bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Ενω εσυ εισαι σαπισμενη χοντρη χωρις να εισαι παντρεμενηγτ οποιος παντρευεται κοβει το μπου?
το 90% του φορουμ ειστε παντρεμενοι που εχετε σαπισει
Ενω εσυ εισαι σαπισμενη χοντρη χωρις να εισαι παντρεμενηγτ οποιος παντρευεται κοβει το μπου?
5ιω εσένα δεν εκραζε ο Σαββίδης, μέχρι να φύγει κιόλας, ότι σου έστελνε πριβέ και δημόσια μηνύματα στο φόρουμ, μπας και βρεθείτε στην Αγγλία όταν ερχόταν να κλείσει συμφωνία με τον Ινδό για πιροσκί κι εσύ αρνιοσουν; Μέχρι και τι θα σου μαγειρέψει έγραφε. Εσύ τον είχες μόνιμα στον πάγο κι αυτός στο κράξιμο. Πόθεν προέκυψαν οι πιπιλιές;Παντως εγω εχω ακομα τις πιπιλιες του Σαββιδη πανω μου
λες να ειμαι χοντρη? Παντως στο Σαββιδη που ειναι μοντελακιας του αρεσα! λολλ
γτ οποιος παντρευεται κοβει το μπου?
Ενώ εσύ είσαι σάπιο μπουμπούκι που ούτε καν παντρέυτηκε;
λες να ειμαι χοντρη? Παντως στο Σαββιδη που ειναι μοντελακιας του αρεσα! λολλ
Αν το να σε παρτουζωνουν πακιστανοι βρωμιαρηδες το θεωρεις διασκεδαση,εισαι αξια της μοιρας σου. Βεβαια ,η αληθεια ειναι οτι μονο σε αυτους τους σηκωνεται να γαμανε χοντρες οπως εσυ. Οποτε ξερεις ποθ φτανεις και ξερεις τι παιρνεις. Παλι καλαγτ οποιος παντρευεται κοβει το μπου?
σιγα μη κανω τη βλακεια π κανατε εσεις!
ο γαμος ειναι για τους ηλιθιους
αλλωστε εγω ειμαι πολυ μικρη ακομα..εχω χρονια μπροστα μου και σκοπευω να τα περασω διασκεδαζοντας
αλλωστε εγω ειμαι πολυ μικρη ακομα..εχω χρονια μπροστα μου και σκοπευω να τα περασω διασκεδαζοντας
5ιω εσένα δεν εκραζε ο Σαββίδης, μέχρι να φύγει κιόλας, ότι σου έστελνε πριβέ και δημόσια μηνύματα στο φόρουμ, μπας και βρεθείτε στην Αγγλία όταν ερχόταν να κλείσει συμφωνία με τον Ινδό για πιροσκί κι εσύ αρνιοσουν; Μέχρι και τι θα σου μαγειρέψει έγραφε. Εσύ τον είχες μόνιμα στον πάγο κι αυτός στο κράξιμο. Πόθεν προέκυψαν οι πιπιλιές;Παντως εγω εχω ακομα τις πιπιλιες του Σαββιδη πανω μου
Ρε μαλακες θα με αφήσετε να κάνω καμάκι...;
Μωρή Μαριλού χοντρή είπαμε πως είναι...δεν έχει παπάρι.
Μωρή Μαριλού χοντρή είπαμε πως είναι...δεν έχει παπάρι.
Δεν πιάνει αυτό. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως είναι μέσος όρος, τίποτα το ιδιαίτερο από μέγεθος και πως οι γυναίκες προτιμούν τους αληταράδες, αυτούς που τους πετάνε το μουνί στο πάτωμα στις τουαλέτες. Να μου πεις ότι σου' στειλε καμία φωτό με κανα λέσι να περπατάει ανάμεσα σε πεταμένα μουνιά, να πω οκ.5ιω εσένα δεν εκραζε ο Σαββίδης, μέχρι να φύγει κιόλας, ότι σου έστελνε πριβέ και δημόσια μηνύματα στο φόρουμ, μπας και βρεθείτε στην Αγγλία όταν ερχόταν να κλείσει συμφωνία με τον Ινδό για πιροσκί κι εσύ αρνιοσουν; Μέχρι και τι θα σου μαγειρέψει έγραφε. Εσύ τον είχες μόνιμα στον πάγο κι αυτός στο κράξιμο. Πόθεν προέκυψαν οι πιπιλιές;Παντως εγω εχω ακομα τις πιπιλιες του Σαββιδη πανω μου
μ εστειλε dickpic
Από δω και πέρα μόνο με ντοκουμέντα επειδή το μόνο που θέλετε είναι να λέτε μαλακιες.
Έτσι ξ ηγείται ο Παναγιωτάκης. Straight.