Επισκέπτης
Κακώς
Join the clubνα σε καλα ρε μαν ευχαριστω για το προμοσιον που μου κανεις
Κακώς
Join the clubνα σε καλα ρε μαν ευχαριστω για το προμοσιον που μου κανεις
που κολλαει η εφημεριδα?
γουατ????????????ρε με τι μαλακιες ασχοληστε εδω με χυλοπιτιασε η αντριαννα
Οταν θα ερθει ο τυπος Λακης, θα χρειαστεις ενα χαρτι, ενα μαρκαδορο, μια σημερινη εφημεριδα και μια φωτογραφικη μηχανη.που κολλαει η εφημεριδα?
μονο εκει ειναι η διαφορα?ναι εγω ειμαι μελαχρινη!!!!
μαλιστα.. ο τυπος Λακης...Οταν θα ερθει ο τυπος Λακης, θα χρειαστεις ενα χαρτι, ενα μαρκαδορο, μια σημερινη εφημεριδα και μια φωτογραφικη μηχανη.
Θα καταλαβεις. Πιστεψε με.
στα 40 θα λεω οτι μου λενε και εμενα τωρα
αχχχ και να χα τα νοιατα σου
Λοιπον 20 ετων γαμαγα 6 φορες και οταν πηγαινα σπιτι τραβαγα και μια πες μου εναν 40ρη να το κανει χωρεις να εχει παρει το μισο μπακακο
αφου ο ιδιος δεν κολλαγε εμενα τι μεενοιαζε?? δικη τ γκομενα ητν οχι δικη μου... εγω οπου πρεπει ειμαι σωστη....εσυ πως του εκατσες ομως?δεν ειχες ηθικους φραγμους?
μονο εκει ειναι η διαφορα?
αφου ο ιδιος δεν κολλαγε εμενα τι μεενοιαζε?? δικη τ γκομενα ητν οχι δικη μου... εγω οπου πρεπει ειμαι σωστη....
ναι ρε παιδια ειμαι πιο κοντουλα πιο αδυνατη... στη φατσα ειμαι μια χαρα... δεν ειμαι ετσι αλλα ειμαι εμφανισιμη.. ελεος.. γιατι πατε ν μ βγαλετε μπαζο???Φανταζομαι θα παιζουν και 2-3 διαφορετικες μικρολεπτομέρειες
παμε ειναι κ κοντα σε μενα...εγω ψινω κατι μαυρες τζεσικα σιμσον...
γεια σου ρε φιλενάδα!
σε κατάλαβα εγω οτι εισαι αλάνι!
παμε αυριο γκολντεν χολ να παρουμε γοβες?
εχω δει κατι τελεια λουστρινια νακ μουρλια!
Κοιμησου αγγελουδι μου.
Αφού έτσι σου είπαν, έτσι θα'ναι..
παμε ειναι κ κοντα σε μενα...εγω ψινω κατι μαυρες τζεσικα σιμσον...
ελλεηνιδες..... :-
του ταδωσα ολα λεει επειδη της σφυριξε εναν στα ορθια ο μποςς
πιο κοντη?ναι ρε παιδια ειμαι πιο κοντουλα πιο αδυνατη... στη φατσα ειμαι μια χαρα... δεν ειμαι ετσι αλλα ειμαι εμφανισιμη.. ελεος.. γιατι πατε ν μ βγαλετε μπαζο???
πηρα κατι μποτινια 12ποντα
μονο για το κρεβατι!
ελλεηινιδα δεν εισαι?ναι ρε παιδια ειμαι πιο κοντουλα πιο αδυνατη... στη φατσα ειμαι μια χαρα... δεν ειμαι ετσι αλλα ειμαι εμφανισιμη.. ελεος.. γιατι πατε ν μ βγαλετε μπαζο???
ρε ψευτοκουναβα, ειστε σαρανταρηδες και ριχνετε 6 χερια σερι ρε?
σοβαρα????????/ καλα π μ τ ειπες γτ τσαμπα θα εσκαγα τ ωραια μ λεφτακια.. μ αρεσουν οι Λουμπουτιν αλλα πολυ ακριβεσ ρε παιδι μου...βολευομαι κ με τσακιρι μαλλα ομωσ...ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!!!
πιο κακοσχεδιασμενα παπουτσια δεν εχω ξαναφορεσει
τι καταρες εχω ριξει στην καμπια την ξανθια δε λεγεται!
δεν περπατιουνται με τπτ!
πηρα κατι μποτινια 12ποντα
μονο για το κρεβατι!