papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 145
- Like
- 52.987
- Πόντοι
- 27.261
βγαλτους στη φορα (οπως εκανες και στον αλλον), κλωνοι απο παλια μελη ειναι λογικα.Καλημέρα και καλή Κυριακή εύχομαι σε όλους!!!!
Θέλω να αναφέρω κάτι και να δώσω ΞΑΝΑ μια συμβουλή....
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ...ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΏΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΜΕΙΣ....
Οι περισσότερες κρητικές που έχω είναι από προφίλ πολλών ετών εδώ μέσα ... Και αυτό για μένα σημαίνει ακομα κάτι παραπάνω μαζί με τα καλά τους λόγια...
Ένα προφίλ λοιπόν που δημιουργήθηκε 4/1/2024 ούτε 2 μήνες και μόνο 5 μηνύματα στο ενεργητικό του,στέλνει μηνύματα σε πελάτες μου(που δεν ξέρει ότι είναι πελάτες μου) και τους λέει μην πας σε αυτήν...(εμένα)
Σε απάντηση πελάτη μου γιατί να μην πάω φίλε,πες μου εκείνος απάντησε δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω σκέψου μόνος σου...
Αυτή είναι η μόνη ελπίδα σας για να υπάρχετε να κόβετε την δουλειά των άλλων επειδή εσείς είστε άχρηστοι και δεν σας γαμαει ουτε αρσενικό τσουπακαμπρα.
Όποιος θέλει υπάρχουν σχετικά screenshot που μπορώ να του στείλω με πμ όπως και όλες τις άλλες φορές που κάποιος με εκβιασε-ενωχλησε γιατί εγώ ποτέ δεν μιλάω με λόγια του αέρα.
Επίσης εγώ κοιτάω μόνο την δουλειά μου που κάνω μάλλον καλά για να κάθονται να κλαίνε οι καλομοίρες...
Μάλλον κοιτάνε και άλλοι την δουλειά μου όχι μόνο εγώ.
Πόνος είναι θα περάσει....
Εμένα η επιβράβευση μου είναι όλα αυτά τα μηνύματα που δέχομαι καθημερινά για ραντεβού και η αγάπη σας που παίρνω μέσα στα ραντεβού....
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλους!!!!
Dyana
Mονο μηνύματα μόνο μέσω Viber στο 6946606966
Σας περιμένω![]()
και μην πεφτεις στην "παγιδα" το οτι δειχνει καποιος παλιος. ...δε σημαινει απολυτως τιποτα.
αν ασχοληθεις και διαβασεις μπου χιστορυ, θα καταλαβεις αρκετα πραγματα για κατι παλιους-νυν νεους κλπ γενικως.