Νέα

«Εχάθεν η Σμύρνη κι ολάκερη η Ιωνία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Το λουλά που τραβάω είναι πότε θα συνειδητοποιήσουμε ως σύνολο, ότι η δημοκρατία είναι όντως το τελειότερο πολίτευμα... αρκεί τακτικά να πετσοκόβει ολιγαρχικά, φασιστικά ζιζάνια σαν και του λόγου σου. Πως απλά εκλογές όντως δεν αρκούν, χρειάζεται «άμεση επέμβαση» πάνω σας.
φιλικά στο λέω,
τέτοιες ανοησίες μη ξεγελαστείς να ξεστομίσεις έξω απο το νετ.
Τις αντιφάσεις που πληκτρολογείς τις αντιλαμβάνεσαι ?

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
φιλικά στο λέω,
τέτοιες ανοησίες μη ξεγελαστείς να ξεστομίσεις έξω απο το νετ.
Τις αντιφάσεις που πληκτρολογείς τις αντιλαμβάνεσαι ?
Τις έχω ξεστομίσει σε πάμπολα μούτρα σαν τα δικά σου έξω από το νετ.

Και φυσικά κλαιγόσασταν σαν τα ψευτομαγκάκια που είστε, ζητάγατε κάποιο διπλανό υποκατάστατο πατρικής φιγούρας, να επιβάλει την σιωπή προς δική σας προστασία. Αφού ο μπαμπάκας σας έτσι σας έχει κακομάθει ως βουτυρόπαιδα, πως ο κόσμος γύρω σας θα είναι για πάντα μια προστατευτική φουσκίτσα για πάρτη σας. :buck2:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Τις έχω ξεστομίσει σε πάμπολα μούτρα σαν τα δικά σου έξω από το νετ.

Και φυσικά κλαιγόσασταν σαν τα ψευτομαγκάκια που είστε, ζητάγατε κάποιο διπλανό υποκατάστατο πατρικής φιγούρας, να επιβάλει την σιωπή προς δική σας προστασία. Αφού ο μπαμπάκας σας έτσι σας έχει κακομάθει ως βουτυρόπαιδα, πως ο κόσμος γύρω σας θα είναι για πάντα μια προστατευτική φουσκίτσα για πάρτη σας. :buck2:
κανένας μάγκας δεν κάθεται ανώνυμα πίσω απο μια οθόνη να πει ότι είναι μάγκας
στα βουτυρόπαιδα .
Το αντιλαμβάνεσαι ?

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
κανένας μάγκας δεν κάθεται ανώνυμα πίσω απο μια οθόνη να πει ότι είναι μάγκας
στα βουτυρόπαιδα .
Το αντιλαμβάνεσαι ?
Αντιλαμβάνεσαι ότι σου είπα ότι έχω συναντήσει κάτι σαν και σένα και εκτός οθόνης, και τους έχω πει τα ίδια; Ή σου έχει κάψει το μυαλό η πολύ κόκα;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.332
Πόντοι
6.056
Αντιλαμβάνεσαι ότι σου είπα ότι έχω συναντήσει κάτι σαν και σένα και εκτός οθόνης, και τους έχω πει τα ίδια; Ή σου έχει κάψει το μυαλό η πολύ κόκα;
:2funny: :2funny: :2funny:
θα τα ρίξουμε στη κόκα
ή
στον ταξικό αντίπαλο ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297
σωστό , απο την εποχή του ψυχρού πολέμου πολλά έχουν αλλάξει !!
Σίγουρα όχι τα συμφέροντα των εθνοφοβικών νταβάδων
που εξυπηρετούνται απο νέας κοπιάς αριστερούς βοθρατζήδες,αντισυστημικούς :confused:
Μάρτυρες η αδυσώπητη αλήθεια με ολίγον μνήμη.
*αυτό το παλλουκάρι ο γγ του κκε , ο θεοδωρικάκος τι δουλίτσα κάνει ?:cool2:

http://preveza-info.gr/node.php?id=20388

https://www.iefimerida.gr/news/55962/ο-γιός-της-γιάννας-αγγελοπούλου-αποθεώνει-τον-τσίπρα-στην-ομόνοια-εικόνα
Για τον Πετρο Κοκκαλη Β',εγγονο του Υπ.Παιδειας και Υγειας( αν ενθυμουμαι καλως) στην "Κυβερνηση του Βουνου"Πετρου Κοκκαλη Α' το περιμεναμε...να προσκυνανε οι βαθυπλουτοι Αγγελοπουλαιοι το ροζουλι αναρχοαπλυταριο κανονικα θα προκαλουσε αποτροπιασμο.Ομως η κοντη μνημη και η αναγκη αυτοσυντηρησης απο τυχον διωξεις του εφερε τοσο χαμηλα.Καταπτυστοι...

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Για τον Πετρο Κοκκαλη Β',εγγονο του Υπ.Παιδειας και Υγειας( αν ενθυμουμαι καλως) στην "Κυβερνηση του Βουνου"Πετρου Κοκκαλη Α' το περιμεναμε...να προσκυνανε οι βαθυπλουτοι Αγγελοπουλαιοι το ροζουλι αναρχοαπλυταριο κανονικα θα προκαλουσε αποτροπιασμο.Ομως η κοντη μνημη και η αναγκη αυτοσυντηρησης απο τυχον διωξεις του εφερε τοσο χαμηλα.Καταπτυστοι...
Εσύ, μεγάλε, άντε πες στον γιατρό σου να σου γράψει τίποτα, έχεις κολλήσει πως πας μη πολεμόκαυλο χουντόσπερμα ίσον είτε συριζαίος είτε κουκουές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297
Εσύ, μεγάλε, άντε πες στον γιατρό σου να σου γράψει τίποτα, έχεις κολλήσει πως πας μη πολεμόκαυλο χουντόσπερμα ίσον είτε συριζαίος είτε κουκουές.
Αναρχοαπλυτοι και σαχλοφιλελερες ειναι οι δυο οψεις του ιδιου κιβδηλου νομισματος...

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Αναρχοαπλυτοι και σαχλοφιλελερες ειναι οι δυο οψεις του ιδιου κιβδηλου νομισματος...
Μάλλον θες να πεις, όλοι οι σόφρωνες άνθρωποι εναντίον κίβηλων στρατόκαυλων που θέλουν να κάνουν αναπλήρωση για τα προβλήματα στο πουλί τους, φανταζόμενοι Μπόλεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297
Αν πριν 200 χρονια υπηρχαν τετοιοι σοφρωνες θα εγραφες στα τουρκικα ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Μα δεν είσαι «απλός κόσμος» χασοδικάκο, για αυτό και το μίσος, η οργή και η μοχθηρία. Μέλος των μαύρων ψυχών είσαι, που τους αξίζει μαυροψυχία, ως μέτρο ισορροπίας, για την προστασία των απλών ανθρώπων.
Aνθρωποι που ως κινητηρια δυναμη στη ζωη τους βρισκουν μονο το μισος, μου προκαλούν μονο θλιψη.
Σε λυπαμαι ειλικρινα.
Εχεις βρει ενα αλλοθι οτι υπερασπιζεσαι τους "απλους" ανθρωπους ενω εχεις γινει χειροτερος απο τα τερατα που υποτιθεται οτι πολεμας

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Υπο μια αλλη σκοπια, περαν των αλλων τα μερη που χαθηκαν τοτε ητανε η αφροκρεμα των ελληνοφωνων εδαφων απο αποψη πλουτου
Ειναι σα η Ελλαδα να αποτελουνταν απο δυο κομματια, ενα σαν την Ελβετια και ενα σαν την Αλβανια και χαθηκε η Ελβετια.
Αληθεια ξερει κανεις γιατι δεν επαναστατησαν οι Μικρασιατες το 21;
Βρηκα αυτο το βιβλιο, φαινεται ενδιαφερον, το εχει διαβασει κανεις η καποιο αλλο σχετικο;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
υγ εδω εχει αρκετο υλικο:

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Aνθρωποι που ως κινητηρια δυναμη στη ζωη τους βρισκουν μονο το μισος, μου προκαλούν μονο θλιψη.
Σε λυπαμαι ειλικρινα.
Εχεις βρει ενα αλλοθι οτι υπερασπιζεσαι τους "απλους" ανθρωπους ενω εχεις γινει χειροτερος απο τα τερατα που υποτιθεται οτι πολεμας
Εμένα μου προκαλούν θλίψη κάτι σύμμαχοι τεράτων που έχουν ως ψευτοϊδεολογία κάτι ισαποστασίτικα/κοελικά τύπου "έχεις γίνει χειρότερος από τα τέρατα που υποτίθεται ότι πολεμάς", και κάνουν υποθέσεις στον αέρα. Και τα τέρατα αντιμετωπίζουμε και κοιμόμαστε σαν πουλάκια μετά, αγαπητέ.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Αν πριν 200 χρονια υπηρχαν τετοιοι σοφρωνες θα εγραφες στα τουρκικα ....
Δεν είσαι 200 χρόνια πριν, φαντασιόπληκτε. Για δοκίμασε λίγο πιο νεότερα, ας πούμε το 1974, που κάτι χουντοσπέρματα σαν και σένα κατάφεραν να χαθεί μισή Κύπρος. Ή ακόμα και στο θέμα μας, όπου κάτι «λαικοδεξιά» κατάφεραν να χαθεί η Μικρά Ασία. Μήπως και αποκτήσεις συναίσθηση πιο μοντέρνας πραγματικότητας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.882
Πόντοι
9.297
Δεν είσαι 200 χρόνια πριν, φαντασιόπληκτε. Για δοκίμασε λίγο πιο νεότερα, ας πούμε το 1974, που κάτι χουντοσπέρματα σαν και σένα κατάφεραν να χαθεί μισή Κύπρος. Ή ακόμα και στο θέμα μας, όπου κάτι «λαικοδεξιά» κατάφεραν να χαθεί η Μικρά Ασία. Μήπως και αποκτήσεις συναίσθηση πιο μοντέρνας πραγματικότητας.
Αντε για υπνο τσουτσου φερετζε και απαλλαξε μας απο την ισοπεδωτικη μιζερια σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom