Νέα

Εὔα Οὐκρανὶς ἀπὸ Κωνσταντινουπόλεως 166Β

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
255
Πόντοι
21
Είσθε ετεροφυλόφιλος τουλάχιστον;

Περα απο τα αστεια απο τα 17 καθε 2-3 μηνες ειχα και ξεχωριστο αισθημα οποτε δεν υπηρξε αναγκη για κατι τετοιο. Φυσικα μπορει στα 50-60 να δοκιμασω καποιο CG ειτε λογο περιεργειας ειτε λογο γαμου (ΑΝ εχω παντρευτει εως τοτε) αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το πορνείο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 166 τυγχάνει να είναι το πρώτο που συναντώ κατευθυνόμενος από το σπίτι μου στα πορνεία.
Ως εκ τούτου οι πιθανότητες να συνουσιασθώ σε αυτό είναι πολλές.

Αυτό συνέβαινε παιδιόθεν στα αλήστου μνήμης πορνεία τα οποία ευρίσκοντο στο τέλος της οδού Ερμού. Δηλαδή ενώ ξεκινούσα για την οδό Φυλής, τελικά σπάνια έφτανα ως εκί, λόγω του ότι συνουσιαζόμουν στο μέσον της διαδρομής - στην οδό Ερμού - και μετά δε μπορούσα να συνεχίσω λόγω της μετασυνουσιακής χαύνωσης...

Η ιστορία επαναλήφθηκε προ ολίγου...
Εύα, λεπτοφυής νεαρή αλλοδαπή, πεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος, πισωκωλητό γονατιστό, ψωλοχύματα πολλά.

Προϊόντος του χρόνου, η Εύα προοδεύει εις την Ελληνικήν γλώσσαν...
"Έτσι μουρό μου, έτσι... φςςςςς .... φςςςςς.... χίσι ... χίσι..."

Είναι ενθαρρυντικό κύριοι αυτό. Το θέμα θα ήταν στενόχωρο αν αντί Ελληνικά έλεγε Πακιστανικά βρωμόλογα...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η εκδρομή στην Κόρινθο, έδειξε ότι τα εκεί δύο πορνεία, κρατούν πεισματικά το αντίτιμο της επί χρήμασι συνουσίας στα 50€.
Εμείς δεν τα δώσαμε.
Ας τα δώσει κανας άλλος.

Ταξιδεύοντας προς την ΑΘήνα με το στομάχι σφιγμένο από το βρωμοκρέας που μας τάισε ένα ουκρανίδι στο Λουτράκι, και με τ΄αρχίδια πρησμένα από τις ατελέσφορες απόπειρες στα πορνεία της Κορίνθου, κατά τις 01:15 είδαμε την κατακόκκινη φέτα της Σελήνης να ανατέλλει πάνω από τον αριθμό 166 της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

Η Εύα, το ουρί της μεταμεσονύκτιας βάρδιας των λαϊκών μπουρδέλων των Αθηνών, ήταν πάλι εκεί.

Τη χύσαμε στο στόμα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom