ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
λογια μεγαλων ανδρών του σαΐτ.
ρε τυπε τοσα μαλακιες θρεντ, δεν εχει ανοιχτει ενα να τα εχουμε μαζεμενα τα αποφθεγματα
λογια μεγαλων ανδρών του σαΐτ.
Χωρίς να ισχυρίζομαι ότι λέω και τίποτα σπουδαίο: Αν έχεις ένα στανταράκι, δεν είναι μία μορφή σχέσης?
εχουν ειπωθει μεγαλες κουβεντες στα θρεντρε τυπε τοσα μαλακιες θρεντ, δεν εχει ανοιχτει ενα να τα εχουμε μαζεμενα τα αποφθεγματα
δεν ειναι χοντρη, το κινητο την απλωσε.
ποδολαγνος, 2012
Θυμάσαι "που είχε πάει"...Αυστραλία...;
ο πορδος ηταν ο μονος χρηστης που καταφερε να πλησιασει τη γιγαντοσυνη του ντουρασελ
υπάρχουν άντρες που ικανοποιούνται ικανοποιώντας την γυναίκα και αυτή τους το ανταποδίδει
υπάρχουν και οι εγωιστές που όχι μόνο τους είναι περιττό αυτό, αλλά πολλές φορές και δυσφορικό
γιατί πολύ απλά θέλουν μόνο να ικανοποιηθούν χρησιμοποιώντας απλά ένα σώμα που θα τους ικανοποιήσει, δεν τους ενδιαφέρει να κερδίσουν
τον τίτλο του μεγάλου εραστή με τις πολλές κατακτήσεις , κάθε άλλο...
ο ερωτισμός ικανοποιεί τον άλλο,και εξ'αντανακλάσεως το εγώ
ο ηδονισμός ικανοποιεί το εγώ αδιαφορώντας για τον άλλο
rigormortis
υγ: γι'αυτό προκύπτει η σύνδεση του ηδονισμού με την μαλακία
δεν μπορεις να δωσεις γιατι οι γυναικες δεν παιρνουν τιποτα απο το σεξΕπι της αρχής συμφωνούμε επι των ορισμών όχι. Η ηδονή είναι συναίσθημα. Ο ερωτισμός είναι για κσποιους διαδικασία-πράξη για κάποιους άλλους στάση ζωής. Είναι άλλο πράγμα εξ' ορισμού.
Η ηδονή προκύπτει ως συναίσθημα εκτός από το σεξ και από μια σειρά από άλλες πράξεις, όπως απο τη διατροφή, τη ξεκούραση, το μασάζ, τον αυνανισμό, ακόμη και την αφόδευαη ( όπως αναφέρεις πριν ).
Είναι ομως η ηδονή που νοιώθεις από το σεξ ποιοτικά εφάμιλη με την ηδονή που νοιώθεις από την αφόδευση ?? Μη τρελαθούμε τώρα !!
Ο ερωτισμός εκ φύσεως δεν μπορεί να είναι μονήρης διαδικασία. Οι αρχαίοι όριζαν τον αυνανισμό ως '' Μιμιση πράξεως σπουδαίας και τελείας''. Θεωρούσαν δηλαδή το σεξ πράξη σπουδαία και τέλεια. Να το βάλουμε το σέξ δίπλα στην αφόδευση ??
Αν δε νοιώθεις τη γυναίκα και τις αντιδράσεις της στο σεξ τότε δεν μιλάς για σεξ αλλα για αυτό που οι γάλλοι λένε ''masturbation a deux'' δηλαδή η μαλακία των δύο εν χορώ, σε ελεύθερη μετάφραση.
Προσωπικά πιστεύω ότι στο σεξ αν δε μάθεις να δίνεις δεν θα πάρεις. Η ηδονή χωρίς ερωτισμό είναι σαν μακαρονάδα χωρίς τυρί και χωρίς σάλτσα. Χωρίς εμπάθεια η ειρωνία πιστεύω ότι κάποιοι έχουν μάθει να τη τρώνε έτσι και επιπλέον το θεωρούν και φυσιολογικό..
κανεις λαθοςδεν μπορεις να δωσεις γιατι οι γυναικες δεν παιρνουν τιποτα απο το σεξ
Δεν εχεις βαρεθει να λες την ιδια μαλακια ξανα και ξανα;Αφου βλεπεις οτι κανεις δεν συμφωνει μαζι σου γιατι επιμενεις;Για να μας σπας τα αρχιδια;δεν μπορεις να δωσεις γιατι οι γυναικες δεν παιρνουν τιποτα απο το σεξ
εσυ δεν εχεις βαρεθει να ασχολεισαι μαζι μου? Την αποψη μου λεω.η γυναικα απολαμβανει το σεξ επειδη ο αντρας το απολαμβανει.ακι οχι επειδη το απολαμβανει η ιδια.η γυναικα απλα λατρευει να την ποθουν περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλοΔεν εχεις βαρεθει να λες την ιδια μαλακια ξανα και ξανα;Αφου βλεπεις οτι κανεις δεν συμφωνει μαζι σου γιατι επιμενεις;Για να μας σπας τα αρχιδια;
δεν μπορεις να δωσεις γιατι οι γυναικες δεν παιρνουν τιποτα απο το σεξ
Φιλαράκο είπαμε και σε άλλο thread ότι:
Πρώτον θα πρεπει να πας σε ένα ψυχίατρο ( όπως συφώνησες κιόλας ).
Δεύτερον δεν είναι όλες οι γυναίκες ανοργασμικές απλά εσύ δεν ξέρεις να γαμάς και πρέπει κάπως να μάθεις ψαξε το.
Τρίτον. Μη γαμάς συνεχώς τα threads, προσπάθησε να γαμήσεις σωστά καμμιά γυναίκα
Ε με την αποψη σου βλεπεις οτι δεν συμφωνει κανεις.Τι την επαναλαμβανεις καθε λιγο και λιγακι;Ακομη και γυναικες σου ειπαν οτι κανεις λαθος και εσυ συνεχιζεις την ιδια μαλακια.εσυ δεν εχεις βαρεθει να ασχολεισαι μαζι μου? Την αποψη μου λεω.η γυναικα απολαμβανει το σεξ επειδη ο αντρας το απολαμβανει.ακι οχι επειδη το απολαμβανει η ιδια.η γυναικα απλα λατρευει να την ποθουν περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο
υπερασπιζομαι την αληθεια.τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτεροΕ με την αποψη σου βλεπεις οτι δεν συμφωνει κανεις.Τι την επαναλαμβανεις καθε λιγο και λιγακι;Ακομη και γυναικες σου ειπαν οτι κανεις λαθος και εσυ συνεχιζεις την ιδια μαλακια.
οχι την αληθεια , υπερασπιζεσαι την γνωμη σουυπερασπιζομαι την αληθεια.τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο
Αυτό που θεωρείς μόνο ο ίδιος "αλήθεια", οκ το καταλαβαμε απαντες!!!υπερασπιζομαι την αληθεια.τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο
ειναι η αλήθεια πολλων γνωστων μου επισης.οχι την αληθεια , υπερασπιζεσαι την γνωμη σου
ειναι η γνωμη πολλων γνωστων σουειναι η αλήθεια πολλων γνωστων μου επισης.