Νέα

Δύσκολες στιγμές αναμένεται να περάσει ο γιος του πρωθυπουργού μας στον εβρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsigganolagnos hronia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
.....αλήθεια τώρα,πόσοι από εμάς πέρασαν άσχημα η χωρίς βύσμα την θητεία τους ? αλήθεια ................:wink:

Τυπε εγω βυσμα δεν ειχα οταν πηγα πριν 17 χρονια και δεν θα ηθελα μιας και δεν ειμαι τετοιος "τυπος" τοτε ηταν διαφορετικα τα πραγματα, αν θυμαμαι ηταν 30 μερες στο κεντρο? Ελα ομως που το επθετο μου που δεν το συναντας και ευκολα το ειχε ενας ταξιαρχος και ενας αντιναυαρχος? ετσι μου ελεγαν τα στελεχη και τοτε δεν ειχαμε ακομα εποπ! να λεω το επιθετο μου να τους λεω οχι απλη συνωνυμια και να με κοιτανε υποπτα :confused::) ουτε μια μερα λαντζα ουτε σκοπια στο κεντρο δεν ειχα μαθει καν πως γινετε η αναγνωριση με τους μαλακες ως νεος τοτε ....στην μοναδα μου τα ειπαν μετα και με κοιταγαν και λιγο περιεργα, μαχιμη μοναδα το Λιτοχωρο τοτε ... σπανιως ημασταν στο στρατοπεδο και οχι δεν ειμαι τεθωρακισμενος

Μετα απο χρονια και επειδη εχω συγκριμενη ειδικοτητα εχω παει 3 φορες σε μετεκπαιδευση, προπερσι ηταν η τελευταια και λογικα θα ακολουθησει και αλλη ... και εκει με ρωτουσαν κατι τετοια αν εχω καμια συγγενεια και κλπ .... ειπα για πλακα οτι ειναι ο πατερας μου στην αρχη το πιστεψαν και μετα τους ειπα οτι αστειευομαι ....και παλι κοιτουσαν καπως μιας και βλεπαν το ονομα :glasses:

Δεν τους ξερω καν τους τυπους, ακομα και τωρα ουτε μπηκα στον κοπο να τους ψαξω δεν με νοιαζει δεν τους γνωρισα ποτε αλλα οσο ημουν φανταρος εκμεταλλευτηκα λιιιιιγο το επιθετο μου για να σπασω πλακα οταν ξεψαρωσα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom