Νέα

E-mail διαμαρτυρίας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Με τα email παιδιά δεν νομίζω ότι λύνεται το πρόβλημα. Φανταστείτε να κάναμε αποχή από το κρέας (όλα τα είδη) για ένα μήνα;; Θα ήταν σοβαρό πλήγμα για όλες αυτές τις βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος - νομίζω ότι αυτός είναι πιο δραστικός τρόπος από το email. Αφήστε που θα κάναμε καλό και στην υγεία μας ;)

Σωστο και αυτο αλλα ποιος θα το οργανωσει....?Ποιος θα κανει το οτιδηποτε μονος του ?  Επαναλαμβανω εχουμε δυναμη...εστω κα με αυτον τον τροπο...

Παμε γερα να στειλουμε κανα μειλ για τους απατεωνες που εκμεταλευονται τον πονο του αλλου...Στειλτε το λινκ παιδια......

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Συμφορουμιτες,ο φιλος arxidoulis ανοιξε ενα θρεντ με θεμα το παρακατω λινκ...Προσωπικα συγκλονιστηκα και επειδη πιστευω οτι ειμαστε ανθρωποι με ευαισθησιες,αλλα αγαπαμε και την αληθεια...πρεπει να αναμεταδωσουμε το λινκ με emails σε οσους περισσοτερους μπορει ο καθενας ωστε να διαβασει ο κοσμος και να ενημερωνετε....Βεβαιως και θα το σχολιασουμε και θα πουμε τις αποψεις μας στο εν λογω θρεντ,αλλα πιστευω οτι μια κοινοτητα 20.000 μελων εχει χρεος να κανει και αλλα πραγματα...

Φιλοι ας κανουμε και εμεις κατι μικρο για αυτους που υποφερουν απο την αρρωστεια ,αλλα και απο τους γιατρους του σχετικου ειδους....

Θυμηθειτε και την Αμαλια με το blog φακελλακι ποσο μονη ηταν....

Πιστευω οτι κατι θα κανουμε...Μπορει να μην σταματησουμε την μεγαλυτερη απατη του αιωνα...αλλα επιτελους θα ξερουμε οτι υπαρχει και αλλος τροπος.....
-------------------------------------------------------------------------

HIV-AIDS....Μαθε την αληθεια......

Gabadoo αφου στειλεις το email πηγαινε στη Σολωνος και γαμα ακαπωτο το πρωτο πρεζακι που θα βρεις και καλα αποτελεσματα...  :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Φιλε μου προβληματιστηκα παρα πολυ με την συμβουλη σου....Να γαμησω ακαπωτο το πρωτο πρεζακι που θα βρω και καλα αποτελεσματα σε τι? Ααα και μετα μου λες να τραβηξω και μια μαλακια...Εχω σκασει που δεν το πιανω...
  Να υποθεσω οτι εσυ το εχεις κανει...?Δεν μου λες και τα αποτελεσματα,ωστε να ξερω τι να περιμενω πανω-κατω...?Ααα στο τελος την επαιξες την πηχτη?.......

Φιλε σου ευχομαι να μην εχεις ποτε σου δυσκολη στιγμη στην ζωη σου.....για να μην χρειαστει να μαθεις με τον σκληρο τροπο ποσο μονος εισαι.....η ποσο ανενημερωτος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom