Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.115
- Πόντοι
- 1.196
Είναι για σκληρούς αυτά να πηγαίνετε τοίχο τοίχο εκείCastle de paris
Είναι για σκληρούς αυτά να πηγαίνετε τοίχο τοίχο εκείCastle de paris
Ασε αλλιως την πατησα!!!!!Είναι για σκληρούς αυτά να πηγαίνετε τοίχο τοίχο εκεί
Και κάπου παίζουν μπουκέτα στα γύρω δωμάτιαΑσε αλλιως την πατησα!!!!!
Ειναι πενταβρωμικο!!!!!!
Είναι για αυτούς που θέλουν βρώμικο κρεβάτι χαχαχαχαΑσε αλλιως την πατησα!!!!!
Ειναι πενταβρωμικο!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου!!!Συνάντηση με τη Ντιάνα προ ημερών.
Στην ώρα της και ευγενική συμπεριφορά. Εγώ γουστάρω να τα κουβεντιάζω τα κορίτσια, με τη Ντιάνα δεν είναι και πολύ εύκολο αυτό αλλά είχε όλη την καλή διάθεση. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν γράφει η ίδια εδώ αν έχει σημασία.
Έχει ακμή, όχι σε απωθητικά πλαίσια.
Γενικά δεν ξετρελάθηκα.
Μια πίπα σκέτη νετη ήθελα ήμουν άυπνος και ήθελα αποφόρτιση, όποτε δεν διαπίστωσα πώς γαμιέται. Ακούραστη στην πεολειχία και μαστόρισσα. Η γλώσσα της το ξέρει καλά το δρομολόγιο.
Δεν νομίζω να την ξανασυναντήσω, είναι θέμα χημείας. Όμως τώρα που αναπολώ το ραντεβού μια χαρά ήταν η κοπέλα, με τα σαπουνάκια της με έπλυνε μετά το χυσιμο. Τρυφερή μέσα στη διεκπαιρεοσυνη της
Ακμη????Συνάντηση με τη Ντιάνα προ ημερών.
Στην ώρα της και ευγενική συμπεριφορά. Εγώ γουστάρω να τα κουβεντιάζω τα κορίτσια, με τη Ντιάνα δεν είναι και πολύ εύκολο αυτό αλλά είχε όλη την καλή διάθεση. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν γράφει η ίδια εδώ αν έχει σημασία.
Έχει ακμή, όχι σε απωθητικά πλαίσια.
Γενικά δεν ξετρελάθηκα.
Μια πίπα σκέτη νετη ήθελα ήμουν άυπνος και ήθελα αποφόρτιση, όποτε δεν διαπίστωσα πώς γαμιέται. Ακούραστη στην πεολειχία και μαστόρισσα. Η γλώσσα της το ξέρει καλά το δρομολόγιο.
Δεν νομίζω να την ξανασυναντήσω, είναι θέμα χημείας. Όμως τώρα που αναπολώ το ραντεβού μια χαρά ήταν η κοπέλα, με τα σαπουνάκια της με έπλυνε μετά το χυσιμο. Τρυφερή μέσα στη διεκπαιρεοσυνη της
Νταξει άμα έχει αυτή η γκόμενα ακμή πεταχτεί μας και στα βράχια μερικοί.Ακμη????
Που????
Μια λες δν την ξανασυναντας,μετα το αναπολεις και μετα καλα ηταν!!!!
Εδω δν ηρθαμε να ψηφισουμε για Πρωθυπουργο,ενα ρημαδι θελουμε να ριξουμε και να φυγουμε!!!!!
Μια πιπα λες σκετη,μετα ακκυραστη,μαστορισσα και ξερει!!
Εισαι μπερδεμενος και μας μπερδεψες.
Σορυ κιολας,αλλα ή ναι ή οχι!!!
Μαλλον μπερδεψε τις κριτικες γιατι και η κριτικη του ηταν μπερδεμενη!!!Νταξει άμα έχει αυτή η γκόμενα ακμή πεταχτεί μας και στα βράχια μερικοί.
Του άρεσε από την μέση και δεξιά για αυτό την αναπωλουσε αχαχαχα
Βλεπω αυτο το στησιμο,Καλημέρα σαςςςςςςςςςςς!!!!!!
Σας περιμένωωωωω!!
6946606966!!!!
Θέλεις και γλωσσάρι.Ακμη????
Που????
Μια λες δν την ξανασυναντας,μετα το αναπολεις και μετα καλα ηταν!!!!
Μια πιπα λες σκετη,μετα ακουραστη,μαστορισσα και ξερει!!
Εδω δν ηρθαμε να ψηφισουμε για Πρωθυπουργο,ενα ρημαδι θελουμε να ριξουμε και να φυγουμε!!!!!
Εισαι μπερδεμενος και μας μπερδεψες.
Σορυ κιολας,αλλα ή ναι ή οχι!!!
Γλωσσάρι και παπαρι έχουν καμία σχέση? Συγγνώμη είναι περί μόρφωσης η ερωτησησΘέλεις και γλωσσάρι.
Είπα δεν κάνει για μενα αλλά το προσπαθεί και δεν έχω να πω κάτι κακό. Εμένα θα ακούσεις για να γαμησεις; Τη γνώμη μας λέμε, δε γράφουμε εγκυκλοπαίδεια
Και το συρτάρι μην ξεχναμε ωχ μην γράφω δύσκολες λέξεις θα λένε είμαι Ντίνος μην καρφωνεστεΓλωσσάρι και παπαρι έχουν καμία σχέση? Συγγνώμη είναι περί μόρφωσης η ερωτησησ
Δεν θέλω βρίζω και να βρίζομαι.Γλωσσάρι και παπαρι έχουν καμία σχέση? Συγγνώμη είναι περί μόρφωσης η ερωτησησ
Το παπαρι το πα ως προς την κατάληξη όχι για βρισιά.Δεν θέλω βρίζω και να βρίζομαι.
Η γκόμενα έχει ακμή (ή κοκκινίλες έστω) στο πρόσωπο
Πάντως το κορίτσι έχει φωτογένεια...Καλημέρα σαςςςςςςςςςςς!!!!!!
Σας περιμένωωωωω!!
6946606966!!!!
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου για όλα τα καλά σου λόγια!!!Πάντως το κορίτσι έχει φωτογένεια...
Έτοιμη για εξώφυλλο