Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784
OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
αδερφε πριν την μαλακια την πεταξα για να σε πειραξω αλλα δεν τσιμπησες :headbang:
η αληθεια ειναι οτι ζηλευω την τυχη σου και μαγκια σου :rockon:
μονο προσοχη μην σκασει μυτη κανενας μυστηριος και μην χαλασεις την σχεση σου γιατι οσο ερωτευσημο και να ειναι το μωρο εχει αλλη αντιληψη στα περι σχεσεων
Είσαι ωραίος τύπος!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ε με έκανες κομμάτια...νταξ' το ξέρω το "οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται" αλλά αν το πάμε έτσι θα μου δώσεις κι εσύ κάτι ;)
Επειδη δεν σου δινει ο Γιωργηs....ελα να σου δωκω τζατζικι :grin:

Επισκέπτης
   Το θέμα το ανοίγω γιατί έχω προσωπική, πρόσφατη εμπειρία με ένα θεσπέσιο πιπινάκι, 20 χρονών, αλλοδαπό που εργάζεται στους οίκους της οδού Φυλής. Αρχικά την επισκεπτόμουν σαν πελάτης, ώσπου μετά από ένα διάστημα 6 μηνών με συνολικά 4 επισκέψεις στην κοπέλα προέκυψε το μοιραίο. Στην 4η και τελευταία επαγγελματική συνάντηση μας, αφού κάναμε απίστευτο σεξ, διάρκειας τουλάχιστον μισή ώρα στο δωμάτιο, με γλωσσόφιλα, γλειφομούνια, 69, και ταυτόχρονο τελείωμα, η εμπειρία ήταν τόσο εκπληκτικά φορτισμένη που δεν μπορούσα να μην τη ρωτήσω τι ώρα σχολάει. Μου είπε ότι στις 11:00 τελειώνει κι αν ήθελα μπορούσα να περάσω να την πάρω. Όπως και έκανα, πήγαμε για ποτάκι και μετά σπίτι της, μια μικρή γκαρσονιέρα στο κέντρο. Από τότε μέχρι σήμερα αυτή η γκαρσονιέρα είναι για μένα το καταφύγιο της ηδονής. Συναντιόμαστε 2 φορές την εβδομάδα κάνουμε απίστευτο sex εννοείται χωρίς  χρήματα και χωρίς καμία περεταίρω επικοινωνία. Ξέρει ότι έχω μακροχρόνια σχέση γι αυτό και είναι φοβερά διακριτική στα μηνύματά της κι έγώ ξέρω μόνο την ιλικία της την χωρά από την οποία έρχεται και το όνομα της.
   Θα ήθελα αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μου έστω και με pm, γιατί ο καιρός περνάει και φοβάμαι μήπως με βρει κανένας μπελάς και μετά δεν ξέρω από πού να φύγω. Εκφράστε τη γνώμη σας ελεύθερα…

Tό πρόβλημα είναι η "μακροχρόνια σχέση" σου.Αφού δέν σέ καυλώνει η γκόμενα, γιατί τήν τυραννάς;Ζητάς φαίνεται τήν μικροαστική σου αποκατάσταση.
Εφόσον είσαι τύπος πού γουστάρει τίς μακροχρόνιες σχέσεις, χώρισε τήν ξενέρωτη καί παντρέψου τό πουτανάκι.Θά έχεις ήσυχη τήν συνείδησή σου.

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Tό πρόβλημα είναι η "μακροχρόνια σχέση" σου.Αφού δέν σέ καυλώνει η γκόμενα, γιατί τήν τυραννάς;Ζητάς φαίνεται τήν μικροαστική σου αποκατάσταση.
Εφόσον είσαι τύπος πού γουστάρει τίς μακροχρόνιες σχέσεις, χώρισε τήν ξενέρωτη καί παντρέψου τό πουτανάκι.Θά έχεις ήσυχη τήν συνείδησή σου.
Άντε πάλι με την αξιολόγηση... Είπα εγώ πουθενά ότι δεν με καυλώνει η γκόμενά μου;;; Δλδ είναι τόσο απίθανο να σε καυλώνουν δύο γυναίκες;;;; Αν μπορούσα να γαμάω κάθε μέρα μία διαφορετική γκόμενα που με καυλώνει φυσικά και θα το έκανα. Και ποιος σου είπε ότι θέλω να παντρευτω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

Επισκέπτης
 Θα ήθελα αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μου έστω και με pm, γιατί ο καιρός περνάει και φοβάμαι μήπως με βρει κανένας μπελάς και μετά δεν ξέρω από πού να φύγω. Εκφράστε τη γνώμη σας ελεύθερα…

Σάν τί μπελάς νά σέ βρεί βρέ κουνιοτράμπαλε;

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Φιλαράκο σου εύχομαι να συνεχίσεις να περνάς καλά με τη σχέση σου αυτή, και μη λαμβάνεις "τοις μετρητοίς" τα σχόλια και τις κριτικές των συναδέλφων.
Μη ξεχνάς ότι υπάρχει η πιθανότητα κάποιος σαν και εσένα να τη πηδήξει στο χώρο της εργασίας της , να της αρέσει , να κάνουν 69 , γλωσσόφιλα κλπ .....και εσύ να βρεθείς απέξω.
Συμπέρασμα : άδραξε την ευκαιρία , πέρνα καλά γιατί μπορεί ο επόμενος να είναι έξω από τη πόρτα της..... :2funny:

Επισκέπτης
αδερφε πριν την μαλακια την πεταξα για να σε πειραξω αλλα δεν τσιμπησες :headbang:
η αληθεια ειναι οτι ζηλευω την τυχη σου και μαγκια σου :rockon:
μονο προσοχη μην σκασει μυτη κανενας μυστηριος και μην χαλασεις την σχεση σου γιατι οσο ερωτευσημο και να ειναι το μωρο εχει αλλη αντιληψη στα περι σχεσεων

Δηλαδη τωρα η σχεση του δεν εχει χαλασει?  :jerking:  Απο τη στιγμη που υπαρχει δουλεμα δεν υπαρχει σχεση, απορω πως δεν το καταλαβαινουν μερικοι.  :idiot:  

Εμενα παντως δεν μου αρεσει να ζω με τα ψεματα, ειναι μεγαλη δειλια αυτο και δεν αποτελει καμια επιτυχια. Ο Hugh Hefner καποτε ειπε πως σιχαινεται τους αντρες που λενε ψεματα στις γυναικες και πως εκεινος δεν εχει απατησει ποτε, εννοωντας πως παντα ελεγε την αληθεια στις σχεσεις του ακομα και οταν πηγαινε ταυτοχρονα με πολλες. Αρχοντας!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδη τωρα η σχεση του δεν εχει χαλασει?  :jerking:  Απο τη στιγμη που υπαρχει δουλεμα δεν υπαρχει σχεση, απορω πως δεν το καταλαβαινουν μερικοι.  :idiot:  

Εμενα παντως δεν μου αρεσει να ζω με τα ψεματα, ειναι μεγαλη δειλια αυτο και δεν αποτελει καμια επιτυχια. Ο Hugh Hefner καποτε ειπε πως σιχαινεται τους αντρες που λενε ψεματα στις γυναικες και πως εκεινος δεν εχει απατησει ποτε, εννοωντας πως παντα ελεγε την αληθεια στις σχεσεις του ακομα και οταν πηγαινε ταυτοχρονα με πολλες. Αρχοντας!

Τυπε δεν γινεται να μην λες ψεμματα στις γκομενες...
αν δεν λες δεν θα τις εχεις ποτε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γυναικα και ειλικρινια δεν γινεται... γιατι ξενερωνουν... θελουν να ειναι και λιγο στην πριζα.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
φιλαρακι μη μασας
το οτι μενει μονη της δεν λεει τιποτα αυτο
εγω ετυχε να εχω καποιες τετοιες σχεσεις
μια σλοβακα που μετα απο 5-6 επισκεψεις αρχισαμε να βγαινουμε και να πηδιομαστε δωρεαν εννοειτε,μετα απο κανα  χρονο και αφου μας επιασε η κριση και η αφραγκια την επαιρνα τηλ ,ελεγε στο <αφεντικο> πως παει στο περιπτερο κι ερχοταν στο αμαξι μου για 5-10 λεπτα για γρηγορη ανακουφιση μου, εννοειτε δωρεαν.Καποια σαβ/κυριακα το επαιζε αδιαθετη η οτι ειχε περιοδο και ερχοταν στο σπιτι μου για ολο το σαβκυριακο.Επισης ηρθε 2-3 φορες με μια φιλη της τσεχα ,μετρια γκομενα,επισης πουτανα στο ιδιο μαγαζι,την οποια την πηδουσα με φιλο η παρτουζα η τετραδα ολοι μαζι,μια αλλη φορα μου εφερε μια αλλη τσεχα που ειχε καποιο προβλημα με το <αφεντικο> της ,την οποια πηδηξα απο τον κωλο με ανταλλαγμα να κοιμηθει σπιτι μου και την αλλη μερα το πρωι την εκανε για τσεχια.....

Αλλη μια πιτσιρικα  20-22 χρονων αλβανικης καταγωγης,κουκλιτσα,που δουλευε σε κωλομπαρο μαζι με την μανα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα <ειχαμε> για κανα διμηνο
....
μια μαυρουλα σκετη γλυκα που την πηρα σε μπουρδελο κοντα στα δικαστηρια θεσ/νικης,ηταν τοσο γλυκα που της ζητησα να βρεθουμε ,μου εδωσε διεθυνση σπιτιου αλλα δεν πηγα ποτε μου   :idiot: :idiot: :idiot:

παντως τις θεωρω αρκετα ευαλωτες και πιο ευκολες,γενικα με τετοιες κοπελες ειχα πολυ επιτυχια ,τετοια ποσοστα επιτυχιας δεν ειχα με τις <κανονικες> κοπελες

;)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Γυναικα και ειλικρινια δεν γινεται... γιατι ξενερωνουν... θελουν να ειναι και λιγο στην πριζα.
ετσι ειναι
δεν ημαστε ολοι ο mr.playboy.....δυστυχως

Επισκέπτης

Ποτε δεν εχω πει ψεματα σε γυναικα. Παντα τους λεω οτι παω με πουτανες οταν δεν εχω σχεση και αρκετες το εχουν δεχτει και τα εχουν φτιαξει μαζι μου. Για τις υπολοιπες που δεν εκτιμουν την ειλικρινεια μου, απλα τις λυπαμαι και αδιαφορω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Βαρεια κουβεντα ειπεs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα λεs ωμα κι εσυ
Δεν λεμε ψεμματα στιs γκομενεs...............Απλα λεμε την αληθεια που τουs αρεσει ν ακουν :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin:

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281

Ρε τον Hugh Hefner τι είπε!!!!! :kissass2:

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Σε όλες τις σχέσεις χρειάζεται πολιτική και διπλωματία δύο έννοιες άμεσα συνδεδεμένες με το ψέμα. Όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμα απλά χάνει το παιχνίδι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βαρεια κουβεντα ειπεs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα λεs ωμα κι εσυ
Δεν λεμε ψεμματα στιs γκομενεs...............Απλα λεμε την αληθεια που τουs αρεσει ν ακουν :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin:

Α γεια σου.

Σε όλες τις σχέσεις χρειάζεται πολιτική και διπλωματία δύο έννοιες άμεσα συνδεδεμένες με το ψέμα. Όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμα απλά χάνει το παιχνίδι...

Α γεια σου * 2

Ποτε δεν εχω πει ψεματα σε γυναικα. Παντα τους λεω οτι παω με πουτανες οταν δεν εχω σχεση και αρκετες το εχουν δεχτει και τα εχουν φτιαξει μαζι μου. Για τις υπολοιπες που δεν εκτιμουν την ειλικρινεια μου, απλα τις λυπαμαι και αδιαφορω.

Τυπε στις γκομενες μετραει πολυ η εντυπωση... που δινεις...
Και γκομενος ο οποιος δινει την εντυπωση οτι πηγαινει με πουτανες τον αποριπτουν απευθειας αφενος γιατι προσβαλλει τις ευαισθησιες τους... και αφετερου διοτι τον θεωρουν μη ελκυστικο ωστε να καταληγει στις πουτανες και για ολες τις υπολοιπες

Ηπρωτη κουβεντα που θα ακουσεις απο τις γκομενες να σου λενε μολις τους πεις για πουτανες 'Καλα τοσα ξεκωλα εκει εξω... σε ενα μπαρ να πας" και εσυ καταληγεις στις τσουλες? δεν εχουν συναισθηση του τι γινεται διοτι το βλεπουν απο την δικη τους μερια...

επειδη αυτες μπορουν να βρουν οτι ωρα το θελησουν σεξ νομιζουν πως το ιδιο υσχυει και για εμας...

Τεραστιο σφαλμα να πει καποιος οτι εχει παει με ιεροδουλες αν θελει να γαμησει καποια. Οι ισχυροι δεν αποκαλυπτουν ποτε τετοιου ειδους ενεργειες

ετσι ειναι
δεν ημαστε ολοι ο mr.playboy.....δυστυχως

Λαθος , για μενα ολοι ειιμαστε αρκει να εχουμε ορεξη και διαθεση για κυνηγι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταρχην αν πεις πως πας με ιεροδουλες.... αποκαλυπτεις την πηγη της αυτοπεποιθησης σου

πλεον μπορουν να το δικαιολογησουν και παυεις να τους εισαι ενδιαφερον τυπος...

"Α οκ αυτος πηδαει με τα λεφτα , για αυτο του καθονται , για αυτο νιωθει οκ"

Ενω αμα δεν ξερουν , θα σκεφτονται ολο και περισσοτερο μηπως παιζουν τρελα σεναρια...

ειναι μεγαλο σφαλμα να εισαι ανοιχτο βιβλιο στις γκομενες... πραγματικα ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom