Νέα

E-MATRIX.GR the gadget shop!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baracudamax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
145
Πόντοι
6
Δεν εχω καμια σχεση με το site και μου ειναι αδιαφορο, αλλα συμφωνα με αυτα που γραφετε (εσεις που τον κραζετε) δεν θα επρεπε να υπαρχει εμποριο στην Ελλαδα.

Ο ανθρωπος αγοραζει εμπορευμα απο το εξωτερικο και το πουλαει με το κερδος του. Οποιος δεν εχει σχεση με ebay ή δεν εμπιστευεται τους ξενους θα αγορασει απο το Ελληνικο shop πληρωνοντας την διαφορα. Δεν υπαρχει καποια απατη ή κοροϊδια.

Αντε να βγουμε στους δρομους να κλεισουμε ολα τα μαγαζια γιατι μπορουμε να βρουμε τα προιοντα τους φθηνοτερα απο τον χοντρεμπορα στο ebay!!  :jerking: :jerking:
να παραγεις αγαπητε,οχι να κανεις μεταπωληση..Να κατσεις να φτιαξεις εσυ το λογισμικο και να το δωσεις να στο κανουν συσκευη.Να στρωσεις το κολο σου κατω.Ολοι γιναμε υπαλληλοι και ελ.επαγγελματιες.ΠΑγκοσμιοποιηση εχουμε ξερεις αγαπητε..Και η τσεπη δικια σου ειναι,οχι δικια μου.

OP
OP
B

baracudamax

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ακόμα να σας πω ότι συγκρίνατε 2 διαφορετικά προιόντα το ένα έχει gps το άλλο δεν έχει.
Επειδή μας προκαλείτε τόσο έντονα με τα μεταφορικά στην Κίνα τότε δείτε αυτό..
www.eltacourier.gr/Uploads/ems19_03.pdf]http://www.eltacourier.gr/Uploads/ems19_03.pdf[/url] Να αναφέρω ότι το dvd ζυγίζει 4 κιλά.

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτα αγαπητε πες τα σε καμια θεια η ανηλικο που δεν ξερει απο αγορες ιντερνετ.Επιστροφη εχω κανει στην Κινα με απλο ταχυδρομειο.6-7 ευρω πληρωσα.Μηπως θες να ανεβασω εδω τη σελιδα με τα κινεζικα να δουμε τα αυτονοητα σε τιμες ??

Όχι φίλε, μη χυθεί αίμα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Να έχετε υπόψιν σας ότι αν σας φαίνεται μεγάλη η διαφορά για το συγκεκριμένο dvd από το κινέζικο μαγαζι με το δικό μας τότε μάλλον δεν έχετε υπολογίσει τα 48 ευρώ περίπου μεταφορικά συν το τελώνείο αν υπάρξει και
το συνέταιρο μας το κράτος με το 21 τοις εκατό.
μεταφορικα πληρωσα 8 δολλαρια και τελωνειο καθολου γιατι μου το εστειλαν σαν δωρεα.δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλλα μου εξηγησε μια κινεζουλα υπαλληλος οτι το κανουν αυτο για να μην πληρωνει ο πελατης τελωνειο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αυτα αγαπητε πες τα σε καμια θεια η ανηλικο που δεν ξερει απο αγορες ιντερνετ.Επιστροφη εχω κανει στην Κινα με απλο ταχυδρομειο.6-7 ευρω πληρωσα.Μηπως θες να ανεβασω εδω τη σελιδα με τα κινεζικα να δουμε τα αυτονοητα σε τιμες ??
για πες κανα καλο σαιτ με το chinavasion ειμαι ευχαριστημενος και απο την ταχυτατη εξυπηρετηση και απο το προιον,αλλά δεν με χαλαει να ξερω και αλλα.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
να παραγεις αγαπητε,οχι να κανεις μεταπωληση..Να κατσεις να φτιαξεις εσυ το λογισμικο και να το δωσεις να στο κανουν συσκευη.Να στρωσεις το κολο σου κατω.Ολοι γιναμε υπαλληλοι και ελ.επαγγελματιες.ΠΑγκοσμιοποιηση εχουμε ξερεις αγαπητε..Και η τσεπη δικια σου ειναι,οχι δικια μου.
Δηλαδη εσυ πας και αγοραζεις γαλα καθε πρωι εξω απο το εργοστασιο της ΔΕΛΤΑ??
Ξερεις η μεταπωληση=εμποριο υπαρχει εδω και κατι χιλιαδες χρονια , τωρα γιατι σας πειραξε ετσι ξαφνικα , πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.

Οποιος γνωριζει , θελει και μπορει , αγοραζει απο EBAY. Οποιος δεν θελει αγοραζει απο τον Ελληνα εμπορο πληρωνοντας κερδος και ΦΠΑ.
Αυτο ομως δεν κανει τον Ελληνα εμπορο ψευτη ή απατεωνα.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
145
Πόντοι
6
Ακόμα να σας πω ότι συγκρίνατε 2 διαφορετικά προιόντα το ένα έχει gps το άλλο δεν έχει.
Επειδή μας προκαλείτε τόσο έντονα με τα μεταφορικά στην Κίνα τότε δείτε αυτό..
www.eltacourier.gr/Uploads/ems19_03.pdf]http://www.eltacourier.gr/Uploads/ems19_03.pdf[/url] Να αναφέρω ότι το dvd ζυγίζει 4 κιλά.
Χαχαχα,με ταχυμεταφορα και πληρωνοντας το τελωνειο τα στελνετε εσεις?Και θελεις να το πιστεψω??
Με απλο air mail και με ενδειξη οτι ειναι δωρο,γνωστη παγια ταχτικη,6-7ευρω εγγυημενα.Αν με προκαλεσεις και αλλο ανεβαζω να δουνε εδω και οι φιλοι μας αναγνωστες το site με τα κινεζικα στη μητερα Κινα ,με τα ιδια ακριβως προιοντα,τις ιδιες φωτο,τις ιδιες περιγραφες που εχετε στο site με τις μεταπωλησεις σας.

OP
OP
B

baracudamax

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον 8 δολλάρια πρέπει να πληρώσατε για κάποιο usb flash η κατι τέτοιο.

OP
OP
B

baracudamax

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι σε μέγεθος κινητού και μεγαλύτερο δεν μπορεί να αποσταλεί σαν air mail σε καμια περίπτωση.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
145
Πόντοι
6
Ξερεις η μεταπωληση=εμποριο υπαρχει εδω και κατι χιλιαδες χρονια , τωρα γιατι σας πειραξε ετσι ξαφνικα , πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.

Οποιος γνωριζει , θελει και μπορει , αγοραζει απο EBAY. Οποιος δεν θελει αγοραζει απο τον Ελληνα εμπορο πληρωνοντας κερδος και ΦΠΑ.
Ουσιαστικα δεν διαφωνουμε πουθενα.Μιας και ανεφερες το γαλα,οταν εκαναν οι 3 εταιριες καρτελ και αποφασισαν το γαλα να φτασει στα ραφια της καταναλωσης σε τρελες τιμες,με τρελα καπελα,δεν χαρηκες που αποκαλυφθηκε η ολη ιστορια?Θα μπορουσε ακομη και τωρα να ειναι το γαλα σε τετοιες τιμες,αλλα εμενα με ποναει η τσεπη μου.Εμποριο σωστο για μενα ειναι να παραγεις κατι και να το πουλας,να πουλας τις γνωσεις σου,τις κατασκευες σου,τον κοπο σου.Σου αρεσει να βλεπεις την Ελλαδιτσα να μην εχει παραγωγη,τεχνογνωσια,εφευρεση,Know how σε τιποτα και για τιποτα??Εμενα με θλιβει αυτο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

αλλο το ενα,και αλλο η κοροιδια.εσυ αν παρεις ενα προιον που εχει 120 δραχμες και το πουλας 300 το θεωρεις σωστο εμποριο?υπαρχει νομος που λεει ποιο πρεπει να ειναι το κερδος σου το ξερεις αυτο?και αλλωστε φαινεται οτι ο τυπος ψαχνει χαιβανια.μας ποσταρε τις τιμες απο τα κουριερ των ελτα.και οχι απο το ταχυδρομειο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κάτι σε μέγεθος κινητού και μεγαλύτερο δεν μπορεί να αποσταλεί σαν air mail σε καμια περίπτωση.
α ναι?και μενα ποιος μου το εφερε?αυτος?
landSuperman2.jpg

OP
OP
B

baracudamax

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να σας ξαναπώ ότι συγκρίνατε 2 διαφορετικα προιόντα τώρα αν έγινε καταλάθος ή σκόπιμα δεν το ξέρουμε
απλά ενδεικτικα να αναφερουμε ότι η τιμή αγοράς του χωρίς μεταφορικά είναι 195 ευρω και ειναι από αλλο
κινέζικο μαγαζί. Επίσης λέτε και ξαναλέτε πολύ έυκολα απλό ταχυδρομείο μάλλον δεν ξέρετε ότι το απλό
ταχυδρομείο για Κίνα ειναι η ελληνική EMS. Ακόμα να σας πω ότι αν θελήσετε να επιστρέψετε κάτι στην
chinavasion που αναφέρατε τότε θα το δεχτούν μόνο με EMS.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
145
Πόντοι
6
Να σας ξαναπώ ότι συγκρίνατε 2 διαφορετικα προιόντα τώρα αν έγινε καταλάθος ή σκόπιμα δεν το ξέρουμε
απλά ενδεικτικα να αναφερουμε ότι η τιμή αγοράς του χωρίς μεταφορικά είναι 195 ευρω και ειναι από αλλο
κινέζικο μαγαζί. Επίσης λέτε και ξαναλέτε πολύ έυκολα απλό ταχυδρομείο μάλλον δεν ξέρετε ότι το απλό
ταχυδρομείο για Κίνα ειναι η ελληνική EMS. Ακόμα να σας πω ότι αν θελήσετε να επιστρέψετε κάτι στην
chinavasion που αναφέρατε τότε θα το δεχτούν μόνο με EMS.
ασε τις πωλησεις και γινε διπλωματης,πρεπει να ξερεις και κατι ψιλα απο κινεζικα,οπως ξερω και εγω,στην πρεσβεια του Πεκινου ειναι μια καλη αρχη.Φιλικα

OP
OP
B

baracudamax

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
α ναι?και μενα ποιος μου το εφερε?αυτος?
landSuperman2.jpg

Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να πληρώσατε 8 ευρω μεταφορικά για να παραλάβετε το κινητό σας. Εμείς
αναφέρουμε τα ποσά για αποστολή πίσω στην Κίνα αν είναι ελατωματικό.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Δεν εψαξα το site του, ειδα εκει που λεει ο ιδιος οτι πουλαει με 20Ε κερδος και το παραδειγμα του Rocco με τα 50Ε. Ποσα που δεν μου φανηκαν τραγικα.

Rocco συμφωνω μαζι σου αλλα σε ενα τοπικ που κραζουνε καποιον οτι ειναι απατενας επειδη πουλα με κερδος , να καταληξουμε να μιλαμε για το οτι δεν παραγει τιποτα η χωρα μου φαινεται ακυρο.

Και για να κανω για ακομα μια φορα τον δικηγορο του διαβολου , εκει που τον κατηγορειτε οτι παραθετει τιμες κουριερ και οχι απλου ταχυδρομιου , νομιζω οτι ειστε παλι αδικοι , αφου αν υπηρχε καποιο προβλημα δεν νομιζω να εστελνε κανεις την συσκευη του στη Κινα ή οπουδηποτε στο εξωτερικο με απλο mail και οχι με κουριερ συστημενο. Επισης η επιγραφη gift μπορει να πιανει στο τελωνειο σε μεμονομενες και διακριτικες συσκευασιες τις περισσοτερες φορες , αλλα σιγουρα δεν θα πιανει σε αυτον που αγοραζει χονδρικα ποσοτητες.

Το σταματαω εδω ομως γιατι βλεπω να σκαει οπου να ναι η ταμπελα οτι εχω σχεση με το μαγαζι και δεν γουσταρω να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom