Να βάλετε και σπέσιαλ αυταρχικό πρόγραμμα με γκρίνια, κρεβατομουρμούρα, "πάλι θα φέρεις τους φίλους σου να δείτε μπάλα? Τι είμαι εγώ καμιά δούλα να μαζεύω μετά πιτσοκούτια και μπύρες?" και λοιπά.
Υπάρχουν και βιτσιόζοι.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Να βάλετε και σπέσιαλ αυταρχικό πρόγραμμα με γκρίνια, κρεβατομουρμούρα, "πάλι θα φέρεις τους φίλους σου να δείτε μπάλα? Τι είμαι εγώ καμιά δούλα να μαζεύω μετά πιτσοκούτια και μπύρες?" και λοιπά.
Υπάρχουν και βιτσιόζοι.
σαν την ευα την τσατσα ομως που την λιγουρευονται ολοι
εισαι ηλιθια. δεν εξηγειται αλλιως.
Υπάρχουν και βιτσιόζοι.
Υπάρχουν και βιτσιόζοι.
και θα την κανουμε την επιχειρηση και γαμω
δεν θα πηδιομαστε απλως ... θα σας μαγειρευουμε θα σας πλενουμε θα σας σιδερωνουμε και ολα αυτα με 10 ευρω για να μη μας γκρινιαζετε για τι τιμες![]()
ολοι σε μενα θα ερχονται
και θα βγαζω πιο πολλα επειδη θα ειμαι καλουλα και γλυκουλα
αλλα που μυαλο εσυ![]()
![]()
προτείνω τοποθεσία Βριλλησού, καθότι είναι ψηλά και έχει αέρα και θα στεγνώνουν γρήγορα τα ρούχα![]()
Θα τουs παρουμε στεγνωτηριο βρε......Οχι να βγουν και τα σωβρακα δημοσια
έγω κατεστράφην .......
χουβαρδιλίκια βλέπω για τις "ελλεηνίδες"....Απ το στεγνωτηριο??????Θα σου παρω αλλο........
Υπάρχουν και βιτσιόζοι.
Απ το στεγνωτηριο??????Θα σου παρω αλλο........
Μια ζωη την εχουμε....νταξει μωρεχουβαρδιλίκια βλέπω για τις "ελλεηνίδες"....
Why????![]()
άπο τήν Μπέλα ρε σύ !!!!
τσ τσ τσ τρομάξατε τη vilma μ αυτά που λέτε και πήγε για διάβασμα
αχαχαχαχα
οταν θα ρχεσαι θα σου βαζω κ λαζοπουλο![]()