Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Mήπως είναι ο ψευτογιατρός που συλάβανε;
Εκτός από τους ψευτογιατρούς υπάρχουν και οι ψευτοεπιχειρηματίες! Τέτοια περίπτωση είναι ο Σαββούρας!
Mήπως είναι ο ψευτογιατρός που συλάβανε;
ΓεροΙωσήφ... δεν ξεχνάμε πως κι εσύ προσπάθησες να φας λεφτά από τον Μήτσο όταν του έλεγες να τα στείλετε σε κάποιον για ένα στοίχημα!
Όλοι ζηλεύετε τα πλούτη του ...
Απεδείχθη κότα ο Μήτσος και πάλι καλά,είχα κάνει το λάθος να εμπλακώ μαζί του σε ατέρμονη συζήτηση για λεφτά και να προσπαθήσω να του αποδείξω κάτι.Τα λεφτά θα τα κράταγε,αν συμφωνούσε ο δημητράκις,μέλος σοβαρό και αξιόπιστο,το μοναδικό που με γνωρίζει εδώ μέσα και γνωρίζει και τον Μήτσο.
Μετάνιωσα που μπήκα σε αυτή την διαδικασία,βέβαια ο Μήτσος αν και βλάκας κατάλαβε πως θα έχανε το στοίχημα,εγώ από την πλευρά μου χάρηκα γιατί δεν χρειάστηκε να δώσω προσωπικά οικονομικά δεδομένα έστω και σε άτομο που γνωρίζω.
Τον Μήτσο ναι τον ζηλεύω,όχι όμως για τα πλούτη του αλλά για την ομορφιά του... :S
Αντί για το shift θα μπορούσε να είχε δώσει το CapsLock.ο ταδε.....του ταδε και της ταδε με ΑΤ ταδε διατηρει στη τραπεζα μας το λογαριασμο ταδε με αριθμο και shift ταδε....το ποσο των ταδε.....ευρω
Ε εισαι παλιάνθρωπος!Λίγο πριν ξεσπάσει η καταιγίδα έκανε μπίζνες στην Ουκρανία με διαμερίσματα...ένας είχε τσιμπήσει,όποιος δεν βαριέται και έχεις κάποιες βασικές γνώσεις ας διαβάσει,σεντόνια είναι.
Εγώ του έχω στείλει είδη προκαταβολή με bitcoin... :S :S :S
Κλασσικά στο τοπικ ελλεηνιδες έγραφε. Για τα καψοχαρτα είναι η γη της επαγγελίας το συγκεκριμένο τοπικ.Αυτόν τον τύπο που κυνηγούσε κοριτσάκια δεν τον έχω δει ποτέ να γράφει εδώ.
Αντί για το shift θα μπορούσε να είχε δώσει το CapsLock.
Κλασσικά στο τοπικ ελλεηνιδες έγραφε. Για τα καψοχαρτα είναι η γη της επαγγελίας το συγκεκριμένο τοπικ.
Shift γράφουν το swift οι ρωσοπόντιοι μεγιστάνες του πλούτου άσχετε.Αντί για το shift θα μπορούσε να είχε δώσει το CapsLock.
Αχαχαχαχααχ, τώρα τα είδα αυτά.
Δηλαδή ήθελε το swift της Τράπεζας και όχι το IBAN. Θεός.
Αυτό το business model με το διαμέρισμα στο Κίεβο το κατάλαβε κανείς;
Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι θα έστηνε την μπίζνα με την Πειραιώς Ουκρανίας.
Δεν ξέρετε που πανε τα 4 , για αυτό και δεν θα καταφέρετε ποτέ να σκίζετε σλάβομοντέλα σε θαλαμηγούς.Εω τω μεταξύ λέγεται BIC το Swift είναι το σύστημα που επικοινωνούν οι τράπεζες. Καλά κιόλας άμα έμπλεκαν με Ουκρανικές τράπεζες οι κακομοίρηδες άντε να βρούν τα λεφτά τους
Δεν ξέρετε που πανε τα 4 , για αυτό και δεν θα καταφέρετε ποτέ να σκίζετε σλάβομοντέλα σε θαλαμηγούς.
Για να χωθείτε μέσα στο χοντρό παίγνιο πρέπει να ομιλείτε την αργκό των ΡΠ και να ακούτε λουμπεν ρωσικό hip hop.
Αυτά είναι νόμος για όσους γνωρίζουν.
Σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν υπάρχουν και τα λεφτά του σώρρα
Ο Λίλας έβαζε κούτσουρα στον κώλο του,ο Σαββ έκανε και εμπόριο ξυλείας μια εποχή,τα συμπεράσματα δικά σας...
Λοιπόν για να τελειώνει η πλάκα εδώ μέσα γιατί έχω αρχίσει και φορτώνω πολύ άσχημα με την πάρτη σας μπείτε αυτή τη στιγμή στο governor screen να βρείτε το πληρεξούσιο του ΣαββίδηΛές να πληρώνει κιόλας με ομόλογα από την τράπεζα ανατολής :S :S :S :S :S :S
Λοιπόν για να τελειώνει η πλάκα εγώ μέσα γιατί έχω αρχίσει και φορτώνω πολύ άσχημα με την πάρτη σας μπείτε αυτή τη στιγμή στο governor screen να βρείτε το πληρεξούσιο του Σαββίδη
Governor screen λεμε.
Ούτε palso δεν έχετε πάρει?
το real estate μαστεπλα μοιαζει με μεταφορα στο ανατολικο μπλοκ των διδαγματων του rich dad poor dad. Ως γνωστον, τα εκατομμυρια αναγνωστες του παραπανω βιβλιου ή καλυτερα της παραπανω βιβλου των επενδυσεων ειναι ηδη μεγιστανες του πλουτου.