apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αν ειναι ιεροδουλη θα παει αποκει που ηρθε,δεν μαρεσει να γαμαω λιωμα πουτανεςΑσχετα αν μυριζει η δεν μυριζει η ιστορια, εστω και λιγο να εχει μια δοση πραγματικοτητας, οφειλε ως ανθρωπος να την συνοδεψει τουλαχιστον ως το ταξι, εφοσον θα ειδε οτι δεν ειναι ενταξει απο το μεθυσι.
Εσενα αν ερθει μια κοπελα σπιτι σου και δεις οτι ειναι ντιρλα,η και ζαλισμενη, θα την αφησεις να φυγει ετσι απλα ?
Δεν θα σκεφτεις μηπως χτυπησει η παθει κατι οτιδηποτε ?
τυπε αν ειναι ιεροδουλη θα παει αποκει που ηρθε
το να διωξεις μεθυσμενη πουτανα ρε τυπε?Ώπα,ο απόλυτος αγριάδες........και δε σου το'χαμε......
δεν μαρεσει να γαμαω λιωμα πουτανες
αν γουσταρες και εσυ γυναικες θα το ηξερες αυτο
τυπε σε αυτο ναιEίσαι κι εκλεκτικός..
το να διωξεις μεθυσμενη πουτανα ρε τυπε?
σιγα ρε
της δινεις τα λεφτα για το <<ταξι>> και φευγει
το να διωξεις μεθυσμενη πουτανα ρε τυπε?
σιγα ρε
της δινεις τα λεφτα για το <<ταξι>> και φευγει
[/quote
]
το διώχνω υπονοεί εκτός της κανονικής εξόδου και το παράθυρο, το μπαλκόνι, τον φωταγωγό....Άλλο "διώχνω" και άλλο "θα πάει από κει που'ρθε"
εχω χασει δικα μου ατομα.Οτι και να ηταν η κοπελα σιλβα, δεν ειναι σωστο να χαβαλεδιαζει κανεις με τον θανατο, την αρρωστια, η το παθημα τελος παντον, του καθενος.
Και ειδικα οταν καταλληγει σε απωλεια ζωης.
Γινετε λιγο ανθρωποι ρε σεις.... :S
Αυριο μπορει να τυχει κατι αναλογο στον καθεναν μας, κατι που απευχομαι φυσικα για ολους.
ο μητσος νομιζει οτι ειναι ο ρ.γκιρ στο pretty womanεχω χασει δικα μου ατομα.
και σε πληροφορω ηταν ακομα χειροτερο γιατι δεν ηταν μεθυσμενοι και ευθυνοταν αλλος για το δυστυχημα.
δεν ειδα ομως κανενα θρεντ να ανοιγεται για τον καθε εναν που χανει καποιος εδω μεσα. τον χαβαλε που τον ειδες? σοβαρα μιλουσα στο ποστ.
οποτε τις νουθεσιες του στυλ "γινετε λιγο ανθρωποι" κρατα τες για την παρτη σου.
γουσταρεις αγριους εσυ βιλμα?
εχω χασει δικα μου ατομα.
και σε πληροφορω ηταν ακομα χειροτερο γιατι δεν ηταν μεθυσμενοι και ευθυνοταν αλλος για το δυστυχημα.
δεν ειδα ομως κανενα θρεντ να ανοιγεται για τον καθε εναν που χανει καποιος εδω μεσα. τον χαβαλε που τον ειδες? σοβαρα μιλουσα στο ποστ.
οποτε τις νουθεσιες του στυλ "γινετε λιγο ανθρωποι" κρατα τες για την παρτη σου.
ειναι ανθρωπιστης και ευαισθητος τυπος τι να κανουμεΟ Μητσος θα ανοιξει κ θρεντ σε λιγο για να μαζεψουμε λεφτα ρε να βοηθησουμε την οικογενεια
ειναι ανθρωπιστης και ευαισθητος τυπος τι να κανουμε
το θέμα είναι ότι ο συναγωνιστής την πάτησε πολύ άσχημα. όλοι ξέρουν οτι γαμάει και πινει (όπως γαμάει και δέρνει), έγινε θέμα σ' όλη τη γειτονιά, η πολυκατοικία έμαθε ότι είναι πουτανιάρης, και η γυναίκα του μόλις γυρίσει με τα παιδιά από την εξοχή θα τον χωρίσει πριν ανοίξουν τα σχολεία... καμένο χαρτί δυστυχώς...
Ρε kosnik,
Τι ψαχνεις τωρα; Ο τυπος δεν εχεις καταλαβει οτι ειναι μισογυνης;
Χθες τις κομμωτριες τις ελεγε καργιολες.
Αυτος και ο Βουτσας ειναι οι τελευταιοι αντρες:
το να ομιλείς την Ελληνική δε σημαίνει ότι την κατέχεις... για ξαναδιάβασε το να δεις πως τις είπα...
Ναι, δεν την ειπες καργιολες, αλλα ξεκωλιαρες.
Σαλτα στη μανα σου τωρα, μοσχοαναθρεμενε κανακαρη της .