αβγδεζ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 2.391
Και η Κατια..Και η Κατια...Που στον πούτσο είναι η μουνάρα η Μαρίνα?
Σχεδόν 1,5 χρόνος απουσίας!
Και η Κατια..Και η Κατια...Που στον πούτσο είναι η μουνάρα η Μαρίνα?
Σχεδόν 1,5 χρόνος απουσίας!
Εχω παρει Μαρινα+Κατια μαζι. 1.5 ωρα ηδονης και καυλας. Ερωτευτηκα την Κατια , σκυλογαμησα την Μαρινα. Ξερει κανεις αν θα επιστρεψουν???Και η Κατια..Και η Κατια...
Μακαρι να επιστρεψουν! Κανανε δυνατο κωλογαμησι!Εχω παρει Μαρινα+Κατια μαζι. 1.5 ωρα ηδονης και καυλας. Ερωτευτηκα την Κατια , σκυλογαμησα την Μαρινα. Ξερει κανεις αν θα επιστρεψουν???
μιλαμε με μαρινα απο το σκυλογαμησι δεν μπορουσα να παρω ττα ποδια μου και η τυπισα δεν ενιωε τιποτα ,βαραγα ασταματητα και αυτη αντεχε ,ξυλιες στον κωλο παλι αντεχεΕχω παρει Μαρινα+Κατια μαζι. 1.5 ωρα ηδονης και καυλας. Ερωτευτηκα την Κατια , σκυλογαμησα την Μαρινα. Ξερει κανεις αν θα επιστρεψουν???
Άντε να επιστρέψει το κορμί... Λογικά δεν θα γίνει αυτό με το viber, γιατί μπορεί να έχει ακυρωθεί και το νούμερο της με τόσο καιρό αχρησιμοποίητο!Λογικά αν ξανά γυρίσει η μαρίνα θα έρθει ειδοποίηση στο viber ότι είναι ξανά ενεργή όπως γινόταν καθε φορά που ερχόταν Ελλάδα
Καλα μη το λες..Το κακό είναι ότι δεν μας ενημερώνει όποιος έχει ακόμα επαφή με την Μαρίνα..
Γιατί λογικά με κάποιους πάρα πολύ καλούς πελάτες θα μιλάει.
Κανε κι ενα translate γιατι στα ελληνικα δεν. Μαυρη πετρα εριξε πισω της.Μαρινάκι έλα Ελλάδα, θα γίνει πόλεμος στην Ουκρανία.
Τα γραφεία έχουν γεμίσει με Ρωσίδες της KGB που μας παίρνουν τα λεφτά και τα στέλνουν πίσω για να χρηματοδοτήσουν τον στρατό τους.
Αν σε ψήνει έχω την διεύθυνση της στο Χάρκοβο.Ξερει κανεις τιποτα ή θα παμε στην πρεσβεια να ρωτησουμε; Ή εστω να καταταγουμε στον Ουκρανικο στρατο να πολεμησουμε υπερ πιστεως και πατριδας!!!!
υγ: τι κωλαρα αρρωστη ειχε αυτη η Μαρινα .... ακομα εχω τη γευση της στο στομα μου!!!!