brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.085
- Πόντοι
- 2.606
τυπε τι βαζεις με λακη μιλας θα νομιζει οτι ειναι ακτινογραφια θωρακοςTι με βάζει και κάνω ο καραγκιόζης!!!
Βάλτο στον πάτο σου κομπογιαννίτη!
τυπε τι βαζεις με λακη μιλας θα νομιζει οτι ειναι ακτινογραφια θωρακοςTι με βάζει και κάνω ο καραγκιόζης!!!
Βάλτο στον πάτο σου κομπογιαννίτη!
Σβήσε τα ονόματα ρε σούργελο
σβήστο όλο
Στα παπάρια μου από το google το βρήκα
Και πάλι ... το θεωρείς σωστό αυτό ;;;;
Πες στον κλώνο τροβαδούρο ... να σου πει με pm
που πήγε ... και βρείτε κριτικές στο γούγλη !!!!!
ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ !!!!!!
Δεν λέω τίποτε άλλο !!!!!!!
Αν είστε άνδρες και όχι τρύπιοι ... κάντε το !!!!!!!
Εγώ δεν έχω ούτε ένα σφράγισμα !!!!!!!!!
Σκατά τρώτε ;;;;;;;
Άστον,κάνει γαργάρα τα ψωλοχύματα τώρα... :S :S :S
Μην το λες.. μια πειραιωτισσα ειχε παει στην αμερικη για σπουδες φαρμακευτικης, και εκμυστηρευτηκε σε μια φιλη της οτι δεν θυμοταν απο ποια συστατικα φτιαχνεται η ασπιρινη. Ενας αλλος ειχε τελειωσει χειρουργος στην αμερικη, και οταν ηρθε ελλαδα σε νοσοκομειο, καθοταν και κρυβοταν στο εφημερειο απο φοβο μην χειρουργησειΑλλά αυτός έχει πραγματικό πτυχίο από Αμερική όχι μαϊμού από το Τζιμπουτί σαν και σένα...
Εσύ τέτοια αυτοκίνητα τα έχεις δει μόνο στα χαρτάκια της panini ο Σαββίδης τουλάχιστον το οδηγούσε και το πιθανότερο είναι να ήταν δικό του.
Εσύ τέτοια αυτοκίνητα τα έχεις δει μόνο στα χαρτάκια της panini ο Σαββίδης τουλάχιστον το οδηγούσε και το πιθανότερο είναι να ήταν δικό του.
Εσύ αμάξι δεν είχες ποτέ ούτε Fiat και δε νομίζω να αποκτίσεις .Αυτά τα αμάξια γιά σένα είναι σαν διαστημόπλοια .
ο Σαββίδης τουλάχιστον το οδηγούσε και το πιθανότερο είναι να ήταν δικό του.
Μήτσο παπάρια οδηγούσε ο Σαββ,παρκαδόρος σε μαγαζί είναι και γαμάει μια Ουκρανή από την λάντζα,διασταυρομένο,πήγε να σου πουλήσει παραμύθι για να σε διπλαρώσει.
Ούτε του παπά μην το πεις!
Μπορεί να κάνουμε χαβαλέ εδώ μέσα αλλά να ξέρεις το κακό σου δεν το θέλει κανένας.
με shift το αγορασε το αμαξι απο τα λεφτα που εβγαλε απο τη θεραπεια του καρκινου.Μήτσο παπάρια οδηγούσε ο Σαββ,παρκαδόρος σε μαγαζί είναι και γαμάει μια Ουκρανή από την λάντζα,διασταυρομένο,πήγε να σου πουλήσει παραμύθι για να σε διπλαρώσει.
Μπορεί να κάνουμε χαβαλέ εδώ μέσα αλλά να ξέρεις το κακό σου δεν το θέλει κανένας.
Ποιό στοιχημα?πας να μου φας λεφτά και να εξαφανιστείς? καλά τόσο χαζός είσαι νομίζεις θα σε πιστεύαμε?το στοιχημα φτωχομπινε
κοκοκο φοβασαι
Να με διπλαρώσει πως? αφού στη Φυλής ή στο Μεταξουργείο θα συναντιόμασταν? εγώ μόνο εκεί πάω,Φυλής και Μεταξουργείο όποιος θέλει να με συναντήσει έρχεται εκεί.Μήτσο παπάρια οδηγούσε ο Σαββ,παρκαδόρος σε μαγαζί είναι και γαμάει μια Ουκρανή από την λάντζα,διασταυρομένο,πήγε να σου πουλήσει παραμύθι για να σε διπλαρώσει.
Να με διπλαρώσει πως? αφού στη Φυλής ή στο Μεταξουργείο θα συναντιόμασταν? εγώ μόνο εκεί πάω,Φυλής και Μεταξουργείο όποιος θέλει να με συναντήσει έρχεται εκεί.
Δεν ξέρω αν είναι παρκαδόρος ή αν είναι δικό του ή αν είναι κάποιου φίλου του,εγώ λέω ότι είδα.