
579
Πόντοι
81
Αυτές που κάνουν σχέσεις με πελάτες είναι οι κάποιες σπάνιες μικρές σε ηλικία που δεν μπορούν να διαχειριστούν την πράξη σωστά και την βιώνουν συναισθηματικά. Ανύπαρκτες έως λίγες. Οι ώριμες δεν έχουν τέτοιον φόβο γιατί έχουν εμπειρία και είναι στην αγγαρεία. Σε γενικές γραμμές από όσα ακούτε περί σχέσεων μην πιστεύετε τίποτα. Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. :confused:

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
659
Πόντοι
81
Αυτές που κάνουν σχέσεις με πελάτες είναι οι κάποιες σπάνιες μικρές σε ηλικία που δεν μπορούν να διαχειριστούν την πράξη σωστά και την βιώνουν συναισθηματικά. Ανύπαρκτες έως λίγες. Οι ώριμες δεν έχουν τέτοιον φόβο γιατί έχουν εμπειρία και είναι στην αγγαρεία. Σε γενικές γραμμές από όσα ακούτε περί σχέσεων μην πιστεύετε τίποτα. Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. :confused:
Γεια σου ρε Φιλε,
Κοιτα, ειχα καποιες σχεσεις στο Παρελθον με Εργαζομενες,
Δεν στηριζονταν στο Χρημα, απλως ειχαμε καποια συναισθηματικη εμπλοκη,
και καποιο Ερωτικο ταιριαζα--χημεια το λενε τα Κοριτσια--
Απο την αρχη για εμενα ειχε ημερομηνια λήξεις.....το εργο....
Εκτος απο μια, με την οποια υπο προυποθεσεις θα μπορουσε........................................
=αλλα στην παραγματικη ζωη δεν υπαρχει το θα μπορουσε εαν......==

Πιστευω ο καθενας πρεπει να ζει τις επιλογες του και τις εμπειριες του,
εφοσον δεν ενοχλει η δημιουργει προβληματα,στον κοσμο η στον εαυτο του.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
579
Πόντοι
81
Γεια σου ρε Φιλε,
Κοιτα, ειχα καποιες σχεσεις στο Παρελθον με Εργαζομενες,
Δεν στηριζονταν στο Χρημα, απλως ειχαμε καποια συναισθηματικη εμπλοκη,
και καποιο Ερωτικο ταιριαζα--χημεια το λενε τα Κοριτσια--
Εκτος απο μια, με την οποια υπο προυποθεσεις θα μπορουσε........................................
=αλλα στην παραγματικη ζωη δεν υπαρχει το θα μπορουσε εαν......==

Πιστευω ο καθενας πρεπει να ζει τις επιλογες του και τις εμπειριες του,
εφοσον δεν ενοχλει η δημιουργει προβληματα,στον κοσμο η στον εαυτο του.
Αν δεν πλήρωνες τα μαλλιοκέφαλά σου σε συνδυασμό με το οτι γαμούσες τότε μπράβο σου. Αλλιώς σε είχε συναισθηματικο μαξιλάρι. Δεν υπάρχει μέση οδός σε αυτά.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.499
Πόντοι
6.056
Αυτό , εμένα μου ακούγεται σαν να λέει ο άλλος ...

Είχα σχέση με εκδιδόμενη ... και

1)ο ήλιος έβγαινε από την ανατολή και έδυε στη δύση
2)τον ιούλιο ήταν καλοκαίρι και το γενάρη χειμώνας στην ελλάδα
3)για να μπω σε οργωμένο χωράφι με βροχή , χρειαζόμουν 4Χ4
4) αν έβγαινε με το σώβρακο όταν χιόνιζε ... πάθαινα πνευμονία !!!!!

ΑΥΤΑ ... ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ... τι σχέση έχει αν η άλλη είναι εκδιδόμενη ;;

Με τις εκδιδόμενες είχε ημερομηνία λήξης το έργο από την αρχή ...

ΕΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ;
ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ
ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ , ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ...

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ;;;

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
659
Πόντοι
81
Αν δεν πλήρωνες τα μαλλιοκέφαλά σου σε συνδυασμό με το οτι γαμούσες τότε μπράβο σου. Αλλιώς σε είχε συναισθηματικο μαξιλάρι. Δεν υπάρχει μέση οδός σε αυτά.
Δεν υπηρχε οικονομικη συναλλαγη ουτε δωρα-χορηγιες,χατηρια,απαιτησεις...
Ηταν σαν μια νεανικης μορφης σχεση αλλα μεταξυ ενηλικων.
Βολτες, περιπατοι, φαγητο,ποτο,εκδρομη αλλα σε νορμαλ μορφη.....οχι αΐδιες................

Πες το μαξιλαρι,
αλλα και αυτες εχουν συναισθηματα και ονειρα τα οποια δεν θα γινουν ποτε πραγματικοτητα......
ολοι μας-----ακομα και αυτες-----εχουν δικαιωμα στην ζωη.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: vladgr

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
579
Πόντοι
81
Δεν υπηρχε οικονομικη συναλλαγη ουτε δωρα-χορηγιες,χατηρια,απαιτησεις...
Ηταν σαν μια νεανικης μορφης σχεση αλλα μεταξυ ενηλικων.
Βολτες, περιπατοι, φαγητο,ποτο,εκδρομη αλλα σε νορμαλ μορφη.....οχι αΐδιες................

Πες το μαξιλαρι,
αλλα και αυτες εχουν συναισθηματα και ονειρα τα οποια δεν θα γινουν ποτε πραγματικοτητα......
ολοι μας-----ακομα και αυτες-----εχουν δικαιωμα στην ζωη.
Γαμούσες ή μόνο βόλτες σαν φίλοι; θα προτιμούσα να γαμούσες αλλά και βόλτες σαν φίλοι να πηγαίνατε δεν μου ξινίζει αρκεί να μην πλήρωνες παπάδες.

• Like

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
659
Πόντοι
81
Αυτό , εμένα μου ακούγεται σαν να λέει ο άλλος ...

Είχα σχέση με εκδιδόμενη ... και

1)ο ήλιος έβγαινε από την ανατολή και έδυε στη δύση
2)τον ιούλιο ήταν καλοκαίρι και το γενάρη χειμώνας στην ελλάδα
3)για να μπω σε οργωμένο χωράφι με βροχή , χρειαζόμουν 4Χ4
4) αν έβγαινε με το σώβρακο όταν χιόνιζε ... πάθαινα πνευμονία !!!!!

ΑΥΤΑ ... ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ... τι σχέση έχει αν η άλλη είναι εκδιδόμενη ;;

Με τις εκδιδόμενες είχε ημερομηνία λήξης το έργο από την αρχή ...

ΕΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ;
ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ
ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ , ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ...

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ;;;
Γιατι ρε Τελλη?????
Μια σχεση-γνωριμια με μια οποιαδηποτε κοπελλα η οποια μπορει να εχει καποιες προδιαγραφες
δεν ξερεις απο την Αρχη που μπορει να καταληξει.......
Με μια Εργαζομενη, μια Παντρεμενη, μια Χωρισμενη με 2-3 παιδια, με μια πολυ μικροτερη σου,
τι μελλον μπορει να εχει.......?
Σε αυτην την βαση μιλησα..........

• Αγάπη

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
659
Πόντοι
81
Γαμούσες ή μόνο βόλτες σαν φίλοι; θα προτιμούσα να γαμούσες αλλά και βόλτες σαν φίλοι να πηγαίνατε δεν μου ξινίζει αρκεί να μην πλήρωνες παπάδες.
Σχεση οπως σου ειπα, Γαμησι κανονικα,εξοδοι,κτλ δεν ειμασταν φιλοι.....
για αυτο και οταν τελειωσε εκοψα καθε επαφη μαζι τους................

οι 2 ηθελαν να με σπιτωσουν η αλλη τρελλη και παλαβη.......
Με την Τελευταια δεν μπορω να στο περιγραψω................
Και οι 4 ζητουσαν να μου φερουν και φιλη τους για να με εχουν ευχαριστημενο...
παραξενο ακουγετε αλλα ετσι ηταν...........

• Αγάπη

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
579
Πόντοι
81
Σχεση οπως σου ειπα, Γαμησι κανονικα,εξοδοι,κτλ δεν ειμασταν φιλοι.....
για αυτο και οταν τελειωσε εκοψα καθε επαφη μαζι τους................

οι 2 ηθελαν να με σπιτωσουν η αλλη τρελλη και παλαβη.......
Με την Τελευταια δεν μπορω να στο περιγραψω................
Και οι 4 ζητουσαν να μου φερουν και φιλη τους για να με εχουν ευχαριστημενο...
παραξενο ακουγετε αλλα ετσι ηταν...........
Αν λες αλήθεια οπως λες δεν πλήρωνες και τα βάζατε από κοινού κτλ, τότε είσαι ο ένας στους 50.000 που του πήγαν όλα καλά με τις εκδιδόμενες και περνούσατε ωραία. Είσαι η εξαίρεση του κανόνα. Αν πλήρωνες μόνο εσύ τότε χεστα κι άστα. Είσαι ο κανόνας των αγαπουληδων. Διαλέγεις και παίρνεις.

• Like

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
659
Πόντοι
81
Αν λες αλήθεια οπως λες δεν πλήρωνες και τα βάζατε από κοινού κτλ, τότε είσαι ο ένας στους 50.000 που του πήγαν όλα καλά με τις εκδιδόμενες και περνούσατε ωραία. Είσαι η εξαίρεση του κανόνα.
Απο κοινου ναι αλλα οχι 50-50, δεν το δεχομουν εγω,
δεν ηθελα να νιωθω οτι με πληρωνουν--δικο μου κομπλεξ--
Για να καταλαβεις πολλες φορες καναμε βολτα με το αυτοκινητο πινωντας μπυρα
συζητωντας και καταληγοντας να πηδιωμαστε στο αμαξι....

Κοιτα πως ξεκινουσε
περα απο το Ερωτικο κομματι , οταν καποια μου αρεσε πολυ
την εβλεπα σαν γκομενα--ως συμπεριφορα/το τονιζω--και αυτο μας εφερνε πιο κοντα
==Φιλε εχουν πολλες αναγκες-εληψεις-ψυχικα/ψυχολογικα--λαχταρουν πραγματακια....
Εαν καταφερεις και ανοιξεις την κεκροπορτα, την εχεις.............

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
579
Πόντοι
81
Απο κοινου ναι αλλα οχι 50-50, δεν το δεχομουν εγω,
δεν ηθελα να νιωθω οτι με πληρωνουν--δικο μου κομπλεξ--
Για να καταλαβεις πολλες φορες καναμε βολτα με το αυτοκινητο πινωντας μπυρα
συζητωντας και καταληγοντας να πηδιωμαστε στο αμαξι....

Κοιτα πως ξεκινουσε
περα απο το Ερωτικο κομματι , οταν καποια μου αρεσε πολυ
την εβλεπα σαν γκομενα--ως συμπεριφορα/το τονιζω--και αυτο μας εφερνε πιο κοντα
==Φιλε εχουν πολλες αναγκες-εληψεις-ψυχικα/ψυχολογικα--λαχταρουν πραγματακια....
Εαν καταφερεις και ανοιξεις την κεκροπορτα, την εχεις.............
Αν πιστεύεις αυτά που γράφεις κι έχουν γίνει τότε εγώ δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω. Είσαι η εξαίρεση. Ούτε η ίδια η εκδιδόμενη να τα έγραφε. Με 4 κιόλας όπως λες πλήρη επιτυχία.
Απίστευτο και μάλιστα χωρίς να λες τίποτα αρνητικό που υπάρχουν πολλά αρνητικά σε τέτοια θέματα.

• Like

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
659
Πόντοι
81
Αν πιστεύεις αυτά που γράφεις κι έχουν γίνει τότε εγώ δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω. Είσαι η εξαίρεση. Ούτε η ίδια η εκδιδόμενη να τα έγραφε. Με 4 κιόλας όπως λες πλήρη επιτυχία.
Απίστευτο.
Εμπειριες Φιλε.........μια ζωη στο Μουνι.......
και μεσα και εξω...............
Καταλαβαινεις απο τα γραφομενα μου,την αποτυπωση, οτι ειναι πραγματικοτητα...........
Αγαπω τους Ανθρωπους και το Γυναικειο Φυλο--Αγαπω/δεν εννοω καψουρες-αγαπουλες και μαλακιες...
Λατρευω το Γυναικειο Φυλο και το αποθέωνο
Εχω μια διαφορετικη προέγκριση πανω στο θαμα γυναικα...........
και αυτο αρεσει............
==και ειμαι ενα 7-ρακι, εαν ημουν Σπαλιαρας-Τυπος θα ειχα πανω απο 8.000 τεμαχια..... γενικως

• Αγάπη

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.239
Πόντοι
456
Το θέμα το ανοίγω γιατί έχω προσωπική, πρόσφατη εμπειρία με ένα θεσπέσιο πιπινάκι, 20 χρονών, αλλοδαπό που εργάζεται στους οίκους της οδού Φυλής. Αρχικά την επισκεπτόμουν σαν πελάτης, ώσπου μετά από ένα διάστημα 6 μηνών με συνολικά 4 επισκέψεις στην κοπέλα προέκυψε το μοιραίο. Στην 4η και τελευταία επαγγελματική συνάντηση μας, αφού κάναμε απίστευτο σεξ, διάρκειας τουλάχιστον μισή ώρα στο δωμάτιο, με γλωσσόφιλα, γλειφομούνια, 69, και ταυτόχρονο τελείωμα, η εμπειρία ήταν τόσο εκπληκτικά φορτισμένη που δεν μπορούσα να μην τη ρωτήσω τι ώρα σχολάει. Μου είπε ότι στις 11:00 τελειώνει κι αν ήθελα μπορούσα να περάσω να την πάρω. Όπως και έκανα, πήγαμε για ποτάκι και μετά σπίτι της, μια μικρή γκαρσονιέρα στο κέντρο. Από τότε μέχρι σήμερα αυτή η γκαρσονιέρα είναι για μένα το καταφύγιο της ηδονής. Συναντιόμαστε 2 φορές την εβδομάδα κάνουμε απίστευτο sex εννοείται χωρίς χρήματα και χωρίς καμία περεταίρω επικοινωνία. Ξέρει ότι έχω μακροχρόνια σχέση γι αυτό και είναι φοβερά διακριτική στα μηνύματά της κι έγώ ξέρω μόνο την ιλικία της την χωρά από την οποία έρχεται και το όνομα της.
Θα ήθελα αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μου έστω και με pm, γιατί ο καιρός περνάει και φοβάμαι μήπως με βρει κανένας μπελάς και μετά δεν ξέρω από πού να φύγω. Εκφράστε τη γνώμη σας ελεύθερα…

Το θέμα το ανοίγω γιατί έχω προσωπική, πρόσφατη εμπειρία με ένα θεσπέσιο πιπινάκι, 20 χρονών, αλλοδαπό που εργάζεται στους οίκους της οδού Φυλής. Αρχικά την επισκεπτόμουν σαν πελάτης, ώσπου μετά από ένα διάστημα 6 μηνών με συνολικά 4 επισκέψεις στην κοπέλα προέκυψε το μοιραίο. Στην 4η και τελευταία επαγγελματική συνάντηση μας, αφού κάναμε απίστευτο σεξ, διάρκειας τουλάχιστον μισή ώρα στο δωμάτιο, με γλωσσόφιλα, γλειφομούνια, 69, και ταυτόχρονο τελείωμα, η εμπειρία ήταν τόσο εκπληκτικά φορτισμένη που δεν μπορούσα να μην τη ρωτήσω τι ώρα σχολάει. Μου είπε ότι στις 11:00 τελειώνει κι αν ήθελα μπορούσα να περάσω να την πάρω. Όπως και έκανα, πήγαμε για ποτάκι και μετά σπίτι της, μια μικρή γκαρσονιέρα στο κέντρο. Από τότε μέχρι σήμερα αυτή η γκαρσονιέρα είναι για μένα το καταφύγιο της ηδονής. Συναντιόμαστε 2 φορές την εβδομάδα κάνουμε απίστευτο sex εννοείται χωρίς χρήματα και χωρίς καμία περεταίρω επικοινωνία. Ξέρει ότι έχω μακροχρόνια σχέση γι αυτό και είναι φοβερά διακριτική στα μηνύματά της κι έγώ ξέρω μόνο την ιλικία της την χωρά από την οποία έρχεται και το όνομα της.
Θα ήθελα αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μου έστω και με pm, γιατί ο καιρός περνάει και φοβάμαι μήπως με βρει κανένας μπελάς και μετά δεν ξέρω από πού να φύγω. Εκφράστε τη γνώμη σας ελεύθερα…
εισαι Μεγαλος

Συνημμένα

• IMG_0121.jpeg
    IMG_0121.jpeg
    16,1 KB · Εμφανίσεις: 2

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.725
Πόντοι
5.595
Εγώ έχω συναναστραφει αλλά ήταν περίπλοκη κατάσταση.
Όχι δεν ήταν από αυτές που έψαχνε χορηγό.
Ναι θα ξανά έκανα σχέση από τον ίδιο χώρο.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
579
Πόντοι
81
Εμπειριες Φιλε.........μια ζωη στο Μουνι.......
και μεσα και εξω...............
Καταλαβαινεις απο τα γραφομενα μου,την αποτυπωση, οτι ειναι πραγματικοτητα...........
Αγαπω τους Ανθρωπους και το Γυναικειο Φυλο--Αγαπω/δεν εννοω καψουρες-αγαπουλες και μαλακιες...
Λατρευω το Γυναικειο Φυλο και το αποθέωνο
Εχω μια διαφορετικη προέγκριση πανω στο θαμα γυναικα...........
και αυτο αρεσει............
==και ειμαι ενα 7-ρακι, εαν ημουν Σπαλιαρας-Τυπος θα ειχα πανω απο 8.000 τεμαχια..... γενικως
Καλά δεν ξέρουμε αν λες αλήθεια που λες πως αποτυπώνεται στην πραγματικότητα. Θέλουμε και το δεχόμαστε. Θέλω δηλαδή γιατί άλλον δεν βλέπω να σε πιστεύει.

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
659
Πόντοι
81
Καλά δεν ξέρουμε αν λες αλήθεια που λες πως αποτυπώνεται στην πραγματικότητα. Θέλουμε και το δεχόμαστε. Θέλω δηλαδή γιατί άλλον δεν βλέπω να σε πιστεύει.
Αναφερομαι σε γεγονοτα, δεν στο παιζω καποιος, ουτε αισθανομαι ετσι...
Ζωη ειναι ρε φιλε, ναι εαν το τολμησεις παιζουν και αυτα

Για να καταλαβεις
η 1η Ελληνιδα την ειχα παρει στο παρελθον
Συναντηθηκαμε τυχαια στην ακτη του Ηλιου, με χαιρετισε, μιλησαμε και ετσι ξεκινησε
η 2η Ελληνιδα της την Επεσα εγω να βγουμε, μου ειπε ειμαι πουτανα αν με θες πληρωσε με......
της ειπα δεν μου κανει ετσι μαζι σου, δεν σε πληρωνω, αν θες να βγουμε ως ανθρωποι....
ετσι ξεκινησε....
η 3η Ουκρανη, μου το ζητησε η ιδια, μου ειπε οταν τελειωσαμε στον διαδρομο,
Μ Αρεσεις πολυ, ντρεπομαι που το λεω...κτλ ετσι ξεκινησε
η 4η ελληνιδα, αφου την πηρα 7-8 φορες την τελευταια μου ζητησε να συνεχισουμε ετσι....χωρις λεφτα
και ετσι συνεχισαμε..........και οχι μονο.........

Δεν ειναι κατι το απιστευτο.........υπο προυποθεσεις συμβαινει...........παιδια ολα παιζουν...

• Like

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
18.372
Πόντοι
4.646
Γάμα όσο κρατάει χωρίς να πιέσεις και χωρίς να χαλάσεις την κανονική σου σχέση. Η πουτάνα σήμερα είναι, αύριο τη στέλνουν Μύκονο, Μόναχο, Οσλο, ποτέ δεν ξέρεις. Μην δένεσαι συναισθηματικά. Γάμα χωρίς αύριο.

• Αγάπη

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
579
Πόντοι
81
Αναφερομαι σε γεγονοτα, δεν στο παιζω καποιος, ουτε αισθανομαι ετσι...
Ζωη ειναι ρε φιλε, ναι εαν το τολμησεις παιζουν και αυτα

Για να καταλαβεις
η 1η Ελληνιδα την ειχα παρει στο παρελθον
Συναντηθηκαμε τυχαια στην ακτη του Ηλιου, με χαιρετισε, μιλησαμε και ετσι ξεκινησε
η 2η Ελληνιδα της την Επεσα εγω να βγουμε, μου ειπε ειμαι πουτανα αν με θες πληρωσε με......
της ειπα δεν μου κανει ετσι μαζι σου, δεν σε πληρωνω, αν θες να βγουμε ως ανθρωποι....
ετσι ξεκινησε....
η 3η Ουκρανη, μου το ζητησε η ιδια, μου ειπε οταν τελειωσαμε στον διαδρομο,
Μ Αρεσεις πολυ, ντρεπομαι που το λεω...κτλ ετσι ξεκινησε
η 4η ελληνιδα, αφου την πηρα 7-8 φορες την τελευταια μου ζητησε να συνεχισουμε ετσι....χωρις λεφτα
και ετσι συνεχισαμε..........και οχι μονο.........

Δεν ειναι κατι το απιστευτο.........υπο προυποθεσεις συμβαινει...........παιδια ολα παιζουν...
Εγώ σου λέω ότι είναι απίστευτο αυτό που λες αλλά δεν σου είπα ότι λες ψέμματα. Δεν το έχω για χόμπι σίγουρα, άλλοι που το κυνηγούν θα έχουν παραξενευτεί και θα σου στείλουν και π.μ. Για μένα είναι κάτι που δεν λειτουργεί και δεν αξίζει τον κόπο. Δηλαδή ο πελάτης δεν θα ξεχάσει ποτέ οτι η άλλη είναι πουτανα κι η πουτανα δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι ο άλλος είναι πελάτης. Δεν εχουν δηλαδη εμπιστοσύνη μεταξύ τους. Τα έχω γράψει κι αλλού εκτενέστερα. Είναι σπάνια η ευτυχία. Αυτά.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
579
Πόντοι
81
Γάμα όσο κρατάει χωρίς να πιέσεις και χωρίς να χαλάσεις την κανονική σου σχέση. Η πουτάνα σήμερα είναι, αύριο τη στέλνουν Μύκονο, Μόναχο, Οσλο, ποτέ δεν ξέρεις. Μην δένεσαι συναισθηματικά. Γάμα χωρίς αύριο.
Το ποστ του έγινε πριν 15 χρόνια.
Το ποστ του έγινε πριν 15 χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom