dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.323
- Πόντοι
- 22.886
Εσύ πήρες μεζέ κουφάλα ,......
Κάτσε να πάρουμε και εμείς σειρά
Εσύ πήρες μεζέ κουφάλα ,......
Από εμένα ελεύθερο τό πεδίο δίνω την σειρά μουΕσύ πήρες μεζέ κουφάλα ,
Κάτσε να πάρουμε και εμείς σειρά
Αν το ΟΛΑ είναι αυτό που καταλαβαίνω ...Από εμένα ελεύθερο τό πεδίο δίνω την σειρά μου
Καί με τό ΟΛΑ (πού δεν νομίζω) την σειρά μου στην δίνωΑν το ΟΛΑ είναι αυτό που καταλαβαίνω ...
Εκει θα γινει το επομενο ραντεβου,με αυτο το outfit που φορας!!6946606966
Ότι θες εσύ!!Εκει θα γινει το επομενο ραντεβου,με αυτο το outfit που φορας!!
Σιγα!!!!Ότι θες εσύ!!
Εσύ κάνεις κουμάντο!
Τι πιστόλι εισαι6946606966
Οχι λεμε!!!!ρε παιδια ρε παιδια...μπορει να μου πει κανενας αν η dyana τα καταπινει?????? s o s !!!!!!!!
οχι αλλα θελω να ξερω τι θα γινει αν βρεθουμε στην φαση αυτη.............Οχι λεμε!!!!
Γιατι ρε τυπε το sos,εισαι πανω στην πιπα και δν ξερεις τι να τα κανεις??
Εγω παντως σκιαχτικα οτι σου κανει πιπα η Dyana και γραφεις στο bou!!!!οχι αλλα θελω να ξερω τι θα γινει αν βρεθουμε στην φαση αυτη.............
ωραια ιδεα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγω παντως σκιαχτικα οτι σου κανει πιπα η Dyana και γραφεις στο bou!!!!
Kαι λεω ο Μυστης ειναι ετοιμος και βιαζετε!!!!
Εχω ακουσει για διαφορα Φετιχ,αλλα για να εισαι σε μπερδεγουει καταστασεις και να γραφεις στο βου,πρωτη φορα.ωραια ιδεα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν φτάσεις στην κορύφωση , κράτα της την μύτη.οχι αλλα θελω να ξερω τι θα γινει αν βρεθουμε στην φαση αυτη.............
ασε να μην κλειδωσει κλειδωσει η κατω γναθος απο την ελλειψη οξυγονου και εχουμε κανενα ατυχημα.....Όταν φτάσεις στην κορύφωση , κράτα της την μύτη.
Τι θα κάνει θα τα πιει