Νέα

Εάν γίνονταν βουλευτικές εκλογές, ποιο κόμμα πιστεύεις ότι θα υποστηριζες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εάν γίνονταν βουλευτικές εκλογές, ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα υποστηριζες;

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 33 20,4%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ

Ψήφοι: 12 7,4%
  • Κ.Κ.Ε

Ψήφοι: 13 8,0%
  • ΛΑ.Ο.Σ

Ψήφοι: 20 12,3%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Ψήφοι: 9 5,6%
  • ΟΙΚ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 7 4,3%
  • ΔΗΜ.ΑΡ.

Ψήφοι: 5 3,1%
  • ΔΗ.ΣΥ

Ψήφοι: 3 1,9%
  • Π.Α.Π (Δημαρας)

• Χρυση Αυγη

Ψήφοι: 26 16,0%
  • ΑΝΤΑΡ.ΣΥΑ

• Άλλο

Ψήφοι: 24 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και γιατί ένας χουντικός θα είναι τίμιος;;;
αν δεν ειναι
URL]]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε μην το ψαχνεις
μια ειναι η λυση
84222201.jpg

http://[URL unfurl="true"]www3.pictures.gi.zimbio.com/Dinner+Christiansborg+Palace+K_B9GRnWsfQl.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ενας Κο(υ)κος θα μας σωσει !!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φανταζομαι οτι καταλαβατε οτι δεν ειμαι με κανεναν, γιατι δεν περιμενω τιποτα απο κανεναν περα απο τα χερακια μου, τα ποδαρακια μου και το λιγοστο μυαλο, που μου εδωσε ο καλος θεουλης

Αν θελετε να με καταταξετε με οποιον πιστευεται, η γουσταρετε, δικαιωμα σας ειναι ....

Η ψηφος μου ομως, ειναι δικη μου επιλογη και αυτη κρινετε την τελευταια στιγμη.

Παντως τα τελευταια 15 ετη δεν με ενεπνευσε κανεις και δεν βλεπω να με εμπνεει κανεις για αλλα τοσα ετη..... ;)

Επισκέπτης
α)κι εσυ θα παρεις στα σοβαρα οτι γραφω εγω για πλακα ? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

β)σοβαρα θα σε ρωτησω μονο αυτο .... πιστευεις οτι εχουμε δημοκρατια τωρα ?
α)Αν θες να ξεχωρίζω την πλάκα με το σοβαρό βάλε κ κανένα -> :2funny:
Γιατί αυτά που έγραψες δεν είναι για όλους εδώ μέσα πλάκα(για τους περισσότερους δεν είναι).

β)Τσου,δημοκρατία αστική δεν είναι δημοκρατία,όσο αστός είσαι τόσο απολαμβάνεις δημοκρατία.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Οπότε πάμε στην λογική λύση του παραλόγου την χούντα;;;
Λογική είναι αυτό;;;

Και γιατί ένας χουντικός θα είναι τίμιος;;;

Δεν γράφω τώρα ότι γράφεις μαλακίες για να μην παρεξηγηθείς,στο επόμενο όπως ποστ θα το γράψω.

και γιατι η παπαρηγα θα ειναι τιμια...απο την μια χουντα σε μια ακομματικη "δημοκρατια"?

Επισκέπτης
και γιατι η παπαρηγα θα ειναι τιμια...απο την μια χουντα σε μια ακομματικη "δημοκρατια"?
Με όλους ρισκάρεις....αλλά η Παπαρήγα κ ο Τσίπρας έχουν ορκιστεί σε ένα μαρξιστικό ευαγγέλιο,οι άλλοι στο χριστιανικό κ τα είδαμε τα αποτελέσματα.

Επισκέπτης
τι εγινε η τουρκαλα...εχεις καιρο να πεις εξελιξεις...σε παρατησε επειδη δεν γαμαγες καλα ή σε καταλαβε πως εισαι τεμπελης? :2funny:
Μας χωρίζει το Αιγαίο ρε γμτ...άντε να το πάρουνε να ξεμπερδεύουμε να έρθουμε πιο κοντά. :birdman:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Με όλους ρισκάρεις....αλλά η Παπαρήγα κ ο Τσίπρας έχουν ορκιστεί σε ένα μαρξιστικό ευαγγέλιο,οι άλλοι στο χριστιανικό κ τα είδαμε τα αποτελέσματα.

για την οικονομικη ανθηση μιλας? γιατι η καπιταλιστικη γερμανια ανευ κου-μουνιων παει μια χαρα.. :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μας χωρίζει το Αιγαίο ρε γμτ...άντε να το πάρουνε να ξεμπερδεύουμε να έρθουμε πιο κοντά. :birdman:

αυτο ειναι θεση της παπαρηγας? δεν νομιζω παπαζολη.. :2funny: και καλα θα κανουν γαμπρο οι τουρκοι ενα γκιαουρη? :huh: :kissass2:

Επισκέπτης
για την οικονομικη ανθηση μιλας? γιατι η καπιταλιστικη γερμανια ανευ κου-μουνιων παει μια χαρα.. :2funny:
5-6 χώρες που πάνε καλά με καπιταλισμό πατάνε όλες τις υπόλοιπες που έχουν καπιταλισμό.

Ντάξει αν είσαι στην κορυφή δεν είναι κακό.....αν είσαι στον πάτο όμως έχεις πρόβλημα. :birdman:

Επισκέπτης
τυπε με την γκομενα που ελεγες τι εγινε τελικα?
εσπρωξες? :fuck2:
Το θέμα τύπε είναι τώρα πότε ξανά.... :rolleyes:

αυτο ειναι θεση της παπαρηγας? δεν νομιζω παπαζολη.. :2funny: και καλα θα κανουν γαμπρο οι τουρκοι ενα γκιαουρη? :huh: :kissass2:
Τί τους πέρασες τους τούρκους,τίποτα έλληνες ρατσιστές...θα γίνω μουσουλμάνος κ όλα μια χαρά!!! :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τυπε με την γκομενα που ελεγες τι εγινε τελικα?
εσπρωξες? :fuck2:

θα εκανε η κοπελα ενας τεστ ντραιβ...θα τον βρηκε ελλατωματικο και τον σουταρε.... :2funny:

δεν ειδες οτι ξαφνικα εκοψε το παραμυθι περι τουρκιας και το γυρισε σε μαρξισμο... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom