Νέα

Δυστυχώς μία κοπέλα λιγότερη... φρικτό τέλος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ασχετα αν μυριζει η δεν μυριζει η ιστορια, εστω και λιγο να εχει μια δοση πραγματικοτητας, οφειλε ως ανθρωπος να την συνοδεψει τουλαχιστον ως το ταξι, εφοσον θα ειδε οτι δεν ειναι ενταξει απο το μεθυσι.

Εσενα αν ερθει μια κοπελα σπιτι σου και δεις οτι ειναι ντιρλα,η και ζαλισμενη, θα την αφησεις να φυγει ετσι απλα ?
Δεν θα σκεφτεις μηπως χτυπησει η παθει κατι οτιδηποτε ?
τυπε αν ειναι ιεροδουλη θα παει αποκει που ηρθε,δεν μαρεσει να γαμαω λιωμα πουτανες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ώπα,ο απόλυτος αγριάδες........και δε σου το'χαμε...... :rolleyes:
το να διωξεις μεθυσμενη πουτανα ρε τυπε?
σιγα ρε
της δινεις τα λεφτα για το <<ταξι>> και φευγει
αν γουσταρες και εσυ γυναικες θα το ηξερες αυτο :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Άλλο "διώχνω" και άλλο "θα πάει από κει που'ρθε" :rolleyes:
το διώχνω υπονοεί εκτός της κανονικής εξόδου και το παράθυρο, το μπαλκόνι, τον φωταγωγό....

το από εκεί που ήρθε είναι πιο σαφές, μπήκε από την πόρτα και έφυγε από εκεί που ήρθε. μια είσοδος μια έξοδος.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Οτι και να ηταν η κοπελα σιλβα, δεν ειναι σωστο να χαβαλεδιαζει κανεις με τον θανατο, την αρρωστια, η το παθημα τελος παντον, του καθενος.
Και ειδικα οταν καταλληγει σε απωλεια ζωης.

Γινετε λιγο ανθρωποι ρε σεις....  :S
Αυριο μπορει να τυχει κατι αναλογο στον καθεναν μας, κατι που απευχομαι φυσικα για ολους.
εχω χασει δικα μου ατομα.
και σε πληροφορω ηταν ακομα χειροτερο γιατι δεν ηταν μεθυσμενοι και ευθυνοταν αλλος για το δυστυχημα.
δεν ειδα ομως κανενα θρεντ να ανοιγεται για τον καθε εναν που χανει καποιος εδω μεσα. τον χαβαλε που τον ειδες? σοβαρα μιλουσα στο ποστ.
οποτε τις νουθεσιες του στυλ "γινετε λιγο ανθρωποι" κρατα τες για την παρτη σου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και σε πληροφορω ηταν ακομα χειροτερο γιατι δεν ηταν μεθυσμενοι και ευθυνοταν αλλος για το δυστυχημα.
δεν ειδα ομως κανενα θρεντ να ανοιγεται για τον καθε εναν που χανει καποιος εδω μεσα. τον χαβαλε που τον ειδες? σοβαρα μιλουσα στο ποστ.
οποτε τις νουθεσιες του στυλ "γινετε λιγο ανθρωποι" κρατα τες για την παρτη σου.
ο μητσος νομιζει οτι ειναι ο ρ.γκιρ στο pretty woman :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
γουσταρεις αγριους εσυ βιλμα? :s&m_1:
:grin:

Με το μαστιγιο ανα χειρας και ας εχει κ μικρο πουλι  :rockon: :rockon:

[size=5pt]...που λεει ο λογος[/size]  :grin:

Ο Μητσος θα ανοιξει κ θρεντ σε λιγο για να μαζεψουμε λεφτα ρε να βοηθησουμε την οικογενεια  :dancing:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
το θέμα είναι ότι ο συναγωνιστής την πάτησε πολύ άσχημα. όλοι ξέρουν οτι γαμάει και πινει (όπως γαμάει και δέρνει), έγινε θέμα σ' όλη τη γειτονιά, η πολυκατοικία έμαθε ότι είναι πουτανιάρης, και η γυναίκα του μόλις γυρίσει με τα παιδιά από την εξοχή θα τον χωρίσει πριν ανοίξουν τα σχολεία... καμένο χαρτί δυστυχώς...

θα του κλαση τα αρχιδια  μαζι του θα μεινει γιατι ετσι και αλλιως αυτη θα παιρνει ολοι την γειτονια που χρονος να βρισκει αλλο μαλακα. :s&m_1:

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Ρε kosnik,

Τι ψαχνεις τωρα; Ο τυπος δεν εχεις καταλαβει οτι ειναι μισογυνης;
Χθες τις κομμωτριες τις ελεγε καργιολες.
Αυτος και ο Βουτσας ειναι οι τελευταιοι αντρες:
o-teleftaios-antras.jpg

το να ομιλείς την Ελληνική δε σημαίνει ότι την κατέχεις... για ξαναδιάβασε το να δεις πως τις είπα...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
το να ομιλείς την Ελληνική δε σημαίνει ότι την κατέχεις... για ξαναδιάβασε το να δεις πως τις είπα...

Ναι, δεν την ειπες καργιολες, αλλα ξεκωλιαρες.
Σαλτα στη μανα σου τωρα, μοσχοαναθρεμενε κανακαρη της :birdman:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom