Νέα

Έχετε φάει ποτέ σας ξύλο από γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αν ναι ..ποιος ο λογος που αντιδρουν ετσι οι γυναικες.....Και οταν λεω ξυλο...ενταξει εννοω ενα στιγμιαιο ξεσπασμα της γυναικας προς τον συντροφο τους....με χαστουκια και νυχιες στο πρωσοπο....κα με τον ανδρα να το δεχεται χωρις να αντιδρα......
Σε εμενα εχει τυχει δυο φορες απο διαφορετικες γκομενες....και τις δυο φορες την επομενη μερα δεν μπορουσα να εμφανιστω εξω...το προσωπο μου ηταν σαν κιμας απο τις νυχιες.....την δε μια φορα ημουν και τυχερος..παραλιγο να μην εχω ενα ματι.....πλημηρα στο αιμα....και τις δυο φορες καταληξαμε μετα απο αυτο σε ενα αγριο και παθιασμενο σεξ...γεματο αιματα....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω οχι..

Ο λιλας και o bbwlover ομως στανταρ  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καμια σχεση αυτο με αυτο που περιγραφω
τυπε νομιζεις
τον παμμεγιστο bbwlover τον ειχαν πλακωσει μια μερα στο ξυλο η χοντρη και η αδερφη της γιατι νομιζαν οτι εκρυβε λεφτα απο αυτες
μιλαμε για πολυ ξυλο τυπε

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Υπάρχει ήδη θέμα "Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους.Μεγάλη ξεφτίλα" και για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και σύλλογος κακοποιημένων συζύγων από τις γυναίκες τους :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι πραγματικά ξεφτίλα να τις τρώει κανείς από γυναίκα όπως και γυναίκα να τις τρώει από άνδρα.Δείχνει ότι είναι ανθρωπάκια χωρίς αξιοπρέπεια,απροστάτευτα όπως τα αρνάκια που τα πάνε για σφάξιμο το ΠάσχαΕγώ σου λέω ότι υπάρχουν μερικά αντρογύναικα που μπορί να κάνουν μποξ ή να την έχουν τη μπουνιά έτοιμη και ας πούμε ότι είναι πιο δυνατές..Δεν ξέρει ο μπούλης να σηκωθεί να φύγει;Αυτούς που κοροιδευω είναι εκεινους που κάνουν το νταή σε μένα και σε άλλους,ότι δε μασάει ενώ σπίτι η παντόφλα πέφτει σύνεφο.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Υπάρχει ήδη θέμα "Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους.Μεγάλη ξεφτίλα" και για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και σύλλογος κακοποιημένων συζύγων από τις γυναίκες τους :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι πραγματικά ξεφτίλα να τις τρώει κανείς από γυναίκα όπως και γυναίκα να τις τρώει από άνδρα.Δείχνει ότι είναι ανθρωπάκια χωρίς αξιοπρέπεια,απροστάτευτα όπως τα αρνάκια που τα πάνε για σφάξιμο το ΠάσχαΕγώ σου λέω ότι υπάρχουν μερικά αντρογύναικα που μπορί να κάνουν μποξ ή να την έχουν τη μπουνιά έτοιμη και ας πούμε ότι είναι πιο δυνατές..Δεν ξέρει ο μπούλης να σηκωθεί να φύγει;Αυτούς που κοροιδευω είναι εκεινους που κάνουν το νταή σε μένα και σε άλλους,ότι δε μασάει ενώ σπίτι η παντόφλα πέφτει σύνεφο.
Τυπε μου...καμια σχεση το θρεντ που υπαρχει με το παρων που ποσταρα....δεν μιλω για ανρθωπακια..που τα εχουν οι γυναικες σηκω πανω κατσε κατω....και οντως τους κακοποιουν σε μονιμη βαση...μιλω για ενα ξεσπασμα της γκομενας για μια μαλακια που της εκανες.....η γιατι ζηλεψε.....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πριν καμποσα χρονια εκανα την πρωτη προπονηση στο κικ μποξ και ηταν και η πρωτη μου σε φουλ κοντακτ. Ο δασκαλος με εβαλε να παιξω με μια γκομενα για να δει τι ξερω. Εγω τα ειχα παρει στο κρανιο (ΑΚΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ! ) και λεω οκ θα κανω τον μαλακα...Η γκομενα ηταν απεναντι λοιπον και με το που λεει ο δασκαλος παμε,στο επομενο δεκατο του δευτερολεπτου τρωω μια κλωτσια στα μουτρα :o αριστερο ντιρεκτ :o :o και δεξι κροσε :o :o :o . Ευτυχως που η τυπισσα ηταν 50 κιλα αλλιως θα με ξαπλωνε και θα γινομουνα ρομπα :2funny:

Μαλλον ειναι ασχετο με θυμωμενη γκομενα που θελει εκδικηση αλλα το ξυλο το φαγα :sunglasses:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πριν καμποσα χρονια εκανα την πρωτη προπονηση στο κικ μποξ και ηταν και η πρωτη μου σε φουλ κοντακτ. Ο δασκαλος με εβαλε να παιξω με μια γκομενα για να δει τι ξερω. Εγω τα ειχα παρει στο κρανιο (ΑΚΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ! ) και λεω οκ θα κανω τον μαλακα...Η γκομενα ηταν απεναντι λοιπον και με το που λεει ο δασκαλος παμε, τρωω μια κλωτσια στα μουτρα :o αριστερο ντιρεκτ :o :o και δεξι κροσε :o :o :o . Ευτυχως που η τυπισσα ηταν 50 κιλα αλλιως θα με ξαπλωνε και θα γινομουνα ρομπα :2funny:

Μαλλον ειναι ασχετο με θυμωμενη γκομενα που θελει εκδικηση αλλα το ξυλο το φαγα :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Αν ναι ..ποιος ο λογος που αντιδρουν ετσι οι γυναικες.....Και οταν λεω ξυλο...ενταξει εννοω ενα στιγμιαιο ξεσπασμα της γυναικας προς τον συντροφο τους....με χαστουκια και νυχιες στο πρωσοπο....κα με τον ανδρα να το δεχεται χωρις να αντιδρα......
Σε εμενα εχει τυχει δυο φορες απο διαφορετικες γκομενες....και τις δυο φορες την επομενη μερα δεν μπορουσα να εμφανιστω εξω...το προσωπο μου ηταν σαν κιμας απο τις νυχιες.....την δε μια φορα ημουν και τυχερος..παραλιγο να μην εχω ενα ματι.....πλημηρα στο αιμα....και τις δυο φορες καταληξαμε μετα απο αυτο σε ενα αγριο και παθιασμενο σεξ...γεματο αιματα....

εσυ ζεις τον ερωτα στα ακρα τυπε.... :thumbsup:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γαμησετα τυπε.......
Δεν ξερω, το πιο επιθετικο που μου εχει κανει γκομενα ειναι να βγαλει το τακουνι και να κοπαναει με λυσσα το αμαξι. Το πιο ενοχλητικο ομως το εκανε μια μαλακω που ειχε δει μια παρομοια διαφημηση και μου πεταξε το 45αρι του satisfaction (αγγλικο πρωτη εκδοση) απο το παραθυρο!!! Η πλακα ειναι οτι το εκανε για να δει αν την αγαπαω :knuppel: Μαλακισμενες...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μεχρι νυχιες εγω δεν εχω προβλημα...Αμα αρχισει να σκαει μπουκετα ομως.... :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε στις δυο περιπτωσεις που αναφερομαι πιο πανω στην μια το εκανε απο ζηλια...στην αλλη εφταιγα...πριν προηγηθει το νυχιασμα στο προσωπο μου της ειχα κανει μεγαλο χουνερι...ειμασταν σε μπαρακι φιλου μου κατα τις 4 το πρωι και ειχαμε πιει..αρχισαμε να τσακωνομαστε....και για να μην στα πολυλογο...της εσκισα τα ρουχα και ετρεχε γυμνη με τα βυζια εξω... και μεσα στο μαγαζι να ειναι ακομη 4-5 πελατες.... Ε μετα οταν πηγαμε σπητι...μου εκανε την μαπα κιμα...και στο καπακι ριξαμε και ενα γαμιση...αξεχαστο....

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν ξερω, το πιο επιθετικο που μου εχει κανει γκομενα ειναι να βγαλει το τακουνι και να κοπαναει με λυσσα το αμαξι. Το πιο ενοχλητικο ομως το εκανε μια μαλακω που ειχε δει μια παρομοια διαφημηση και μου πεταξε το 45αρι του satisfaction (αγγλικο πρωτη εκδοση) απο το παραθυρο!!! Η πλακα ειναι οτι το εκανε για να δει αν την αγαπαω :knuppel: Μαλακισμενες...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Γυναικες....απροβλεπτες.......και εκει ειναι η ομορφια...στις αγριες τυπισες......τα χλιαρα γκομενακια τα βαριεσαι....

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Τυπε στις δυο περιπτωσεις που αναφερομαι πιο πανω στην μια το εκανε απο ζηλια...στην αλλη εφταιγα...πριν προηγηθει το νυχιασμα στο προσωπο μου της ειχα κανει μεγαλο χουνερι...ειμασταν σε μπαρακι φιλου μου κατα τις 4 το πρωι και ειχαμε πιει..αρχισαμε να τσακωνομαστε....και για να μην στα πολυλογο...της εσκισα τα ρουχα και ετρεχε γυμνη με τα βυζια εξω... και μεσα στο μαγαζι να ειναι ακομη 4-5 πελατες.... Ε μετα οταν πηγαμε σπητι...μου εκανε την μαπα κιμα...και στο καπακι ριξαμε και ενα γαμιση...αξεχαστο....

Με τσαλακωμενη μουρη τυπε εγω δεν γαμαω μετα μονο δερνω... :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom