Νέα

Ε.Σ.Π.Α-τι παιζει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Strange Cargo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
S

Strange Cargo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο αυτα που δεν ειχε?
ο αναπτυξιακος νομος θα πρεπει να ειναι για την αναπτυξη της χωρας και οχι για να ρεφαρουν τις ζημιες οι εμποροι

...ποια δεν ειχε ρε μαλακακο..σαλτα γαμησου λεμμε,κ παρε μπουλο,αφου δεν ξερεις τι σου γινετε...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε συ, αφου δεν ξερεις καν το θεμα τις κουβεντας και τι ειναι το ΕΣΠΑ πως θες να κανουμε διαλογο? Τα λεφτα που εβαλε δεν ητανε ζημια, ηταν το ποσοστο ιδιας χρηματοδοτησης που ζητα το ΕΣΠΑ!
και γιατι προχωρησε πριν την εγκριση?
και για ποιο λογο να χρηματοδοτησει η κυβερνηση  ενα εμπορικο καταστημα σε πολη και οχι μια παραγωγικη μοναδα η ενα ξενοδοχειο?
γεμισε η Ελλαδα ΔΥ και εμπορακους

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
και γιατι προχωρησε πριν την εγκριση?
και για ποιο λογο να χρηματοδοτησει η κυβερνηση  ενα εμπορικο καταστημα σε πολη και οχι μια παραγωγικη μοναδα η ενα ξενοδοχειο?
γεμισε η Ελλαδα ΔΥ και εμπορακους
πρωτον δεν χρηματοδοτει η κυβερνηση αλλα η Ε.Ε., η κυβερνηση διαχειριζεται τα κονδυλια

δευτερον, δεν επιδοτειται οποιοσδηποτε παρα μονον αποδεδειγμενα υγειης επιχειρησεις

τριτον, τα ξενοδοχεια κλπ επιδοτουνται και με αλλα προγραμματα

τεταρτον, οι επιδοτησεις εμπεριεχουν ενα σωρο ορους για την εξυπηρετηση ανθρωπων με κινητικα προβληματα, για αλλαγες προς το πιο οικολογικο και ενα καρο καινοτομιες με σκοπο να γινουν οι επιχειρησεις πιο συγχρονες, πιο ανταγωνιστικες και το κυριοτερο να αναπτυχθουν (προϋποθετει και την αυξηση του προσωπικου)

τελος, τα λεφτα δε τα παιρνεις στο χερι, προσκομιζεις τιμολογια ΑΠΟ ΠΑΓΙΟ εξοπλισμο και εργασιες για να παρεις την επιδοτηση!

το οτι προχωρησε ο φιλος στην επενδυση προφανως το εκανε γιατι δεν ηθελε να περιμενει  τις γραφειοκρατικες διαδικασιες και να εξυγρονησει την επιχειρηση του μετα απο ενα εξαμηνο, ισως γιατι εργαζεται σε αντικειμενο τουριστικο! Η ουσια ειναι οτι οι βαθμολογιες και οι βασεις μπορουσαν να υπολογιστουν και να ξερει καποιος εκ των προταιρων αν μπαινει η οχι στο προγραμμα, αυτο που εκανε η κυβερνηση ειναι οτι αλλαξε τελειως τα δεδομενα χωρις καμια προειδοποιηση!

OP
OP
S

Strange Cargo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πρωτον δεν χρηματοδοτει η κυβερνηση αλλα η Ε.Ε., η κυβερνηση διαχειριζεται τα κονδυλια

δευτερον, δεν επιδοτειται οποιοσδηποτε παρα μονον αποδεδειγμενα υγειης επιχειρησεις

τριτον, τα ξενοδοχεια κλπ επιδοτουνται και με αλλα προγραμματα

τεταρτον, οι επιδοτησεις εμπεριεχουν ενα σωρο ορους για την εξυπηρετηση ανθρωπων με κινητικα προβληματα, για αλλαγες προς το πιο οικολογικο και ενα καρο καινοτομιες με σκοπο να γινουν οι επιχειρησεις πιο συγχρονες, πιο ανταγωνιστικες και το κυριοτερο να αναπτυχθουν (προϋποθετει και την αυξηση του προσωπικου)

τελος, τα λεφτα δε τα παιρνεις στο χερι, προσκομιζεις τιμολογια ΑΠΟ ΠΑΓΙΟ εξοπλισμο και εργασιες για να παρεις την επιδοτηση!

το οτι προχωρησε ο φιλος στην επενδυση προφανως το εκανε γιατι δεν ηθελε να περιμενει  τις γραφειοκρατικες διαδικασιες και να εξυγρονησει την επιχειρηση του μετα απο ενα εξαμηνο, ισως γιατι εργαζεται σε αντικειμενο τουριστικο! Η ουσια ειναι οτι οι βαθμολογιες και οι βασεις μπορουσαν να υπολογιστουν και να ξερει καποιος εκ των προταιρων αν μπαινει η οχι στο προγραμμα, αυτο που εκανε η κυβερνηση ειναι οτι αλλαξε τελειως τα δεδομενα χωρις καμια προειδοποιηση!

..αδερφε,δε νοιωθει ο τυπος,πρεπει να ειναι τερμα στοκος,η τερμα πιτσιρικας,τσαμπα μαθημα του κανεις κ συ κ εγω πιο πριν,γαμησε τον,αστον να τραγουδαει..εκτος κ αν μας πει ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,Κ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ..για "μπαμπα φερε κανα 10ευρω να βγω" τον εχω,δεν τον εχω για παραπανω..

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
ειχα καταθεσει φακελο στην τραπεζα κυπρου για 230.000 ευρω προυπολογισμο εργασιων.
τα ιδια κεφαλαια υπηρχαν.
επιχ/ση μεταποιητικη εχω απασχολο στα8ερα τα τελευταια 4 χρονια 5 ατομα.
τζιροι αυξανομενοι κα8ε ετος κερδοφορια επισης αυξανομενη.
υποχρεωσεις προς προμηθευτες 0,προς δημοσιο 0, προς τραπεζες 0.
μονο μειονεκτημα που ειχε η προταση ποθ κατεθεσα ηταν οτι δεν ειχα καμια επενδυση σε συστηματα πληροφορικης λογισμικο και αλλα τετοια και αιτια για αυτο ειναι πως δεν εχουν πεδιο εφαρμογης στην δουλεια μου(αρτοποιος).
και ηρ8ε η απαντηση πριν λιγεσ ημερες.
δεν επιδοτειται ι επενδυτικη προταση μου λογο.....ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΡΩΝ....
κατα ενα περιεργο τροπο ομως εμεις παντα βρισκουμε πορους να πληρωνουμε τισ υποχρεωσεις μας προς ολουσ.....
η αληθεια ειναι πως τα τελευταια 10 χρονια εχω επιδοτηθει 2 φορες αλλα εφοσον εχω τις προυποθεσεις και τα εχεγγυα 8α επρεπε να συνεχιζουν να στηριζουν υγιεισ επιχ/σεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom