Alex.mauros.1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2022
- Like
- 1.434
- Πόντοι
- 206
Ναί, μόλις ήρθες.καπου μυρισα ενα μπουστη η' ιδεα μου ειναι ???
Τύπε δεν είναι να ακούσεις για παπάρι, σφαίρα έρχεσαι, και με τον κώλο κιόλας
Ναί, μόλις ήρθες.καπου μυρισα ενα μπουστη η' ιδεα μου ειναι ???
ακουσες το ονομα σου και ξεκινησε η κωλοσουφριδα σου να κανει σπαγγατα μαρη εεεε ????Ναί, μόλις ήρθες.
Ρε αποτυχημένη πούστριτσα, όπου δεις παπάρι πετάγεσαι. Δεν χόρτασες κράξιμο στα υπόλοιπα νήματα και ήρθες και εδώ για να κολατσίσεις ; Άντε στην μασατζού σου να σε στραπονάρει γιατί εδώ δεν γαμάμε ναυάγια. Α και που είσαι μην χαίρεσαι, δεν σε χύνουμε, φτύσιμο είναι αυτό που τρωςπαλι εξαφανιστηκε ο βολιωτικος πουστριγγος @Alex.mauros.1977 ?
ηρθε, επεσε στα γονατα, τον ποτισα και εφυγε παλι.
μαλλον ειχε ελλειψη βιταμινων και ιχνοστοιχειων η γλυκεια μου
εμένα δεν με αφορά η κόντρα σας.... 'Ομως να ξέρεις οτι τα 2/3 των μηνυμάτων σου αφορουν την πούτσα του odin... έχει καταντήσει κουραστικό και προβλέψιμοΡε αποτυχημένη πούστριτσα, όπου δεις παπάρι πετάγεσαι. Δεν χόρτασες κράξιμο στα υπόλοιπα νήματα και ήρθες και εδώ για να κολατσίσεις ; Άντε στην μασατζού σου να σε στραπονάρει γιατί εδώ δεν γαμάμε ναυάγια. Α και που είσαι μην χαίρεσαι, δεν σε χύνουμε, φτύσιμο είναι αυτό που τρως
Τύπε μου, όλοι μας έχουμε 2-3 ή περισσότερα μέλη που ανταλλάσουμε σχόλια/πόστ και κάνουμε πλάκα σε πιό προσωπικό επίπεδο. Το αυτιστικό με την κιθάρα πετάγεται από μόνος του, χωρίς να τον αναφέρει κανένας και λέει τα πουστριλίκια του. Απλά για κάποιο λόγο τα έχει με εμένα, όπως και με πολλούς άλλους γι αυτό και τον φτύνουν παντού, δεν είναι τυχαία στην λίστα με τους "Μαλάκες" (ναυάγια της χρονιάς) κάθε χρόνο! Όσον αφορά το Odin και τα μηνύματά μου, και άλλα μέλη σε διάφορα νήματα του κάνουν την ανάλογη καζούρα αλλά η δροσερή σουφρίτσα εδώ έχει πάθει ψύχωση με εμένα μόνο!εμένα δεν με αφορά η κόντρα σας.... 'Ομως να ξέρεις οτι τα 2/3 των μηνυμάτων σου αφορουν την πούτσα του odin... έχει καταντήσει κουραστικό και προβλέψιμο
παιχτη δε θελει πολυ νιονιο να καταλαβεις ποσο μπουστης ειναι, αυτη η τσαπερδονα του νομου μαγνησιας.εμένα δεν με αφορά η κόντρα σας.... 'Ομως να ξέρεις οτι τα 2/3 των μηνυμάτων σου αφορουν την πούτσα του odin... έχει καταντήσει κουραστικό και προβλέψιμο
σου'ρθε περιοδος παλι μωρακι @Alex.mauros.1977 ?Ρε αποτυχημένη πούστριτσα, όπου δεις παπάρι πετάγεσαι. Δεν χόρτασες κράξιμο στα υπόλοιπα νήματα και ήρθες και εδώ για να κολατσίσεις ; Άντε στην μασατζού σου να σε στραπονάρει γιατί εδώ δεν γαμάμε ναυάγια. Α και που είσαι μην χαίρεσαι, δεν σε χύνουμε, φτύσιμο είναι αυτό που τρως
Τι να κάνει αναπληρωματικός Mr μαλάκας είναι θέλει μπουτσαααΝαί, μόλις ήρθες.
το ενα ηλιθιο πουστρακι, συναντησε το αλλο πανηλιθιο... επιτελουςΤι να κάνει αναπληρωματικός Mr μαλάκας είναι θέλει μπουτσααα
@papaphilips έλα με την όπισθεν να σε καρφώσει ο μπαμπάς σουτο ενα πουστρακι, συναντησε το αλλο επιτελους
να σου πω ρε κακομοιρη βλακακο, για να μη σας μπερδευω καθε φορα.@papaphilips έλα με την όπισθεν να σε καρφώσει ο μπαμπάς σου
εγώ ειμαι ο μπαμπάς σου το ξέχασες Παλιόπαιδονα σου πω ρε κακομοιρη βλακακο, για να μη σας μπερδευω καθε φορα.
εσυ ποιος εισαι, ο νταμπ η' ο νταμπερ ?
ελμουφαδορ βλακακοεγώ ειμαι ο μπαμπάς σου το ξέχασες Παλιόπαιδο
Θα βάλουμε μέσον για σέναΛεω να κανονισω για σημερα το απογευμα
Λετε να ειναι διαθεσιμη η θα ειναι sold out;
Δε θελω να πηδηξω τη σειρα.Θα βάλουμε μέσον για σένα
Αφού το κανονίσαμε τι γκρινιάζεις???Δε θελω να πηδηξω τη σειρα.
Εσενα θελω να
Και εδώ μαδομούνι μέχρι τελικής πτώσης....αϊντε μανα-ξανα!!!!!!
ΥΓ. ρε αλανια, βαλτε και κανα γαμω @ για να παιρνω γραμμη της παπαριες......