Kostas05 !
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Πολύ σωστή σε βρίσκω Ντιάνα
Βάλε και αποτριχωση περιοχής πρωκτού. Εκεί να δεις πελατεία!!!Μωράκια μαζευτείτε θέλω γνώμες.
Οι τιμές είναι έτσι τώρα.
1ωρα/100€
1.5ωρα/150€
επίσης σκέφτομαι να βάλω στις υπηρεσίες μου αποτρίχωση γεννητικών οργάνων with blowjob ending χωρίς να έχω καταλήξει στην χρέωση ακόμα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ καλημεραααααααααα χαχαχαχχαχαχαχαΚι αμα αρχισεις και τις παραβιασεις πρωκτου να δεις ποσους ενδιαφερομενους θα βρεις
an einai κωλοτρυπιδας θα πρεπει να εχει αλλη χρεωση αν και εδω μεσα δεν χρειαζονται τετοια πραγματα ολοι ειναι τις μπροστινης πορταςΚαι αποτριχωσεις βαλε εξτρα χρεωση!!!
Χαχαχαχαχα Με έχετε τρελάνει πρωί πρωιan einai κωλοτρυπιδας θα πρεπει να εχει αλλη χρεωση αν και εδω μεσα δεν χρειαζονται τετοια πραγματα ολοι ειναι τις μπροστινης πορτας
σωστά ...δεν το κρύβω ότι μετά απο αυτό, σκέφτομαι να την συναντήσω και ας μην δίνει κουλούριαρκετα τιμια και πρωτοποριακη κινηση.
ευγε.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια οπότε θέλεις εδώ είμαι !!σωστά ...δεν το κρύβω ότι μετά απο αυτό, σκέφτομαι να την συναντήσω και ας μην δίνει κουλούρι
τίμια όπως το είπες, στο κάτω κάτω εχω χαραμίσει χιλιάδες ευρώ σε διάφορα τσόλια και κούτσουρα στο παρελθόν.
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ κι ας άργησα να δω το μήνυμα σου!!αρκετα τιμια και πρωτοποριακη κινηση.
ευγε.
οι γνωστοι αγνωστοι που αμεσως να βγαλουν τον αλλον μπουστηΒάλε και αποτριχωση περιοχής πρωκτού. Εκεί να δεις πελατεία!!!
Δεν θα προλαβαινεις τα ραντεβου!
Κι αμα αρχισεις και τις παραβιασεις πρωκτου να δεις ποσους ενδιαφερομενους θα βρεις
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή.... Βάλε το κουλούρι στο πρόγραμμα να χαρούμε και εμείς οι κωλάκηδεςΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ καλημεραααααααααα χαχαχαχχαχαχαχα
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή.... Βάλε το κουλούρι στο πρόγραμμα να χαρούμε και εμείς οι κωλάκηδες
Από του Ψυρρή έχω φάει, θέλω να δω πως τα φτιάχνουν στην Ρωσία όμως....
Άσε!!! Το χάλασε κι αυτός!!! Βγάζει μόνο τα χοντρά, δυο τελευταίες φορές δε βρήκα τα ξεροψημένα
Εισαι σιγουρος???????an einai κωλοτρυπιδας θα πρεπει να εχει αλλη χρεωση αν και εδω μεσα δεν χρειαζονται τετοια πραγματα ολοι ειναι τις μπροστινης πορτας
Κανε τετοιες φωτο και να βλεπουν μερικοι και μετα να σε ρωτανε παλι αν δινεις κωλο!!!!Καλημέρα στους πιο καυλιαρηδες άντρες του πλανήτη!!!!!!!!
Η Dyana σας είναι εδώ και σας περιμένει να κάνουμε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας...!!!!
Τα φιλιά μου!!
Και σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!
6946606966
Κάνε τη δοκιμή και μετα, αν εχεις χρόνο , πες μαςΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ καλημεραααααααααα χαχαχαχχαχαχαχα
Είπαμε ρε φιλε αμα τον ψιλοαρπαξεις 1,2,3,4,5 φορες δεν εισαι πουστης.οι γνωστοι αγνωστοι που αμεσως να βγαλουν τον αλλον μπουστη
Πόζα για γούσταΚαλημέρα στους πιο καυλιαρηδες άντρες του πλανήτη!!!!!!!!
Η Dyana σας είναι εδώ και σας περιμένει να κάνουμε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας...!!!!
Τα φιλιά μου!!
Και σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!
6946606966