panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
ειχα χοντρα και δεν ειχε ρεστα χαχαχαχα και ξεχαστηκαμεΗ Μαρίνα δεν χρωστάει τίποτα φίλε, εσύ της χρωστάς που δεν πήρες τέτοια κωλάρα...
ειχα χοντρα και δεν ειχε ρεστα χαχαχαχα και ξεχαστηκαμεΗ Μαρίνα δεν χρωστάει τίποτα φίλε, εσύ της χρωστάς που δεν πήρες τέτοια κωλάρα...
εχω πει λιγο να ξεκοψω το αγοραιο για τους προφανεις λογους.ισως ξανα αμαρτησω νταξει ολα πρεπει να τα συνδιαζουμε και γκομενες και αγοραιο κτλΕίναι αποχή σε δόσεις
θελω ταινια να γαμαω κωλο πλακα πλακαΗ Μαρίνα δεν χρωστάει τίποτα φίλε, εσύ της χρωστάς που δεν πήρες τέτοια κωλάρα...
Τώρα μιλάς σωστά...εχω πει λιγο να ξεκοψω το αγοραιο για τους προφανεις λογους.ισως ξανα αμαρτησω νταξει ολα πρεπει να τα συνδιαζουμε και γκομενες και αγοραιο κτλ
ναι ας κανω και λιγο αποσβεση τοσα χιλιαρικα που εχω δωσει ολα αυτα τα χρονια χαχαχαΤώρα μιλάς σωστά...
E, κοντεύει ο Ιανουάριος, δεν είναι και μεγάλη αποχήΠαναγο αποχή μέχρι να ξαναέρθει η Μαρινα σε βλέπω ... χαχαχαχα
δεν εχω θεμα θα εχω και ατελειωτες καυλες ειναι ομως η μαρινα ηφαιστειο πραγματικα ακομα τη θυμαμαι και καυλωνω ασχημα.νομιζω στα 100 ειναι τοπ επιλογηΠαναγο αποχή μέχρι να ξαναέρθει η Μαρινα σε βλέπω ... χαχαχαχα
σε αυτο δεν αμφιβαλλω καθολουΜαρίνα και Κάτια έχω πάρει δυο φορές και έχω βγάλει οκ τα γούστα που φαντασιονομουν τώρα χρόνια !
Πότε σκάνε μύτη?
Οι ίδιες είπαν για Ιανουάριο, ημέρα δεν είπαν, αλλά λογικά κάπου εκεί...κατι ειχε παρει το ματι μου στο site για 11/1. Ξερεις καποιος να μας πει ;;
Οι ίδιες είπαν για Ιανουάριο, ημέρα δεν είπαν, αλλά λογικά κάπου εκεί...
Την έχω συναντήσει και όντως αξίζει, είναι και καλό παιδί...εχει καλα ακουσματα η Μαρινα απο δυνατους παιχτες αν και δεν εχω καταφερει να την συναντησω ακομα νομιζω εινα απο τις Must του χωρου.
Παντα σε σχεση με τα λεφτα που ζηταει φυσικα...
super τοτε, πιστεω αυτη τη φορα να κατεφερω να την χαρω σε ενα 2ωρο ραντεβουΤην έχω συναντήσει και όντως αξίζει, είναι και καλό παιδί...