KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.438
- Πόντοι
- 6.166
Ο κουβάς χαλάει ,
το πηγάδι δεν παθαίνει τίποτα .
λέει ο Google καλή μου
Ο κουβάς χαλάει ,
το πηγάδι δεν παθαίνει τίποτα .
λέει ο Google καλή μου
οοοο τι σου ανεβασε
ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ!
Κοίτα τι του παααααααοοοο τι σου ανεβασε
Προσεχε γιατι ειναι ανωτατοςΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοίτα τι του πααααααα
....αστα μαγκα μου!!! Αν κρινω απο την φραση "ο Ιουδας φιλουσε υπεροχα" μαλλον γυναικα μου την εκανεΜου φαίνεται κάποιος κάποια σε έδωσε στεγνά
Καλησπερα καλέ μου!Πρίν λίγο πήρα χαμπάρι για αυτό το νήμα και διάβασα όλες τις σελίδες και φυσικά και το προφίλ της Ντιάνα.
100 +hotel χωρίς κώλο γι'αυτό που είδα στις φωτογραφίες για εμένα είναι όχι αλλά δεν έχει καμία σημασία απλά δεν είναι του γούστου μου ο σωματότυπος της κοπέλας (προτιμώ πιο πετιτ) και χωρίς αναλ ... Αυτός ο συνδυασμός για εμένα δεν.
Παρόλα αυτά περισσότερο αποφάσισα να γράψω μόνο για έναν λόγο περισσότερο....
Ρε αδέρφια σοβαρά τώρα πιστεύετε ότι η κοπέλα γράφει και σας απαντάει??
Δεν θέλω να φανταστώ τι μηνύματα έχει λάβει χαχαχα
Δηλαδή κάνει μπαμ ότι κάποιος άλλος είναι πίσω από αυτό το προφίλ και εσείς συνεχίζετε την καυλαντα
Σίγουρα ίσως και να μη μας πολύ ενδιαφέρει αφού από ότι διαβάζω το κορίτσι είναι καλή στο δωμάτιο αλλά μην καυλαντιζετε κιόλας εδώ!!!!!
Τέλος πάντων καλή αρχή στην κοπέλα και εύχομαι να περάσουν όλοι καλά με το κορίτσι!
Υ.Γ μη ζητάτε άλλο βυζιά και ρώγες αν ήταν το δυνατό της σημείο θα είχε γεμίσει το νήμα με τέτοιου είδους φωτογραφίες
Οκ σε ευχαριστώ πολύ πολύ που μπαίνεις στην διαδικασία να μου γράψεις την γνώμη σου για να με βοηθήσεις ειλικρινά!!Μία απλή διατύπωση όπως έχει αναφερθεί καί από τόν @petergsp ότι οι ίδιες φωτογραφίες πού ανεβαίνουν δεν σέ βοηθούν σέ κάτι προς το καλύτερο, καλύτερα μία ή δύο αραιά παρά πολλές καί τίς ίδιες.
Γνώμη μου πάντα, εσύ αποφασίζεις πώς θά τό διαχειριστής.
Η φωτογραφία είναι από και ταινία που λέει σε κάποια φάση άμα πας με μαύρο θες αναπηρικό καροτσάκι μετά...
Και κάπως εντελώς τυχαία συνδεσα αυτό με εσένα
Τι έτσι νομίσεις ότι τελείωσες το ζώδιο που είναι;;;;;;;
Δίδυμος!!!!!!Τι έτσι νομίσεις ότι τελείωσες το ζώδιο που είναι;;;;;;;
Με φωνή Αλέφαντου... "κατότακατό"....αστα μαγκα μου!!! Αν κρινω απο την φραση "ο Ιουδας φιλουσε υπεροχα" μαλλον γυναικα μου την εκανε