πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.289
- Πόντοι
- 12.056
Και ακόμη δεν σου έχει κάνει πρόταση γάμουΤι μου κάνατε δεν μπορώ να σταματάω να γελάω χαχαχαχαχα
Και ακόμη δεν σου έχει κάνει πρόταση γάμουΤι μου κάνατε δεν μπορώ να σταματάω να γελάω χαχαχαχαχα
Εισαι ο πρωτος στη σελιδα 82!!!!Και ακόμη δεν σου έχει κάνει πρόταση γάμου
Άρα περιμένω το βραβείοΕισαι ο πρωτος στη σελιδα 82!!!!
Τυχερεεεεεεεεεε!Άρα περιμένω το βραβείο
Μεταξύ μας τώρα που δεν διαβάζει κανείς λαμόγια έκανα μετρούσα τα μυνήματαΤυχερεεεεεεεεεε!
Μεταξύ μας τώρα που δεν διαβάζει κανείς λαμόγια έκανα μετρούσα τα μυνήματα
Χωρις να ολοκληρώσω τη μελέτη μου για τη βαλβιδα της, κανεις δεν κάνει τίποταΆρα περιμένω το βραβείο
Φίλε βουλγανιζατερ έχειςΧωρις να ολοκληρώσω τη μελέτη μου για τη βαλβιδα της, κανεις δεν κάνει τίποτα
Στην παροχή υπηρεσιών μας ειναι και η περιποίηση-διάνοιξη βαλβίδων , ροδελών και γενικώς εύκαμπτων οπών. Διαθέτω τεχνογνωσία και μακροχρόνια εμπειρίαΦίλε βουλγανιζατερ έχεις
Ωραίος ο συνάδελφος.Ντιανα
Συναντηση με τη Ντιανα 29/12 οταν πρωτοεμφανιστηκε στο φορουμ.
Οι φωτο της ειναι ακριβεστατες κοντουλα με οχι ομορφο θα ελεγα αλλα γλυκο προσωπο.
Ως προς το υψος ανηκει στις petite και ως προς τα κιλα ανηκει στα κανονικα κορμια.
Εισοδο στο δωματιο και και εγω με το πουλι εξω.Ακουμπησε τα πραγμα της,αρχισαν τα γλωσσοφιλα που καυλωσα αρκετα με το σκουλαρικι της γλωσσας τηςκαι τη πηρα απο το χερι να μπουμε για ντουζακι.
Το χαμουμερεμα συνεχιστηκε και εκει οσο πλενομασταν.
Βγηκαμε και ξεκινησε μια σχετικα καλη πιπα που πιστευω οτι αυτη τη στιγμη την εχει βελτιωσει αρκετα.
Πρωτη σταση η Ντιανα απο πανω οπου βολευετε ευκολα λογο μεγεθους και να παιζει με τις ρογες μου.Καλη αναβατρια.
Συνεχεια στα 4.Δεν εκλεψε αντιθετα εκανε οτι μπορουσε για να τον φαει ακομα πιο βαθια.Μαλιστα ζητησε και σφαλιαριτσες που την εφτιαχναν.
Στη συνεχεια ιεραποστολικα και σε ολες τις παραλλαγες της στασης αυτης.Τελειωμα στο στομα οπου τα πηρε και χωρις να βιαστει πηγε στο μπανιο να τα φτυσει αν και καποια εχω την εντυπωση οτι τα καταπιε.Το ραντεβου ηταν για μια ωρα και δεν εχασα χρονο να δωσω παραταση μισης ωρας.Μετα το μπανακι ειχε μασαζακι που το εκανε ωραια επαιζε το πουτσο μου και εχω το μουνακι της.Ειχε κατεβασει αρκετα υγρα και με καθοδηγουσε για να τελειωσει.Συνεχεια με πιπα και mouth fuck παιζοντας με τις ρογες μου αρκετη ωρα και εν τελη ξανα ιεραποστολικο και τελειωμα μεσα στη καποτα οσο την εσπρωνα.
Συνοψιζοντας Η Ντιανα ειναι ενα καυλακι που αν της συμπεριφερθεις ωραια θα απολαυσεις καλες υπηρεσιες και θα αφησει τον εαυτο της ελευθερο να το απολαυσει και εκεινη.
Τωρα το διαβασα προσεκτικα.Η προφύλαξη είναι το παν!!!
Για τους καλύτερους τα καλύτερα!!
Dyana!
6946606966!!
Και για πληρη προστασια εχω αυτη!!!!Η προφύλαξη είναι το παν!!!
Για τους καλύτερους τα καλύτερα!!
Dyana!
6946606966!!
Τωρα το διαβασα προσεκτικα.
Εχω προταση αλλη!
ροδολφεεεεεεεεεεεεεε που ειναι τα λουλουδιαΚαι για πληρη προστασια εχω αυτη!!!!
Ειχα καλυτερα δωρα και ποιο χρησιμα!!!!!ροδολφεεεεεεεεεεεεεε που ειναι τα λουλουδια
δεν πιστευω να εννοεις οτι θα προβεις σε σεξουαλικη πραξηΕιχα καλυτερα δωρα και ποιο χρησιμα!!!!!
Αυτα ειναι για τους ρηχους!!!!δεν πιστευω να εννοεις οτι θα προβεις σε σεξουαλικη πραξη
Αυτα ειναι για τους ρηχους!!!!
Εδω μιλαμε για ρομαντζο!!!!!