dyana10k
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2023
- Like
- 7.281
Καλημέρα Αλέξανδρε χάρηκα!!!Καλημέρα Dyana, ειμαι ο Αλεξανδρος
Καλημέρα Αλέξανδρε χάρηκα!!!Καλημέρα Dyana, ειμαι ο Αλεξανδρος
Γοητευμένος.Καλημέρα Αλέξανδρε χάρηκα!!!
αν πας σε take away προπληρώνειςΌταν πας στην καφετέρια, πρώτα πληρώνεις και μετά σου έρχεται ο καφές;
Και αν το παράδειγμα πιο πάνω έχει διαφορες με την περίπτωση υπηρεσίες και πληρωμή εκδιδομενης πελάτη, θα συμφωνήσω, σαφώς η εκδιδομενη θέλει να προστατευτεί αλλά και από την αλλην δε κόβει και καμιά απόδειξη στο τέλος. Όπως στον καφέ μαζί με τα ρέστα στο τελος έρχεται και η απόδειξη .
Ο νοών νοείτο.
Καλησπέρα Dyana και καλή αρχή και από εδώ σου εύχομαι,...Εχεις κάνει μια πολύ όμορφη είσοδο στο site με πλήρη ανάλυση των υπηρεσιών σου , φωτογραφίες, είσαι πολύ ευγενική,δεν έχεις κανένα πρόβλημα να ρωτήσεις για να μάθεις ότι δεν ξέρεις , οπότε δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι για κάτι, δυστυχώς η γκρίνια δεν πρόκειται να λείψει ακόμα και τέλεια να τα κάνεις όλα...αυτοί που θα θελήσουν να σε συναντήσουν θα το κάνουν,θα το δεις...καλή αρχή λοιπόν να έχεις υπομονή και να είσαι δυνατή...see you...soon!!!Αυτοι που το κανουν αυτο αγαπη μου(δηλαδη δινουν λιγοτερα λεφτα ενω εχουν συμφωνησει αλλα) δεν το δισφημιζουν...
Κανεις δεν θα το παραδεχτει...
Στεναχωριεμαι που εχει πειραξει τοσο κοσμο εγω το ειπα γιατο φοβαμαι τις φασαριες για κανεναν αλλο λογο...
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια καλέ μου ειλικρινάΚαλησπέρα Dyana και καλή αρχή και από εδώ σου εύχομαι,...Εχεις κάνει μια πολύ όμορφη είσοδο στο site με πλήρη ανάλυση των υπηρεσιών σου , φωτογραφίες, είσαι πολύ ευγενική,δεν έχεις κανένα πρόβλημα να ρωτήσεις για να μάθεις ότι δεν ξέρεις , οπότε δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι για κάτι, δυστυχώς η γκρίνια δεν πρόκειται να λείψει ακόμα και τέλεια να τα κάνεις όλα...αυτοί που θα θελήσουν να σε συναντήσουν θα το κάνουν,θα το δεις...καλή αρχή λοιπόν να έχεις υπομονή και να είσαι δυνατή...see you...soon!!!
Έτσι πολύ σωστά τά λες, άντε γιατί θά ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στό τέλος.Φίλε , τυχαία απαντώ σε σένα , διάβασα και πολλούς προηγούμενους με την ίδια άποψη με την δική σου .
Να σου αντιστρέψω λοιπόν το παράδειγμα .
Όταν πας σε σινεμά , πρώτα βλέπεις την ταινία και ανάλογα αν σου άρεσε ή αν σε πήρε ο ύπνος στα μισά , πληρώνεις στο τέλος ?
Είμαστε σε site για αγοραίο και μιλάμε για εκδιδόμενες , όχι για freddo cappuccino .
Όταν πηγαίναμε πιτσιρικάδες στα μπουρδέλα η αργότερα σε studio ή τώρα σε μασάζ μπριζολάδικα , έχεις πληρώσει ποτέ μετά την παροχή των υπηρεσιών ?
Το κορίτσι του παρόντος νήματος δεν το γνωρίζω και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το συναντήσω κάν , γιατί δεν πληρεί κάποια από τα standard μου αλλά να είμαστε λίγο σοβαροί .
Όλα τα γραφεία συνοδών , αναφέρουν ότι πληρώνεις μπροστά , τώρα αν εσείς θέλετε να το αλλάξετε αυτό , καλή τύχη
Η προσωπική μου συμβουλή ( και αν θέλεις κράτησε την ) είναι ότι ειδικά σε ραντεβού που γνωρίζεις την κοπέλα για πρώτη φορά , αφήνεις το χρήμα σε ευδιάκριτο σημείο του χώρου και της αναφέρεις ότι εκεί είναι το δωράκι της .
Θα νιώσει μια Α σιγουριά , ότι δεν έχει πέσει σε κάνα μυστήριο τύπο και θα αποδώσει καλύτερα χωρίς να έχει το άγχος του αν πληρωθεί ή αν την κλέψουν .
Αυτά .
Καλημέρα
τι θετε τελοσ παντωνΜπαίνει μια κοπέλα ( η όποια) στο επάγγελμα ή στο bou, λέει μόνο όνομα και τίποτε άλλο, δε μας αρέσει και δικαίως!!!!
Μπαίνει μια κοπέλα όπως εδώ καλή ώρα και από τα 5 πρώτα μηνύματα, λέει : πρόγραμμα, τιμή, φωτογραφίες
Πάλι δε σας αρέσει!!!!
Αποφασίστε τι θέλετε!!!!!
Υ. Γ όσο για τα χρήματα, αν τα έχετε σε εμφανές σημείο πάνω στο κομοδίνο ας πούμε, τι σας χαλάει;;;; Η κοπέλα θα νιώσει αμέσως σιγουριά και θα αφοσιωθεί στη δουλειά της χωρίς δεύτερη σκέψη, μήπως και άμα κλπ!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ καλέ μου για το μυνημα σου να σαι καλάΜπαίνει μια κοπέλα ( η όποια) στο επάγγελμα ή στο bou, λέει μόνο όνομα και τίποτε άλλο, δε μας αρέσει και δικαίως!!!!
Μπαίνει μια κοπέλα όπως εδώ καλή ώρα και από τα 5 πρώτα μηνύματα, λέει : πρόγραμμα, τιμή, φωτογραφίες
Πάλι δε σας αρέσει!!!!
Αποφασίστε τι θέλετε!!!!!
Υ. Γ όσο για τα χρήματα, αν τα έχετε σε εμφανές σημείο πάνω στο κομοδίνο ας πούμε, τι σας χαλάει;;;; Η κοπέλα θα νιώσει αμέσως σιγουριά και θα αφοσιωθεί στη δουλειά της χωρίς δεύτερη σκέψη, μήπως και άμα κλπ!!!
Κι εσύ!!! Καλή αρχή!!!Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ καλέ μου για το μυνημα σου να σαι καλά
Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ για το μύνημα σου και για τον χρόνο που αφιερωσες να γράψεις καλέ μου καλή συνέχεια να έχεις!!Καλως ηρθες στην παρεα μας.
Δεν θα πω για εμφανιση που ετσι κι αλλιως ειναι υποκειμενικα τα γουστα καθενος ουτε για υπηρεσιες αφου δεν εχω αποψη.
Θα πω μονο για την ηλεκτρονικη σου παρουσια ως τωρα οτι ειναι αψογη. Εδωσες αμεσως πληροφοριες, δεν πεταξες βεγγαλικο και μετα να χαθεις για μερες κι απαντας ομορφα και επι της ουσιας.
Καλη αρχη.
Ας αρχίσω εγώ λοιπόνΑυτοι που το κανουν αυτο αγαπη μου(δηλαδη δινουν λιγοτερα λεφτα ενω εχουν συμφωνησει αλλα) δεν το δισφημιζουν...
Κανεις δεν θα το παραδεχτει...
Ευχαριστω πολυ καλε μου για ολαΚαλή αρχή κι όλα σιγά σιγά θα γίνουν
Και με 50 μπορεις εχεις προσωπο!!Ας αρχίσω εγώ λοιπόν
δίνω 70
γιατί οι άλλοι έρχονται χωρίς πρόσωπο;Και με 50 μπορεις εχεις προσωπο!!
Μπορώ να σε πληρώσω και εγώ ωω!!το μετάνιωσα θα συμφωνήσω στα 50 αλλά θα σε δώσω 30
ντροπή να με πληρώσειςΜπορώ να σε πληρώσω και εγώ ωω!!
Αν δεν ζητήσεις πολλά!!